Jump to content

RubenT

Super Senior
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Man
 • First name
  Ruben

Company info

 • Location
  Nijmegen

Recent activities

 1. Het lijkt me dat jij geen persoonsgegevens verwerkt, als je alleen inlogt op hun CMS (die niet door jou wordt gehost) om support te bieden.
 2. Ik vraag me af of die het gewenste handle with care principe kunnen hanteren.
 3. Op 9 mei is het moederdag. Je assortiment lijkt daar geschikt voor. Als je met deze insteek contact met ze opneemt kan ik me voorstellen dat ze weinig behoefte voelen om te reageren. Je doet nogal wat aannames, dat helpt niet echt. Een van de vier mensen die je hebt benaderd en hier al af had geserveerd bleek later toch te hebben gereageerd en daar heb je nu een afspraak mee. Geef een ander de ruimte, het feit dat jij haast hebt en last-minute nog een influencer nodig hebt is geen argument om te eisen dat zij zo snel reageren als jij dat verwacht.
 4. Heb je al offertes opgevraagd bij koeriersdiensten? Wellicht hebben sommigen het ook wel gewoon op hun website staan.
 5. Op basis van deze informatie is dat lastig te zeggen. Ik weet ook niet of iemand je een gouden idee in de schoot gaat werpen ;) Biedt het kansen voor jullie eigen activiteiten in de beautybranche?
 6. Klopt, dat noemen ze een barterdeal. Het ruilen van goederen/diensten zonder betaling: jij geeft een product in ruil voor een foto/video waarin dat product voorbij komt.
 7. Al overleeft het virus, voor zover ik erover heb gelezen, op niet-menselijke oppervlakten veel minder lang. De wereldwijde transport duurt waarschijnlijk grotendeels lang genoeg om het virus daarin/-op niet te laten overleven.
 8. Kun je genoeg artikelen in gelimiteerde opgave garanderen aan je (potentiële) klanten dat het ook interessant genoeg is om een abonnement af te sluiten? Of kan het ook zo zijn dat je een aantal maanden geen artikelen aan kunt bieden, terwijl je klanten wel maandelijks abonnementsgeld betalen? Heb je toegang tot een kanaal om die artikelen eerder en/of voor een betere prijs te kopen dan via de reguliere 'drop'? Kun je daar dan niet meer geld mee verdienen door ze snel en scherp in te kopen en vervolgens 'gewoon' zelf door te verkopen, zoals @Cosara ook al voorstelde?
 9. Welkom op Higherlevel! Heb je deze pagina van de KvK al gevonden? Kun je wat meer toelichten waarom je de persoonlijke goodwill wil berekenen en evt. naar beneden wil bijstellen? Dat is namelijk juist de vorm van goodwill waarbij de berekening in de meeste gevallen niet erg relevant is, omdat het in principe geen effect heeft op de waarde van een bedrijf. Of gaat het juist om de discussie van ondernemingsgoodwill versus persoonlijke goodwill?
 10. Ik vermoed dat PrimusCasa op zoek is naar advies over de inschatting van hoeveel voorraad hij aan moet houden, niet of hij de levertijd van zijn leverancier ook 1-op-1 aan zijn eigen klanten moet beloven. Dit komt ook wel een beetje over alsof iedere webshop zou zou werken, wat in de praktijk vast meevalt. Een 'indicatieve levertijd' klinkt me niet als 1-2 dagen, dan weet je inmiddels als consument dat je daar wel een slag om de arm moet houden, toch? Je noemt het immers zelf al indicatief. Daarnaast: ontbinden, herroepen en achteraf betalen zijn instrumenten die je nog wel kunn
 11. Over specifieke aantallen kunnen we weinig zinnigs zeggen, denk ik. Dat hangt nogal van je afzet af. Je moet wat data op gaan bouwen om te zien hoeveel stuks je kunt verkopen van ieder product, zodat je daarna beter kunt gaan inkopen. Als je streven is om geen nee-verkoop te hebben, zal je moeten kijken naar de levertijd en -betrouwbaarheid van je leverancier, om zo te voorspellen hoeveel stuks je per artikel op voorraad moet hebben tot de volgende keer dat je voorraad binnen kunt krijgen. Die tijd moet je kunnen overbruggen, eventueel met een veiligheidsmarge als artikelen harder kunnen gaan
 12. Ik begrijp nog niet goed wat je zou willen dat er op je platform mogelijk is. Wat wil je bereiken met het 'netwerken'? Is je platform bedoeld voor een 'kale transactie', bijvoorbeeld omdat ik nu een jurist zoek? Of gaat het meer om het opbouwen van een netwerk, waarbij ik dus investeer in die relaties (die ik later misschien een keer wil benaderen omdat ik een concreet vraagstuk heb waar ze kennis van hebben)? Wat is de vorm waarin er genetwerkt wordt? Kan ik in jouw database iemand zoeken en dan een 1-op-1 gesprek beginnen? De kracht van een groepsdiscussie, zoals ook hier op Higherlevel te z
 13. Bedoel je het (eenmalig) laten opstellen van een aantal standaard e-mails, zoals een opdrachtbevestiging, bestelbevestiging, etc.) of een service die dagelijks de beantwoording van jouw e-mails doet? In het geval van dat eerste zal je met een zoekterm als tekstschrijver op Google een eind komen en in het geval van dat tweede zal je met de zoekterm klantenservice uitbesteden ongetwijfeld wat vinden.
 14. Vind je dat je een onevenredig hogere beloning zou moeten ontvangen voor het feit dat jij 5 dagen werkt en je compagnon 3 dagen? Ja. Jij ontvangt voor 5 dagen p/w 100k salaris en je compagnon ontvangt voor 3 dagen p/w 60k salaris. Jij levert meer arbeid en krijgt daar evenredig meer salaris voor. Als jij, omdat je compagnon van 5 naar 3 dagen gaat, 6 dagen p/w gaat werken, zou je kunnen stellen dat jij naar 120k gaat. Maar als jij 'gewoon' op 5 dagen blijft, lijkt me de verdeling in salaris eerlijk. Dividend voor een aandeelhouder is dan ook niet dire
 15. Blijft zijn salaris dan nog wel boven de grens van gebruikelijk loon? (Zie link van Hans) Als zijn salaris wordt verlaagd, is jouw salaris toch al hoger dan dat van hem? Of ga jij meer bijdragen dan je nu doet? In dat laatste geval zou je kunnen voorstellen om jouw salaris te verhogen met hetzelfde percentage als de procentuele toename van jouw bijdrage/arbeid.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept