Jump to content

jeroendrunen

Junior
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ga ervan uit dat je sate maakt aangezien je sateboer heet. Cafetariahouders kopen emmers van 10 kg in. Goede cafetariahouders gaan wel door een paar van dat soort emmers heen per week. 500 kg staat gelijk aan 50 van dat soort emmers. Als jij een goed recept hebt en dat voor een goede prijs kan aanbieden, is het echt niet moeilijk om 50 emmers van 10 kg te verkopen. Dus als je er echt in gelooft zou ik het gewoon maken.
 2. Ja klopt. Alle elektra etc loopt allemaal door elkaar heen. Dus ik ben niet geholpen met een meter erbij.
 3. Een nieuwe huurder vinden is momenteel bijna onmogelijk en verhuurder heeft laten weten dat hij daar niet op voorhand mee instemt, wat begrijpelijk is. Ik zou graag drie maanden huuropschorting willen hebben van 1 maart tot 1 juni omdat er bijna nul euro binnenkomt en ik zou dat dan in de rest van het jaar inlopen en ik zou een eerlijke afrekening willen hebben van gemaakte gas, water en licht kosten voor het werkelijke verbruik.
 4. Bedankt voor uw reactie. En wat doe ik met het feit dat de meters niet juist ons verbruik aangeven maar ook verbruik van buren meenemen? De verhuurder vraagt toevallig net om meterstanden.
 5. Huurovereenkomst is nog niet afgekocht of beeindigd. Er is geen ventilatie en airco. Voor je beeldvorming: het is 1 grote loods die is onderverdeeld in vier loodsen met tussenmuren en verschillende overhead deuren. Dus ik heb niks met andere huurders te maken wat betreft gas/water/licht.
 6. We hebben geen gezamenlijke ruimtes, er staat niks leeg en wat bedoel je met technische installaties?
 7. Het huurcontract zegt hier niks over. Na 2018 hebben we ooit eens een creditfactuur gehad van een paar honderd euro voor het jaar 2018 en toen was op een bierviltje uitgetekend wat we hadden verbruikt en op welk bedrag we recht hadden. Maar ik heb geen idee waar dat bedrag destijds op is gebaseerd.
 8. Wij betalen al sinds 2017 hoge gas/water/licht voorschotten aan onze verhuurder en met voorschotten betalen we ook overheidsbelastingen zoals rioolrecht, afvalstofheffing en heffingen voor het waterschap. Nou heeft een elektricien tegen ons gezegd dat we niet meer dan een derde van dat bedrag aan gas/water/licht gebruiken. Het probleem is, is dat de verhuurder heel ondoorzichtig is over onze uiteindelijke kosten en dat wij geen duidelijke meters hebben voor gas/water/licht omdat stroom en meters van ons en verschillende buren allemaal door elkaar heen lopen. Dus er kan nooit met zekerheid gezegd worden wat onze buren aan stroom gebruikt en wat wij gebruiken. Daarnaast zitten er op één adres 4 verschillende huurders van bedrijfsruimte en 1 woonhuis. Dus voor wiens rekening zijn de overheidsbelastingen die in de post komen bij de verhuurder? Nou hebben van 1 maart tot 1 juni minimale inkomsten vanwege het coronavirus. Nou zou ik eigenlijk die voorschotten die de afgelopen jaren betaald zijn, willen gebruiken om de komende drie maanden huur mee te verrekenen. Is dat mogelijk en hoe zou ik dat bespreekbaar maken bij de verhuurder?
 9. Veel beleggers zitten met geleend geld in aandelen. Als aandelen fors dalen moeten ze andere dingen verkopen om hun onderpand bij de broker aan te vullen. Vandaar de verkopen in goud, zilver en bitcoin.
 10. Shell wordt bijna even hard geraakt als KLM. De olieprijs staat nu ver onder hun break even prijs. Er wordt nu heel weinig auto gereden, gevlogen en cruise ships liggen ook bijna overal aangemeerd. Kortom de vraag naar olie is gigantisch afgenomen.
 11. Wat een onzin. Ultra Miami is afgezegd, Tomorrowland Winter is afgezegd, Coachella is net afgezegd en er komen nog veel meer dance events bij want dit is pas het begin in Europa.
 12. Hier staat ook dat onderhuur is toegestaan: https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/blog/onderverhuur-van-bedrijfsruimte/
 13. Hier staat dat het is toegestaan: https://www.recht-raad.nl/onderhuur-bedrijfsruimte
 14. In het contract staat niks over onderhuur. Dan moet de verhuurder toch mee akkoord gaan dan?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept