Jump to content

Lexie95

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • First name
  Alex

Company info

 • Location
  Sloten
 1. Dank voor uw reactie. Ik heb besloten niet te gaan importeren uit China vanwege de regelgeving en aansprakelijkheid. Ik kies ervoor om in te kopen bij een groothandel in Europa en wellicht in Nederland en het dan te verkopen aan de consument in Europa. Aan welke eisen moet ik dan voldoen? Ofwel wat voor papierwerk moet ik dan krijgen bij de in te kopen elektrische apparaten? Als het goed is heeft de desbetreffende groothandel al het eea geregeld dan toch? Hoor graag uw bevindingen:)
 2. Allereerst dank voor uw reactie. Ik ben erachter dat importeren van elektrische apparaten nog al lastig is qua regelgeving en eventuele juridische aansprakelijkheid. Ik kies er dan ook voor om in te kopen bij een groothandel binnen Europa. Als het goed is ben ik dan niet rechtstreeks aansprakelijk voor het het product, toch? Aan welke eisen moet ik nog meer voldoen als ik inkoop bij een groothandel in Europa en het elektrische apparaat doorverkoop aan de consument binnen Europa?
 3. Beste lezer/ondernemer, Ik ben een bedrijfje aan het opstarten. Het idee is om elektrische apparaten te gaan importeren uit China. Enige dat ik weet is dat deze CE gecertificeerd zijn. Nu heb ik de volgende vragen: - Het elektrische te importeren product is CE gecertificeerd, mag ik het nu vrij verhandelen in de EU? Krijg ik er van de producent een verklaring o.i.d. bijgeleverd? - Wat moet er op mijn product staan, ofwel waaraan moet mijn product voldoen volgens de EU richtlijnen? - Wat moet er verplicht op de verpakking staan van een elektrisch apparaat welke i
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept