Jump to content

Oldtimer

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe

Company info

 • Location
  Midden Nederland

Vision

 • I'm looking for people who
  Me kunnen helpen mijn plannen te beoordelen en verder kunnen helpen.
 1. Dank je wel Branko, ik zal me eens verdiepen in Joel Spolsky. Klinkt erg boeiend. Ikzelf ben werkzaam in de IT, dus wel echt een andere branche, Maar wel een waarin ik een goed inkomen heb wat mij van de nodige zekerheden voorziet. En ook dat is op dit moment niet onbelangrijk.
 2. Hartelijk dank voor je reactie, Inderdaad iets waar ik steeds vaker aan denk, al wilt ik het niet de kernactiviteit laten zijn. Mijn focus wil ik hebben liggen op de verhuur van 2 oldtimers in het begin, zowel voor mensen die zelf een route willen rijden als een rondrit met chauffeur en uitleg. Daarnaast de verhuur voor bijvoorbeeld bruiloften of feesten en dan als laatste klein onderhoud. Zeker in het begin wil ik het echt parttime houden omdat ik op dit moment mijn vast inkomen nog niet kan en wil missen, als het echt een een succes wordt dan wil ik uitbreiden. Mogelijke uitdagin
 3. Beste allemaal, Al geruime tijd ben ik me aan het verdiepen in hoe ik parttime een onderneming kan gaan opzetten naast mijn huidige vast baan. In het verleden heb ik eerder mijn eigen bedrijf gehad wat ik gestopt ben toen de markt inzakte, maar het is altijd blijven kriebelen. Als hobby restaureer en onderhoud ik oldtimer en woon daarnaast ook nog eens in een prachtige toeristische omgeving in Midden Nederland. Ik heb het idee opgevat om parttime en dus klein te beginnen met het verhuren van 1 of 2 oldtimers die van mij privé zijn aan mensen die de omgeving in stijl willen verkennen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept