Geplaatst: 10 december 200222 j Mikky Vrolijk In Memoriam 11.3k berichten 8 Trofeeën 479 Reputatie Ingrediënten Koop een eend van ongeveer 1,5 á 2 kg. Twee grote flessen Schotse whisky Spekreepjes en een fles olijfolie Bereiden De eend larderen en de binnenkant inwrijven met peper en zout. De oven 10 minuten voorverwarmen op 180 graden. Een longdrinkglas voor de helft vullen met whisky De whisky opdrinken tijdens het voorverwarmen van de oven. De eend op een vuurvaste schotel leggen en een tweede glas whisky inschenken Het tweede glas whisky opdrinken en de eend in de oven zetten Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 graven vubben met whisky. De glavzen opdrinken en de scherven van het eerste glaz oprapen. Nog een halve glav insjenken en opdlinke. Na een halve uur de oven opedoen om de eenjd te sjekkn. Blandwondesjalf in de badkarnel ganaale en op de bovenkant van je linke hanjd djoen. Nog twee glaven whiskey insjenke. De ove opedoen nadat et eerste glaazv leeg is en de sjotel vastpakke. De blandwondesalf op de binnekant van de regte hand doen Deend oprape. Deend nog is oprapa en met handdoek de bwandwondesalt van deend vegen. De hande ontvette met visky en de tjube zaljev veer oprape. Ut kapotte glazz opvege en deend terug in de hove doen. De heend oprape en dove eers opedoen. De tweede fjes biski opedoen en ovejeindzette. Opsjtjaan van de floer en et vet spek ondre kas vege. Nogis opstjaan van de floer en tochma blijve zit te. De vjes op de gjond zette- Uide vjes djinke wande glave sjijn ob of kabot. Denove afsjette, de oge sljuite en omvalle. Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !
Geplaatst: 10 december 200222 j zrski 4.5k berichten 8 Trofeeën 26 Reputatie LOL, ik kan óók koken! ;D HL-er van het eerste uur (& proud of it) follow me on twitter http://www.twitter.com/dhettema fuk spelvouten
Geplaatst: 10 december 200222 j Persoon 1.4k berichten 8 Trofeeën 2 Reputatie Heb je dat recept zelf al geprobeerd Kermie? Want als het echt lekker is ga ik dat hier ook is fabriceren... klinkt wel goed in ieder geval! Of me ouders het ook leuk / lekker vinden... dat weet ik niet! Leer alsof je eeuwig leeft, leef alsof het je laatste dag is!
Geplaatst: 10 december 200222 j Mikky Vrolijk In Memoriam 11.3k berichten 8 Trofeeën 479 Reputatie Auteur Ik weet niet of hij lekker is, bij het uitproberen ... voordat ik het op mijn visite kon testen, kwam ik niet verder dan : "de oge sljuite en omvalle" Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !
Geplaatst: 10 december 200222 j Persoon 1.4k berichten 8 Trofeeën 2 Reputatie Hmmm... klinkt wel als een uitdaging ;D Leer alsof je eeuwig leeft, leef alsof het je laatste dag is!
Geplaatst: 10 december 200222 j Mikky Vrolijk In Memoriam 11.3k berichten 8 Trofeeën 479 Reputatie Auteur Be ware ... ik weet nog wel dat ik de andere dag overal misselijk van werd. en daar zat geen eend tussen! Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !
Mikky Vrolijk
In Memoriam
Ingrediënten
Koop een eend van ongeveer 1,5 á 2 kg.
Twee grote flessen Schotse whisky
Spekreepjes en een fles olijfolie
Bereiden
De eend larderen en de binnenkant inwrijven met peper en zout.
De oven 10 minuten voorverwarmen op 180 graden.
Een longdrinkglas voor de helft vullen met whisky
De whisky opdrinken tijdens het voorverwarmen van de oven.
De eend op een vuurvaste schotel leggen en een tweede glas whisky inschenken
Het tweede glas whisky opdrinken en de eend in de oven zetten
Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 graven vubben met
whisky.
De glavzen opdrinken en de scherven van het eerste glaz oprapen.
Nog een halve glav insjenken en opdlinke.
Na een halve uur de oven opedoen om de eenjd te sjekkn.
Blandwondesjalf in de badkarnel ganaale en op de bovenkant van je linke hanjd djoen.
Nog twee glaven whiskey insjenke.
De ove opedoen nadat et eerste glaazv leeg is en de sjotel vastpakke.
De blandwondesalf op de binnekant van de regte hand doen Deend oprape.
Deend nog is oprapa en met handdoek de bwandwondesalt van deend vegen.
De hande ontvette met visky en de tjube zaljev veer oprape.
Ut kapotte glazz opvege en deend terug in de hove doen.
De heend oprape en dove eers opedoen.
De tweede fjes biski opedoen en ovejeindzette.
Opsjtjaan van de floer en et vet spek ondre kas vege.
Nogis opstjaan van de floer en tochma blijve zit te.
De vjes op de gjond zette-
Uide vjes djinke wande glave sjijn ob of kabot. Denove afsjette,
de oge sljuite en omvalle.
Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !