Jump to content

LucindaL

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Hi! Ik ben op zoek voor mijn startende bedrijf naar de beste zakelijke rekening. We gaan internationaal ondernemen, doordat we een applicatie hebben waarbij internationaal aan betaald zal worden. Heeft iemand hier ervaring mee of kan iemand hier advies in geven? Er zijn zoveel zakelijke rekeningen en ik zie door de bomen het bos niet meer. Wel werk ik liever met een bank die ook kantoren heeft ipv alles online. Bedankt alvast!
 2. @Roel J Duidelijk en ik snap dat ook. @Hans van den Bergh Dat is ook moeilijk te bewijzen uiteraard. Hij kan het makkelijk weer oppakken. Ik vind het jammer dat ondernemers handelsnamen kunnen blijven hebben zonder dat ze hier dus actief mee zijn. Dit beperkt anderen zeer. Maar afgaand op jullie feedback geef ik het bedrijf een andere naam aangezien wellicht het toevoegen van community niet genoeg is. Bedankt voor het advies!
 3. Hi Hans, Bedankt voor je reactie. Het is zo dat de SBI code hetzelfde is, aangezien voor applicaties geen aparte SBI code bestaat. Zijn activiteiten heeft hij gestaakt en ik kan niks van zijn bedrijf hierover terug vinden, maar hij zegt dat het hetzelfde is. Vandaar dat ik het moeilijk vind, er zijn echt maar 2 bedrijven met deze naam in Nederland en we vallen nogal snel onder dezelfde code. De andere ondernemer geeft aan dat hij in reizen doet naar het buitenland en dus met reizigers werkt. Maar in hoeverre krijgt zo iemand een monopolie positie in ons land alleen door
 4. Hi! Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen een beslissing te maken. Het product van mijn bedrijf heet Babalu. Het wordt een applicatie met een platform waar expats elkaar kunnen ontmoeten. Nu is het zo dat er al een bedrijf is geregistreerd die een handelsnaam voert met babalu. Dit bedrijf heeft dezelfde bedrijfsactiviteit SBI code, aangezien er op dit vlak toch echt weinig keus is en geen uitgebreide mogelijkheden zijn om onderscheid te kunnen maken. Nu heb ik een aantal keer contact gehad met KVK over de naam, aangezien ik Babalu er wel in terug wil laten komen. Zij ku
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept