Jump to content

Merkava

Legend
 • Content Count

  2,762
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

126

Personal info

 • You are:
  ondersteunende organ
 • Gender
  Male
 • First name
  Nico
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Wat zou je modulair willen maken aan een wasmachine? Grotere batterij, snellere processor?
 2. Ik snap je methodiek, je haalt een klant binnen met een opdracht waarbij je van te voren weet dat je toch niet gaat maken wat de klant wil en zodat je er een vervolgopdracht uit kunt slepen. Ik ben er meer van om de klant van tevoren vertellen wat het hem echt kost.
 3. Elke slimme projectleider vermenigvuldigt een ureninschatting van een developer met factor anderhalf. :) Overigens gaat dat uren inschatten tegenwoordig met Agile/Scrum een stuk beter. Het probleem is vaak ook dat de opdrachtgever tijdens de rit pas serieus gaat nadenken wat ie nu eigenlijk wil. @Hans Lees je zelf wel eens terug wat je schrijft? Jij zegt dat je een 1.0 versie op kunt leveren omdat je denkt dat de opdrachtgever dan pas na gaat denken over wat hij eigenlijk wil? Wat ga jij dan bouwen als je niet weet wat de klant wil, wat jij denkt dat de klant nodig heeft? O
 4. Uitgaande van marktconforme uurtarieven en een normale werkweek zie ik graag een offerte van je tegemoet!
 5. Goed idee, goed administreren, al je bonnetje bewaren, alles net inboeken. Ik hoop dat je ook hetzelfde doet met de bonnetje van de boekhouder want dat wordt in dit geval je grootste post. Alleen vraag ik mij als fietser dan af, ben jij wel een fietsenmaker of gewoon een webshopboer die een 'slimmigheidje' zoekt om zijn Pinarello op de zaak te zetten? Voor fietsenwinkels is dit namelijk makkelijk op te lossen, elke zichzelf respecterende fietsenwinkel heeft namelijk demofietsen om hun klanten de mogelijkheid tot een dagje proeffietsen aan te bieden. Problem solved.
 6. Er is open source software beschikbaar voor dating en matchingwebsites. Google is your friend
 7. Beste Dennis Via PM gaat er info heen en weer die er op neerkomt dat iemand van de Douane binnenkort op mijn vraag terugkomt. Blijkbaar is er dus tenminste nog 1 persoon die de mening deelt dat er ten aanzien van mijn vraagstelling nog geen sluitend antwoord is gegeven. Fijne Pinksterdagen allemaal.
 8. Goed, blijkbaar durft/wil niemand zijn handen branden aan de simpele vraag, je bestelt als Nederlander bij een EU webshop een drank en blijft hierbij onder het eerder beschreven minimum, heeft dit wel of niet consequenties voor de webshop eigenaar als het gaat om de accijnzen op alcoholische dranken?
 9. Toch nog even een kick Waar ik op doel is: een Nederlandse particulier bestelt bij een EU webshop een fles sterke drank 0,75 liter. (dus geen pallet) Uit de discussie die ik nogmaals doorgeploegd heb maak ik op dat wanneer een consument in een ander EU land een kleine hoeveelheid alcoholische dranken inkoopt, deze consument deze zelf mee mag nemen over de grens of deze bij een EU webshop mag bestellen zonder dat hier sprake is van accijnsontduiking aan de zijde van een slijter (die kan het niet weten) dan wel de webshophouder..
 10. Ow geweldig, dat is denk ik het magische woord, drempelbedrag. Ik vind op een of andere eurosite het volgende Mag ik dat lezen als; een particulier mag bij een webwinkel uit een willekeurig EU 1 liter sterke drank + 2 liter uh minder sterke drank bestellen zonder dat de webwinkel en of de particulier gedoe krijgt met de accijnzen? Ik neem aan dat de hoeveelheid (drempelvolume?) in dit geval prevaleert boven het genoemde drempelbedrag?
 11. @Dennis Eigenlijk zeg je, een Belgische (of breder Europese) webwinkelier moet dat niet willen, alcoholische dranken over zijn eigen lansgrenzen verkopen. @Logic4L Volgens mij doel je op de discrepantie die ik ook voel, je mag het wel zelf meenemen maar als Kiala of DHL het meenemen moeten er ineens accijnzen verrekend worden, iets wat voelt alsof het in strijd is met het vrijhandelsverkeer. Ergens heb ik het idee dat dit hetzelfde vraag is als: "waar draag je als webwinkelier belastingen af over geleverde goederen als je voornamelijk aan buitenlandse klanten levert?" Het a
 12. Oud topic alert Iemand die weet hoe het zit met Belgische webwinkels die alcoholische dranken leveren aan Nederlandse klanten? In Belgie kennen ze geen slijterijen, sterke drank haal je daar gewoon in de supermarkt, niks slijter. Ik vraag mij af hoe het zit wanneer een Belgische webwinkel voor alcoholische dranken aan een Nederlandse consument levert op een Nederlands adres. Kan die Belgische webwinkelier daarmee problemen verwachten? En op welke manier dan? Volgens een Nederlandse slijter (die zijn handel dan helemaal stuk ziet gaan) zou dit accijnsontduiking zijn maar volgen
 13. Mijn samenwerkingspartner heeft het voorzichtig voorgelegd bij het UWV aan haar contactpersoon. Die geeft aan dat er voor haar geen mogelijkheid is om haar onderneming op te zetten en toch voor de andere uren beschikbaar te zijn voor werk.Ze had het formeel meteen moeten melden maar heeft er toen niet bij stilgestaan. Zuur voor haar omdat ze een jaar geleden haar betaalde baan (24 uur) en haar bedrijf op een laag pitje heeft moeten zetten om een levensbedreigende ziekte te overwinnen. Heeft haar bijna een jaar gekost om dat fysiek te boven te komen maar heeft mentaal nog wel het een en
 14. Laat me raden, je volgt eigenlijk nooit het nieuws, recente ontwikkelingen op de Krim zijn geheel aan jou voorbij gegaan? Als je het nieuws nog wat beter volgt dan weet je dat de Russen geregeld allerlei export stilleggen omdat er zogenaamd kwaliteits of veiligheidsaspecten in het geding zijn. Het is allemaal pure politiek, heeft helemaal niets met het product zelf te maken. Ga je zaken doen met Rusland dan geef je je gewoon over aan willekeur.
 15. Die vraag heeft ze niet gesteld. Ze gaat nu even nadenken of ze dat alsnog wil doen of dat ze ervoor kiest om zo snel mogelijk business te gaan draaien als ons plan marktrijp is.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept