Jump to content

Barber

Newbee
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe

Recent activities

 1. Dank voor jullie reacties, dit heeft een boel opgehelderd! Het voelde inderdaad vreemd aan, maar jullie maken goede punten! Inschrijving zal dus op het woonadres gebeuren, bedankt!
 2. Het is belangrijk voor mij omdat ik alles op de juiste manier wil opgeven richting de KVK, belastingdienst etc. Maar ik begrijp dus dat als ik inschrijf op mijn woonadres bij de KVK, het geen probleem is dat de activiteiten gebeuren in de kapsalon? Het is volgens de wet niet noodzakelijk om ook het adres van de kapsalon op te geven als bezoekadres bij de KVK?
 3. Ik snap wat je zegt, ding is dat wij wel een huurovereenkomst gaan opstellen. Omdat het stoelverhuur is sluiten we 2 overeenkomsten, de huurovereenkomst en een samenwerkingsovereenkomst. In de huurovereenkomst zal uiteraard staan dat ik een stoel huur met daarbij ook wasbak en dergelijke. Het adres van de kapsalon zal in deze huurovereenkomst komen te staan, ik huur niet in stoel op mijn eigen woonadres natuurlijk. Vandaar dat het verwarrend is dat er dan wordt gezegd, dat ik me moet inschrijven bij de KVK op mijn woonadres. Omdat wij een huurovereenkomst sluiten, zou ik me toch juist in moeten schrijven met als bezoekadres, de kapsalon?
 4. Nou in principe niks, alleen omdat er op de website van KVK staat bij het bezoekadres invullen, het adres waar de activiteiten plaatsvinden. Lijkt mij dat dat het adres is van de kapsalon. Reden dat ik het vraag is omdat ik alles graag op de juiste manier wil doen. Ik wil alles volgens de regels doen en geen problemen krijgen achteraf met de belastingdienst of iets dergelijks. Als het klopt dat ik gewoon op mijn woonadres kan inschrijven is dat prima, alleen vraag me af of dat is hoe het hoort volgens de regels?
 5. Hallo allemaal. Ik wil graag aan de slag als Barbier (ZZPer) door bij een kennis een stoel te huren. Nu zegt hij dat ik me moet inschrijven op mijn woonadres bij de KVK. Maar op de website van de KVK als ik ga inschrijven, staat er dat ik bij het bezoekadres het adres moet opgeven waar de activiteiten plaatsvinden, dus het adres van zijn kapsalon. Maar hij zegt dat ik daar mijn thuisadres moet invullen. Wat is nu juist om te doen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept