• 0

Excel template voor break even berekenen horeca

Ik heb een maand geleden een horecazaak geopend en zou graag even de cijfers goed op een rijtje zetten om zo te berekenen wat nou echt mijn break even punt is. Heeft iemand daarvoor een goede excel template? Heb er wel naar gegoogeld maar kon niks echt bruikbaars vinden.  

 

 

Aanbevolen berichten

1 antwoord op deze vraag

  • 0

Je hebt ooit aangegeven dat je met een Excel ging stoeien, maar ken je de formules? Als je daarmee kunt werken, is daar toch wel een Excelletje van te maken?

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh, MSc BEc I Innovatiestrategieën Ontwerper I HL-Deelnemer en -Moderator I Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht I Bedrijfsidee? Toets het Grátis: HIERMEE!

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wie is er online?
    5 leden, 59 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 80.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.