• 0

NVWA wetgeving

Goedemiddag allemaal,

 

Ik heb een vraag over de NVWA wetgeving. 

Binnen mijn bedrijf geven wij kookworkshops op scholen, het betreft hier ook verse producten zoals groente, fruit, kruiden en producten uit pak en blik, denk hierbij aan bijvoorbeeld kokosmelk of currypasta. Heel uiteenlopend en afhankelijk van wat er die dag op het menu staat.

 

Nu kreeg ik van een van de docenten waar ik mee samenwerk de volgende opmerking:

'Als je meer dan 1x per jaar kookworkshops geeft dan ben je verplicht registratieformulieren in te vullen en deze mee te geven aan de kinderen waarop allergenen en houdbaarheidsregels op vermeld staan'.

 

Nu ben ik zelf al wel gaan zoeken, maar door de vele info zie ik door de bomen even het bos niet meer.

Wie heeft hier verstand van en kan mij adviseren en/of door verwijzen naar informatie waar ik verder mee kan?

 

Alvast bedankt.

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

1 antwoord op deze vraag

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    0 leden, 112 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.