Roger123

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer

Roger123's trofeeën

  1. Dag Hans, Dank voor uw antwoord. Qua bestemmingsplan en vergunningen is alles in orde. Ik heb dit pand gekocht als investering, ik verhuur nog meer vastgoed. Het eenvoudigst zou zijn - na Corona - om na strenge selectie een geschikte kandidaathuurder te vinden, doch met alle risico's vandien, de handelshuurwetgeving in België is zeer beschermend naar de huurder toe. Rendement is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste voor mij met dit pand. Ik zoek een haalbaar alternatief dan verhuren, ik kreeg bv reeds het voorstel van een bevriend docent brouwkunde om het onder franchise en/of commissiebasis te verhuren- onder onze supervisie - aan zijn laatstejaarstudenten "Brouwkundig ingenieur" die op die manier met beurtrol projectmatig een aantal zelf gebrouwen bieren kunnen vermarkten, horeca-ervaring opdoen en gelijkertijd iets kunnen bijverdienen, openingsdagen vrijdag, zaterdag, zondag en in de vakantiemaanden juli + augustus 5 dagen per week. Het wordt opnieuw een klassevol cafétje met magnifieke ligging en ik zou graag hebben dat het een deftige zaak blijft, in onze regio is er echt nood aan iets dergelijks, zeker nu de laatste jaren de mensen het fietsen en wandelen opnieuw ontdekt hebben. Tot 10 jaar terug was dit een bloeiende zaak, de laatste 2 uitbaters hebben er een marginaal zootje van gemaakt, dit was één van de redenen waarom de eigenares het pand in de verkoop zette.
  2. Goeiedag, Sinds kort ben ik eigenaar van een landelijk gelegen oud (hoeve)cafétje met zeer veel uitbatingspotentieel: gezellig en warm interieur, zeer goede ligging, veel passage van wandelaars en fietsers, zeer veel parkeergelegenheid, naamsbekendheid tot ver in de regio, heel groot terras. Binnenkort starten de renovatiewerken en ondertussen zieken we de corona-pandemie uit. Verhuren (handelshuur) wil ik liever niet doen, gezien de risico's die dit met zich meebrengt, zeker in de horeca-sector. Daarom ben ik op zoek naar een haalbare uitbatingsstrategie waarbij ik nog iets in de pap te brokken heb zodat het concept (gezellige, deftige, landelijke stijl) zeker bewaard blijft. Persoonlijk denk ik dat het het meest interressant zou zijn om dit cafétje enkel in de weekends (vrijdag-zaterdag-zondag) open te houden. Zijn er mensen die ervaring hebben in het laten uitbaten van een horeca-zaak, wat zijn de mogelijkheden in deze, en vooral, wat zijn de valkuilen? Dank bij voorbaat voor uw feedback! Mvg, Roger
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.