Jump to content

Sinaia

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer in spe

Recent activities

  1. Dank jullie wel voor de antwoorden. De gevolgen van een eventueel bezoekadres zijn ons nu duidelijk. Mijn dochter kan zeker met het hierboven gegeven advies. Voor mijn dochter is het in de eerste plaats (op dit moment nog) een bijverdienste. Grote financiële risico's gaat zij nog niet aan. Met een bezoekadres in het achterhoofd zal zij zich gaan inschrijven bij de KvK.
  2. Hallo, Mijn minderjarige dochter wil zich inschrijven bij de KvK met een webshop. Wij wonen vlak over de grens in Duitsland. Gisteren hadden wij een afspraak bij de KvK om haar in te schrijven als eenmanszaak. Mijn dochter doet haar inkoop bijna volledig in Nederland (incl. levering) en zij doet de bestellingen in Nederland op de post voor uitsluitend de Nederlandse markt met een Nederlandstalige website. Helaas bleek de inschrijving op dit moment nog niet mogelijk te zijn omdat haar werkzaamheden niet als 'ondernemersactiviteiten in Nederland' gezien kunnen worden. Er blijken nu vi
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept