Jump to content

ZZPFreelancer

Newbee
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer in spe

Recent activities

  1. Fijn, daar ging mijn verwachting al naar uit en daar hoopte ik al op! Uiteraard zal ik de rekening pas echt gaan gebruiken na aanvang van de startperiode. Dit heb ik gelukkig schriftelijk toegezegd gekregen en lees ik ook overal terug op dit forum. Bedankt voor het meedenken! Ik zal deze stappen zeker allemaal volgen, maar dus in een iets andere volgorde :)
  2. Goedemiddag, Via dit forum heb ik al een antwoord kunnen vinden op veel van mijn vragen. Echter het antwoord op de volgende vraag heb ik helaas nog niet gevonden en ik krijg de vraag vanuit het UWV ook niet (concreet) beantwoord. Is het mij toegestaan, voor aanvang van mijn eerste dag werkloosheid en voordat ik toestemming heb gekregen voor de startperiode, een zakelijke bankrekening te openen? Het is mij in ieder geval duidelijk en toegezegd door het UWV dat het inschrijven bij de KvK geen problemen zal opleveren. Hopelijk weet iemand het antwoord op mijn vraag!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept