Jump to content

StefanieHAIR

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35

Company info

 • Location
  Hellevoetsluis
 • Phone number
  +31629209221
 • Branch
  Overig

Vision

 • I'm looking for people who
  Mijn unieke methode van haarverlenging met flexibel rubber willen toepassen in een salon.
 1. @Mikki Onze manier van het bevestigen van de hairweaves is verschillend dan andere methodes op de nederlandse markt. Wij werken dus niet met microringen, vlechtjes of silicone extensions. Wij maken dus een bevestiging van rubber en dit wordt vast genaaid in het eigen haar. Dit rubber importeren wij zelf en willen wij dus gaan doorleveren. Wat betreft het haar. Je hebt heel veel verschillende soorten hairweaves: bijv indiaans, aziatisch, europees en russisch haar. Het is een hele lange zoektocht geweest goed haar te vinden met zoveel kleurvariaties. We zijn er dus zelfverzekerd over dat
 2. Ja precies, telefonisch of persoonlijk afspreken heeft ook echt mijn voorkeur. Exclusiviteit voor 1 jaar zou ook zeker een optie kunnen zijn. Ik denk dat wij hierover in het begin nog niets moeten vermelden en dit kan altijd nog als optie besproken worden in het gesprek. Misschien wordt ons wel een prachtig voorstel gedaan wat wij zelf niet hadden kunnen bedenken. Dat zou natuurlijk helemaal ideaal zijn :).
 3. @RubenT Ik deel je mening dat wij ons beste beentje voorzetten om te laten zien dat wij de beste partij zijn. Korting op de producten in de webshop is zeer zeker een goed idee. Wij importeren (nog) geen eigen merk. Maar het gaat vooral om de doorlevering van het haar. Hierop zit geen artikelnummer of merknaam. Daarbij maken we zelf ook materialen om mee te werken, zoals een weefgetouw of weavehouder. Producten zoals shampoo en dergelijke, daar hebben we nog geen eigen merk voor. Maar deze staat wel hoog op ons verlanglijstje en dit zullen wij ook zsm gaan uitvoeren op h
 4. Bedankt Ruben voor je uitgebreide antwoord :) Je hebt mijn concept heel goed begrepen. Ons doel is om de cursussen te blijven geven én te verdienen aan de producten die we verkopen in onze webshop. De werkwijze is in 6 dagen te leren, maar dat betekent natuurlijk niet dat je dan meteen al snelheid hebt, secuur werkt en meteen topresultaat levert. Al doende leert men. Met mijn 18 jaar ervaring weet ik dat ik een goede kandidaat ben om de cursus te geven, dus zal ik niet heel snel buitenspel gezet worden. Dit geldt ook voor mijn compagnon.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept