Jump to content

Nucleosynthesis

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Company info

 • Location
  n.v.t

Recent activities

 1. Hartelijk dank voor de reacties! Ik had er nog niet bij stilgestaan dat dit gezien kan worden als een gift. Om het iets concreter te maken: Het betreft een wetenschap gerelateerde nieuwsbrief die in principe 100% gratis is maar waarbij de mogelijkheid bestaat om er vrijwillig voor te betalen. De klanten krijgen in dat geval dezelfde nieuwsbrief maar dan met een banner waarin staat dat ze een betalende lezer zijn. (Er is verder geen sprake van een goed doel, sportclub of stichting oid). Kan ik deze inkomsten tot mijn omzet rekenen of moet daar i
 2. Beste leden van het Higherlevel forum, Als nevenactiviteit levert mijn bedrijf sinds kort een gratis digitale nieuwsbrief aan mensen die daar interesse in hebben. Wanneer lezers de content van deze nieuwsbrief de moeite waard vinden en graag een bijdrage willen leveren dan bestaat er een vrijblijvende mogelijkheid om te betalen voor deze nieuwsbrief. Tot mijn lichte verbazing zijn er nu al daadwerkelijk een aantal mensen die het initiatief steunen met een maandelijkse bijdrage. De betalingen worden verwerkt middels Stripe integratie.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept