Jump to content

Sam Voet

Newbee
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sam Voet

  1. Daar ben ik verder nog niet over uit. Ik heb ook nog geen marktonderzoek gedaan dus weet de meeste zaken dus ook nog niet. Maar ik was eerst is even de regel en wetgevingen rondom alcohol aan het bekijken en achterhalen voordat ik überhaupt hiermee ga beginnen.
  2. Hoi Wigbolt en Bert, Dank voor jullie berichten. Ik bedoel specifiek het verkopen van een eigen wodka merk die ik wil laten maken bij een destilleerder. Dus ik wil zelf GEEN destilleerderij beginnen. Maar ik ben zojuist al een stuk wijzer geworden dankzij het gedeelde linkje van Wigbolt.
  3. Jep is een lastige opgave dat weet ik, maar niets is onmogelijk. Maar bedankt voor de snelle reactie :)
  4. Geachte Ondernemers, Ik heb een vraagje waarvan ik het antwoord nergens terug kan vinden. Als je een eigen Alchol merk wil starten (alcholpercentage boven de 15%) bijvoorbeeld een eigen Wodka merk. Moet je hiervoor minimaal 21 jaar zijn of gewoon minimaal 18 jaar? Ik hoor het graag van jullie. Met vriendelijke groet, Sam Voet
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept