Jump to content

Photography

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Photo
 • Last name
  Graphy
 • Company or organization name
  Photography

Company info

 • Location
  Amsterdam

Recent activities

 1. Dank voor je hulp. Dat heb ik dan verkeerd begrepen. Voor de kleinschaligheidsinvesterngsaftrek zal ik voor dit jaar dus "nee" invullen. Klopt, de camera is rond de oprichting van mijn eenmanszaak gekocht en gelijk ook in gebruik genomen. Ik had eerder ergens gelezen dat 2020 (in mijn geval dus november t/m december 2020) als 1 jaar afschrijving gerekend kan worden. Dus 1156 - 231 (afschrijving jaar 1, dus "jaar" 2020) = € 925. Als ik dat verkeerd heb begrepen, dan hoor ik het graag van je. Nogmaals dank voor de hulp!!
 2. Dank voor je reactie Lex. Ik ben mij niet bewust geweest van prive opname en/of stortingen. Gezien mijn winst-en-verlies rekening en balans (zie mijn vorige berichten), zou het dus goed kunnen dat ik het verschil in winst (volgens de winst-en-verlies rekening) en de winst (volgens de balans) op de balans het beste kan veranderen. Dus in mijn geval €925 (winst balans) - €531 (winst w-v-rekening) = € 394 prive storting ? Ik hoor graag jouw vermoeden! Dank!
 3. Dank voor je reactie Cosara. Het investeringsbedrag van €1156 voor de kleinschaligheidinvesteringsaftrek is mijn camera van €1156 excl. btw. Deze camera gebruik ik voor het maken van shoots. De balans is voor zover ik weet (de vraag is dus vooral of de balans wel goed afgeleid is uit de winst-en-verliesrekening): Boekwaarde begin boekjaar (dus 3 november 2020): Activa: -Materiele vast activa: €0 (want ik had toen nog geen investeringen gedaan en geen winst/oprengsten etc.). -Eigen vermogen: € 0 (?) Boekwaarde e
 4. Goedemiddag! Sinds november 2020 heb ik een eenmanszaak opgericht. Ik werk sinds november als zelfstandig fotograaf. Ik doe voor het eerst inkomstenbelasting aangifte als ondernemer. Door veel in te lezen etc. denk ik tot nu toe alles correct ingevuld te hebben bij de inkomstenbelasting aangifte. Echter blijft ik de melding krijgen dat de winst volgens de "winst-en-verliesrekening" afwijkt van de winst uit de "balans". Nu vraag ik mij af of iemand weet of dit te maken heeft met de post "liquide middelen" of misschien ook "prive-stortingen". Onderstaand in het kort de winst-en-verl
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept