Jump to content

BijBianca

Newbee
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer in spe

Recent activities

  1. Op dit moment ben ik nog werkzaam in een kledingwinkel waar ze zowel reguliere als grote maten dameskleding verkopen. Dit is van een groot bedrijf dat failliet is en waar we de faillisementsverkoop voor doen. Dit houdt binnenkort op en ik merk dat veel klanten met grote maten het lastig vinden om ergens anders te slagen. Nu is het zaadje geplant en ben ik aan het onderzoeken of het haalbaar is om een kleine winkel met grote maten dameskleding te gaan verkopen. Ik ben er van overtuigd dat het een grote kans van slagen heeft. Nu ben ik op zoek naar merken en groothandels in het middensegment. Op Google word ik iet heel veel wijzer. Of het zit in het buitenland of het is een merk waar ook een winkel aan vast zit. Wie kan mij verder helpen?
  2. We hebben een leuk huis gezien dat aan de voorkant een klein winkeltje heeft (voormalige slagerij) en verder inpandig nog enkele ruimtes die bedrijfsmatig gebruikt kunnen worden. Ik zou in het winkeltje een planten en woondecowinkeltje willen beginnen en in 1 van de andere ruimtes workshops geven. In de makelaars brochure staat "bestemming van het geheel is detailhandel met bedrijfswoning". Kunnen we dit geheel gewoon financieren met een gewone hypotheek of moet het gesplitst in hypotheek voor het woonhuis en zakelijke lening voor de winkel? En hoe zit zo'n zakelijke lening dan als je nu nog geen bedrijf hebt en pas na een flinke verbouwing van een paar maanden kunt openen? Zowel de woning als de winkel hebben trouwens een eigen ingang en een 216 en 216a huisnummer.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept