Jump to content

JonaTE

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student

Recent activities

 1. @DaMedia, klopt ja. De app zal nooit volledig af zijn omdat er natuurlijk oneindig veel producten zijn. In het begin wil ik vooral gaan focussen op de grote markten de de kleine achter wegen laten, later wil ik opschalen naar zo veel mogelijk niches (oneindig eigenlijk) en verder uit gaan bouwen met de functies.
 2. @mgbgt1975, Het is geen probleem dat ik oplos, het een toevoeging. De toevoeging van de applicatie is dus dat je real time de waarde bij kunt houden van je eigen producten.
 3. @IJsbrand Schipperus , je zegt het hier zelf al, je moet naar veel verschillende sites om de waarde van iets te kunnen weten als je daad werkelijk een accurate waarde wil hebben. De applicatie zou het zelf allemaal regelen, heb verder geen technisch verstand van het ontwikkelen van de apps dus alsnog bedankt voor het laten weten dat er verschillende koppelingen per site gemaakt moeten worden.
 4. Klopt ja, verzamelaars was een een voorbeeld, hoe ik het in een applicatie zou zeggen is de gemiddelde verkoop prijs van alles wat er te vinden is op het internet. Al die data samen combineren en daar een gemiddelde uithalen.
 5. Hoi @rh0, bedankt voor u reactie. antwoorden op u vragen: Ik weet nog niet hoe ik de app ga ontwikkelen, ben bezig met een netwerken daarvoor! Deze 3 kanalen kies ik omdat dit simpelweg de grootste zijn, wil zoveel mogelijk mensen aantrekken met deze applicatie omdat het daadwerkelijk handig is. Moet voor elk kanaal inderdaad ook een andere ontwikkeling plaats vinden, ik wil beginnen met IOS en web. Mijn applicatie is dus zoals ik eerder heb verteld handig voor verzamelaars. Je kunt dus real time de waarde van jou product in de gaten houden, dus het is handig om
 6. Beste leden, Ik ben Jona (16) en ben een startende ondernemer. Ik heb een gaaf idee voor een applicatie voor zowel IOS Andriod en een web applicatie. Het idee: Een applicatie waarmee je een eigen Portefuille van goederen bij kunt houden, via deze app zou je dan je eigen gekochten producten in je Portefuille kunnen plaatsen en vanaf dat moment de real time waarde van dit product bijhouden. Deze app is vooral gericht op verzamelaars van producten (Is natuurlijk een grote markt voor). Dit is de app in het kort, graag ontvang ik jullie meningen/tips hier
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept