Jump to content

kimberly888

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Recent activities

 1. Ik heb de balans en winst en verliesrekening via het boekhoudprogramma dat ik gebruik.
 2. Ik kan nu ook niet inloggen, het is wat met die drukte haha Mocht je er wel weer in kunnen hoor ik heel graag waarbij dit hoort. Ja ik ben zeker ingeschreven bij de KVK.
 3. Kan winst uit onderneming wel een negatief resultaat zijn? Ik verwacht het komende jaar wel echt winst te gaan maken, maar mede door corona is het wat gek gegaan afgelopen jaar. Ik heb geen apart deel van de inkomstenbelastin voor mijn onderneming. En ik ben 'winst uit onderneming' ook nergens tegengekomen... Kan ik ook als ik via de ondernemerscheck geen ondernemer ben voor de inkomstenbelasting, toch inkomstenbelasting voor ondernemers doen? Sorry voor de vragen, dit is helemaal nieuw voor mij😅🙈
 4. Ik heb nog geen echte winst gemaakt... Kun je dan alle zakelijke kosten als negatieve winst invullen?
 5. Hi, Ik wil dit jaar voor het eerst inkomstenbelasting doen. Nu heb ik begrepen dat ik geen ondernemer ben voor de inkomstenbelasting. Maar heb ik dan ook geen recht op aftrekken van zakelijke kosten? Ik krijg bij de inkomstenbelasting namelijk alleen het privé deel en niets over mijn onderneming. Zoals ik het heb ingevuld op de ondernemerscheck zal ik ook echt niet ondernemer voor de inkomstenbelasting worden, kan ik dan nooit mijn zakelijke kosten aftrekken? Ik kan nergens een goed en duidelijk antwoord vinden over hoe dit precies zit, en over hoe ik dat zou m
 6. Hallo allemaal, Ik heb sinds kort en webshop, de factuurnummers begonnen bij: 2020001. Nu het nieuwe jaar is begonnen zie ik dat ik van 2020011 naar 2021001 ben gegaan. Ik mis dus behoorlijk wat nummers, en ik weet niet hoe ik dit kan oplossen. Help!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept