Jump to content

weerdo

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. WOW, bedankt voor alle reacties! Ik denk dat ik hier wel een begin mee kan maken.
 2. Welk pakket raden jullie aan om je administratie op te verwerken? Valt de keuze op exact of iets anders?
 3. Heeft iemand goede ervaringen met een advocatenkantoor welke algemene voorwaarden opmaakt/controleerd? Zijn er alternatieven?
 4. Ik ben opzoek gegaan naar wat bronnen op het Internet maar ik heb niks gevonden. Kunnen jullie mij misschien een aantal interessante adressen geven?
 5. Je kan deze dingen ook nagenoeg gratis maken, maar de winnende bots hebben vaak wel wat gekost. Ik begon met het geld omdat ik graag mee wil bouwen, ik heb alleen niet zo veel zin om mijn tijd aan dingen te verdoen die toch nooit van de grond komen.
 6. Is dit nou een voorbeeld van een mogelijk eigen bedrijf in de energie sector? Het is een behoorlijk innovatief concept en volgens mij zit er geld in onderzoek naar duurzame energie?
 7. Ik ben in contact gekomen met een buitenlands bedrijf, zij produceren een milieu vriendelijker product (PP) dan de huidige alternative PVC. Kun je hier voor subsidie krijgen ?
 8. dank je zrski, ik ben nog steeds aan de herstellende hand ;) Als je je plan presenteerd dan doe ik misschien wel mee, er is op BNN trouwens een redelijk actief forum m.b.t. battlebots.
 9. Het maken van een battlebot kost geld, zijn jullie ook van plan om financieel mee te sponseren?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept