Ik ben een startende ondernemer met een goed idee/plan. Omdat ik een fysieke locatie een brug te ver vind qua investering en financiële drempel, denk ik eraan om eerst te starten als ‘dark kitchen ‘/‘ghost kitchen ‘. Dus met weinig middelen onderzoeken of je product interessant genoeg is om aan de man te brengen. In Amsterdam zijn er iig drie opties: Dishmix, Yourkitchen en Kitchen Republic.
Heeft iemand als startende ondernemer ervaring hiermee? En is het de moeite waard qua kosten, organisatie, omzet?
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
PI-020
PI-020
Ik ben een startende ondernemer met een goed idee/plan. Omdat ik een fysieke locatie een brug te ver vind qua investering en financiële drempel, denk ik eraan om eerst te starten als ‘dark kitchen ‘/‘ghost kitchen ‘. Dus met weinig middelen onderzoeken of je product interessant genoeg is om aan de man te brengen. In Amsterdam zijn er iig drie opties: Dishmix, Yourkitchen en Kitchen Republic.
Heeft iemand als startende ondernemer ervaring hiermee? En is het de moeite waard qua kosten, organisatie, omzet?
Bij voorbaat dank :)
aangepast door Mikky VrolijkTitel aangepast
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/74283-professionele-gastkeuken-bij-opstart-horecaproduct-tijdelijk-inhuren/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
3 antwoorden op deze vraag