Jump to content

RuisRuis

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  adviseur

Recent activities

 1. Beste Pieter, ik heb je zojuist een mail gestuurd. Mijn eerdere mails van 24 november, 2 december en 16 februari zijn ingevoegd. Deze zijn naar zowel klantenservice als info verstuurd. Vreemd dat dit u niet heeft bereikt. Ik reken op een snelle afhandeling.
 2. Het gaat me vooral om het principe. Ik heb als privepersoon een offerte aangevraagd bij ons eigen bedrijf en werd 10 minuten later gebeld door een andere loodgieter. Kennelijk wordt jouw aanvraag dus naar meerdere loodgieters gestuurd. De loodgieter die terug belde kent mij toevallig en dat was de enige reden dat hij terug belde. Hij gaf inderdaad aan nooit te reageren op dergelijke sites, werk zat immers in deze branche. Neemt niet weg dat dit negatief afstraalt op jouw bedrijf en dat je eigenlijk geen keus hebt, zeker niet als je verlegen om werk zit of gewoon netjes wilt antwoorden.
 3. Er staat ook dat je jouw vermelding kunt laten verwijderen. Ik heb dat verzoek nu drie keer bij ze neergelegd zonder enige respons. Wat me enorm stoort is dat een website een deel van mijn dienstverlening kaapt. Ik wil zelf kunnen bepalen of er een mogelijkheid is om offertes aan te vragen, zelf bepalen welke diensten wij aanbieden, zelf bepalen hoe snel ik reageer, enzovoorts. Elke fout die zij maken straalt af op mijn bedrijf. Ik hoor graag hoe anderen dit ervaren en of er jurisprudentie over is. Je kunt ook niet zomaar vacatures kapen en er een knop 'solliciteer hier' naast zetten. Ongehoor
 4. Onlangs ontdekte ik dat ons bedrijf (installatietechniek) staat weergegeven op de website Trustoo.nl. Trustoo gebruikt hiervoor de gegevens van Google Bedrijven, inclusief de reviews en de fotos. Op zich al dubieus. Nu is het niet ongewoon dat er websites zijn die een soort Gouden Gids zijn voor bedrijven, maar Trustoo heeft ook een knop waarmee je offertes kunt aanvragen. Ze gaan hiermee dus tussen ons en de klant in staan door namens ons offerte-aanvragen aan te bieden. Nu wil het geval dat wij nauwelijks burgerwerk doen en vooral nieuwbouw, en helemaal niet zitten te wachten op
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept