Jump to content

IreneM

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Maassluis
 1. bedankt voor jullie input, ik ga nu nog uitvogelen waar het verschil vandaan komt.
 2. moet ik op de balans op de activa kant ook mijn privé onttrekkingen zetten? Zo ja, wat zet je dan aan de passiva kant om het weer gelijk te krijgen? Het verschil van die 1488,02 kan ik nog niet verklaren. Ik ga nogmaals privé opname, kosten en omzet goed controleren, want ik denk dat het daar dan in moet zitten, toch?
 3. nee, klopte vorig jaar ook niet, heb het toen bij de belasting kloppend gemaakt, maar dat is natuurlijk niet juist. Moet ik bij storting hetzelfde bedrag neerzetten als privé opname? Want anders is er volgens mij altijd een verschil tussen activa en passiva?
 4. Mijn eindbalans van vorig jaar klopte niet. Dat is volgens mij waar het o.a. fout in gaat. Hoe kan ik eigen vermogen van toen bepalen?
 5. Al jaren doe ik voor mijn man de belasting aangifte en elk jaar krijg ik het bericht dat er een verschil zit tussen de activa en passiva. Ik los dit altijd op door te spelen met het eigen vermogen, maar ik weet dat dit natuurlijk niet juist is. Dit jaar wil ik het graag goed doen. Dit zijn onze cijfers: openingsbalans activa passiva huisvesting 0 eigen vermogen 1621,11
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept