loading
Ga naar inhoud

Jetten

Newbee
 • Aantal berichten

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Jij bent:
  ondernemer

Recente activiteiten

 1. Ik val op dit moment onder de KOR en ben dus vrijgesteld van de BTW voor mijn verkoop aan de winkel. Dat zal dus binnenkort veranderen als ik boven de 20.000 uitkom
 2. Klopt, het is een Amerikaans bedrijf, maar heeft wel een NL BTW nummer, de producten worden ook vanuit nederland verstuurd. Ok helder, bedankt! Dat hun mij wel BTW berekenen maar ik dit niet mag aftrekken werkt dus eigenlijk in mijn nadeel? Klinkt goed, ik heb alle informatie en bestelling overzichten opgeslagen en in mijn administratie gezet bij Rompslomp. Moet toegeven dat ik het wel ingewikkeld vind. Het plan is na de KOR een financieel adviseur/accountant in te schakelen, maar vind het wel belangrijk dat ik de basis van het hele gebeuren beetje begrijp :-) Het is niet ideaal, maar belangrijkste is dat mijn bedrijf door kan gaan na de KOR en dat ik niet ineens in een valkuil beland en ik mijn inkopen niet meer kan regelen! Bedankt voor alle hulp!
 3. Dankje! Op dit moment kan ik alleen inloggen op mijn account en daar mijn bestelling zien, de hoeveelheid info is erg minimaal.. Mijn "shipping & billing address" staan er vermeld De producten die ik bestel en de kwantiteit En dan het bedrag wat ik betaald heb (zie hier beneden) Order total: €511.77 Discount: -€51.18 Shipping total: €10.37 VAT: (Included in price) €81.72 Total: €470.96 Er is geen factuur die ik kan downloaden. Kan ik dit dus wel als uitgaven/inkopen inboeken (ik gebruik Rompslomp voor mijn administratie) en de BTW gewoon mogen aftrekken? Edit: hun btw nummer staat overigens ook niet op deze pagina
 4. Hallo slimme mensen van Higherlevel, Na een lange tijd rond zoeken, zowel hier als op Google, ben ik er niet uitgekomen en probeer ik het op deze manier. (let op, ik kan ook verkeerd gezocht hebben..) Op dit moment maak ik gebruik van de KOR en gaat alles mij redelijk makkelijk af, maar op dit moment zit ik nog zo'n €800 van de magische grens (€20.000) en is de kans groot dat ik voor het eind van het jaar mijn KOR kwijt ben en dingen dus gaan veranderen. De vraag; Ik maak 3D ontwerpen die ik een bedrijf voor mij laat 3D printen, deze worden naar mij verstuurd en na verpakken stuur ik ze op naar een winkel die het verkoopt aan hun klanten. Het 3D print bedrijf gebruikt een platform waar ik mijn 3D product kan uploaden en bestellen. Helaas kan ik tijdens de bestelling niet aangeven dat ik een bedrijf ben. Nu is dat met de KOR niet een heel groot probleem. Maar als ik straks geen KOR meer heb? Mag ik als bedrijf inkopen doen als particulier, aangezien ik niet kan bestellen als bedrijf? Mag ik dan wel de BTW aftrekken? Mocht ik onvoldoende info hier verstrekken dan hoor ik het graag :-)
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké