Nou begin ik weer over bakkers 8) maar wil toch even iets aankaarten! Vanaf mei moeten de warme, ambachtelijke bakkers gaan etiketteren. Ze moeten ingredienten, houdbaarheidsdatum enz. gaan vermelden t.b.v de klant.
Veel ambachtelijke bakkers, tenminste wat ik heb gehoord van vertegenwoordigers die bij ons thuis komen, kijken daar enorm tegenop. Ze weten niet precies wat ze moeten doen.
Wat voor pakket ze moeten gebruiken om te etiketteren, hoe ze moeten etiketteren waar ze moeten beginnen om dit goed te doen. Wat ze moeten doen om op 1 mei (wat al snel is) te kunnen etiketteren (dus op korte termijn) en wat ze moeten verwachten om zodoende een lange termijn oplossing te implementeren.
Misschien dat iemand hier een aanvulling in ziet voor bij zijn huidige activiteiten.
Groeten
Some are born great, some achieve greatness and some have greatness thrust upon them
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
FransH
FransH
Nou begin ik weer over bakkers 8) maar wil toch even iets aankaarten! Vanaf mei moeten de warme, ambachtelijke bakkers gaan etiketteren. Ze moeten ingredienten, houdbaarheidsdatum enz. gaan vermelden t.b.v de klant.
Veel ambachtelijke bakkers, tenminste wat ik heb gehoord van vertegenwoordigers die bij ons thuis komen, kijken daar enorm tegenop. Ze weten niet precies wat ze moeten doen.
Wat voor pakket ze moeten gebruiken om te etiketteren, hoe ze moeten etiketteren waar ze moeten beginnen om dit goed te doen. Wat ze moeten doen om op 1 mei (wat al snel is) te kunnen etiketteren (dus op korte termijn) en wat ze moeten verwachten om zodoende een lange termijn oplossing te implementeren.
Misschien dat iemand hier een aanvulling in ziet voor bij zijn huidige activiteiten.
Groeten
Some are born great, some achieve greatness and some have greatness thrust upon them
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
6 antwoorden op deze vraag