Biancje

Senior
  • Aantal berichten

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Biancje

  1. Leek mij ook stug dat ik hier iets mee kon. Vandaar dat ik 't nog ff na vraag. Dat ben ik met je eens maar als ik geen geld heb, waar moet ik het dan vandaan halen?? Ik wil best betalen, maar zonder geld gaat dat errug moeilijk. Ik heb al m'n geld al in de zaak zitten.
  2. Ik heb nog een vraagje trouwens. Ik had de huurbaas een brief gestuurd dat ik gestopt was met de zaak en het contract wou laten ontbinden. Als hij BINNEN 7 dagen niet schriftelijk zou reageren zou ik dit als een accoord beschouwen. Nou heeft hij OP dag 7 gereageerd. Iemand wees mij erop dat ik hem daar waarschijnlijk op kon pakken. Omdat hij OP dag 7 reageerde en niet BINNEN 7 dagen. Nou heb ik gehoord dat dat wel es kan kloppen en dat hier wettelijk een aantal regeltjes voor zijn. Weet iemand toevallig hoe dat zit?
  3. Ik heb in november 2003 al bij de huurbaas aangegeven dat ik het niet meer trok. Ik heb het er zelfs al met de eigenaar van het pand over gehad in september maar die wou er niks aan doen. In november zag ik het dus echt aankomen dat ik dit niet lang meer vol zou houden. Dus toen al contact met huurbaas opgenomen en gesprek met hem gehad. Kreeg toen als antwoord dat ik daar maar eerder mee had moeten komen want als je een nieuwe auto koopt breng je hem ook niet na een paar maanden terug omdat je hem toch te duur vond. Keihard, maar goed ergens had ie natuurlijk ook wel een punt. Ik was er zelf mee accoord gegaan en had het contract getekend. Maar ik had er vertrouwen in dat de mensen die mij geadviseerd hadden echt verstand van zaken hadden en wel wisten of het haalbaar was met zo'n huurprijs. Nu begrijp ik dat de huurbaas ook in een lastige positie zit en hier ook niet om gevraagd heeft. Maar hij speelt gewoon gemene spelletjes. Ik begrijp hem wel maar in deze situatie probeer je er toch zelf het beste uit te komen. Dat doet hij op zijn manier en ik op mijn manier. Want wie wil er nou nog 4 jaar betalen voor iets waar je geen gebruik van maakt??
  4. Wat ik raar vind is dat er zo triomfantelijk gepraat wordt over in stilte je boeltje oppakken en de huisbaas voor het blok zetten. Ik denk dat menig ondernemer hier behoorlijk boos zou zijn wanneer een klant van de ene op de andere dag aftaait en zijn verplichtingen niet meer nakomt. Op zich is het natuurlijk triest als je de bodem van je kas bereikt, maar je lost niks op door je kop in het zand te steken. Ondernemen is niet alleen risico nemen, maar ook verantwoording nemen. Ik ken ondernemers die failliet gingen (dan klapt er een bv-tje) en vervolgens toch netjes een regeling troffen met hun schuldeisers. Die huisbaas heeft een probleem nu zijn huurder plots wegloopt en dus is het logisch dat hij haar ter verantwoording roept. Begrijp me niet verkeerd. Ik snap heel goed dat de huurbaas nu ook met een probleem zit. Vind het ook logisch dat hij mij ter verantwoording roept ik heb immers een contract getekend. Maar ik heb geen idee waar ik het van moet betalen. Van een uitkering?? Dan kan je hoogstens 100 euro per maand missen en daar is de huurbuus ook niet mee geholpen lijkt me. Ik wil best een regeling treffen maar wat is in de geval dan een goede regeling?
  5. Is het dan zo dat de huurbaas mij failliet kan laten verklaren? Dan moet je toch 2 schuldeisers hebben? Ik heb mij goed laten adviseren door de stichting ondernemers klankbord en zij hebben ook tegen me gezegd dat ik niet met zijn voorstel accoord moet gaan. Het huurcontract is waterdicht. In die stichting zit ook een oud advocaat en m'n tante is meester in de rechten en die hebben het beide bekeken. Zelfs bij een faillisement zit ik nog 4 jaar aan het contract vast. Dus ik ben voorlopig niet van plan om me failliet te laten verklaren. De stichting ondernemers klankbord heeft me geadviseerd het erop aan te laten komen en af te wachten wat de huurbaas verder gaat doen. Zoals het nu lijkt zal het dan op een schuldsanering uitdraaien. Zoals ik begrepen heb moet je dan 3 jaar lang een x bedrag per maand betalen en word na die 3 jaar je schuld kwijtgescholden. Nou zitten hier natuurlijk ook een hoop nadelen aan maar dan ben ik er na 3 jaar vanaf i.p.v na 4 jaar als ik met het voorstel van de huurbaas accoord ga. En dat x bedrag zal dan nooit hoog kunnen zijn als je een uitkering aan moet vragen... Ik weet absoluut niet meer wat verstandig is om te doen. Het is er onduidelijk allemaal en je weet niet wat je te wachten staat. Zo te lezen lopen hier op het forum de meningen nogal uiteen. M'n ouders hebben een rechtsbijstand verzekering en had al geprobeerd via die verzekering een advocaat te krijgen maar ze hadden werkelijk een heel uitgebreid pakket maar dit viel er dus net niet onder, helaas. Misschien moet ik toch nog es informeren bij een rechtswinkel...
  6. Ik ben inderdaad op grond van het huurcontract de volle mep verschuldigd. Ik begrijp de huurbaas wel, hij staat volkomen in z'n recht maar ik heb echt geen geld om hem te betalen. Als dat zo was dan had ik nu nog gewoon m'n zaak. Wat ik natuurlijk veel liever gehad had dan deze situatie. Ik snap alleen niet goed wat jij bedoeld? Ik moet ermee accoord gaan met een deel van de huur betalen? Maar als ik het niet KAN betalen, dan kan ik er toch niet mee accoord gaan? En dan zit ik er dus zeker weten nog 4 jaar aan vast. Wat als die nieuwe huurder ook na een jaar moet stoppen?? Wat dan? Sta ik dan voor de volle mep? Want mijn huurbaas huurt het pand van een beleggingsmaatschappij en mijn huurbaas doet zijn contract dan over aan de nieuwe huurder, hij is er dan helemaal vanaf. Dus sta ik dan voor de volle mep als die nieuwe huurder er ook binnen 4 jaar uitstapt? En ik ben het ook niet met dit voorstel eens omdat in het contract staat dat mijn contract ontbonden word zodra er een nieuwe huurder is! Het lijkt mij dat de huurbaas er ook alleen maar voordeel van heeft als er een nieuwe huurder in komt. En aangezien die nieuwe huurder de huurprijs te hoog vind lijkt het mij dat de huurbaas ook die man/vrouw de korting geeft die hij mij ook gegeven heeft. Dan komt zowel de huurbaas als ik er goed vanaf denk ik. De huurbaas moet nu zelf de volle mep betalen aan die beleggingsmaatschappij en als hij niet meer betaald slepen die HEM voor de rechter. Dat lijkt me voor hem ook geen leuk vooruitzicht.
  7. hahaha! Dat dacht ik! ;D Ik heb niks en dat weet hij. Hij mag best een deurwaarder sturen maar dan kunnen ze alleen m'n bed en klerenkast meenemen 8) Ik laat hem nu ook in de rats zitten. Hij heeft inderdaad alleen maar voordeel bij een nieuwe huurder. En ik al helemaal!! Als ik hem was zou ik echt die nieuwe huurder een korting geven. Als hij een deurwaarder etc. op mij af gaat sturen kost hem dat enorm veel geld en hij schiet er weinig tot niks mee op. Z'n adviseur zei dat ik dan alsnog failliet verklaard word maar dat kan hij in z'n eentje toch helemaal niet klaarspelen? Daar zijn toch 2 partijen voor nodig? Nou wil de bank ook een deurwaarder sturen maar dan nog kom je toch eerst in de schuldsanering terecht?
  8. Dat weet ik ook niet precies. Maar wat ik mij wel afvroeg: als hij eerst akkoord ging met een verlaging van huurprijs, hoe kan hij dit dan nu opeens ongedaan maken?? Ik heb van hem zwart op wit gekregen dat de huurprijs tot 2005 verlaagd is en dat het dan opnieuw bekeken word. Ik snap ook niet hoe hij dit nu ineens weer terug kan brengen naar de oude huurprijs. Hij heeft dat, zoals in een brief staat, gedaan omdat ik mijn werkzaamheden in het pand gestaakt heb. Het leukste komt nog! Hij belde vanmiddag met een voorstel. Hij had een nieuwe huurder (dus ik stond al te juichen omdat mijn contract dan ontbonden word). Er kwam alleen een maar achteraan. Die man wou er morgen al wel in maar (hoe kan het ook anders) hij vond de huurprijs te hoog. Nu had de huurbaas het volgende bedacht. Aangezien ik nu de volle mep maandelijks moet betalen (wat ik niet doe omdat ik het geld niet heb), had hij volgens hem ook in mijn voordeel, bedacht dat ik maandelijks een paar honderd euro huur ging betalen en die nieuwe huurder de rest. Zo kwam ik er volgens hem met een makkie van af en kon de nieuwe huurder in het pand. Nou dit leek mij dus helemaaaaaaal geen goed idee. Ik heb dus ook geweigerd, ik heb het geld stomweg niet. En nu geeft hij het dus door aan de deurwaarder, zegt ie! Hij gaat zichzelf ermee in de vingers snijden. Hij krijgt het nu benauwd omdat hij wel maandelijks de huur aan de eigenaar moet betalen en hij krijgt van mij niks meer. Dus als hij ook niet meer betaald zal de eigenaar HEM voor de rechter slepen. Hij heeft zelf een eigen zaak, een eigen huis, een eigen auto etc. En hij moet mij dan weer voor de rechter slepen maar ik heb niks! Dus volgens mij doet hij er verstandig aan om dat pand snel te verhuren en de nieuwe huurder ook die korting te geven die hij mij heeft gegeven.
  9. Ik had inderdaad een eenmanszaak en alles stond op mijn naam. En privé heb ik NIKS meer. Dus ja wat kunnen ze me maken??
  10. Ik heb ff een vraagje. Zijn je ouders financieel aansprakelijk tot je 18e? Ik heb gehoord en gelezen dat dat zo is. Maar begin er nu toch aan te twijfelen of het niet 21 jaar is. De huurbaas begint nu erg vervelend te doen en heeft vanmiddag gezegd dat hij een deurwaarder zou sturen. Nu ben ik 20 jaar en ik woon nog thuis. Als die deurwaarder komt heeft hij toch niet het recht om spullen van m'n ouders mee te nemen???
  11. Ik hoop dat iemand iets aan m'n adviezen heeft :) Dan zou ik op een goedkopere locatie in een grote stad moeten gaan zitten. Ik denk dat er hier in de buurt te weinig grote bedrijven zijn. Maar voor mij heel ff geen eigen zaak ;D Is denk ik ook geen optie om uit de schulden te komen want ik heb bijna m'n hele inventaris al verkocht en dan zou ik dus opnieuw moeten investeren en dat is op dit moment geen optie. Toch bedankt voor het meedenken!
  12. Dit gaat je inderdaad niet in de kouwe kleren zitten. Maar ik wil zeker antwoord geven op je vragen zodat andere ondernemers er misschien iets aan hebben. - heb je vooraf nagegaan welke kosten je zou maken met een broodjeszaak, welke omzet je zou moeten draaien om overeind te blijven, en of de lokatie die je gekozen hebt daar potentieel voor bood? Ik heb van te voren uitgezocht welke kosten ik zou maken en welke omzet ik zou moeten draaien. Met wat hulp van anderen moest dit haalbaar zijn. Met een aantal berekeningen inwoners aantal etc. etc. moest de locatie geschikt zijn. Het leek ook een goede locatie te zijn. Midden in het centrum (al is het het centrum van een dorp), tussen de Aldi en Schlecker, kwamen steeds meer winkels. Schuifpui erin zodat hele voorkant open kon en mogelijkheid voor terras. - is een winkelstraat in een klein dorp met vooral hit-and-run shoppers een goeie omgeving voor een broodjeszaak? (broodjes eten als onderdeel van de grazing-trend) Als ik er nu op terugkijk is een klein dorp met hit and run shoppers GEEN geschikte plek voor een broodjeszaak. Er liepen hier dagelijks mensen genoeg. Maar ze kwamen niet binnen. Ik denk dat dat komt omdat ze vlakbij wonen. Mensen gaan echt doelgericht boodschappen halen en ze drinken thuis hun bakkie koffie en eten een broodje. - heb je gaandeweg de ontwikkeling van je omzet en je kosten goed in de gaten gehouden? Dat heb ik zeker goed in de gaten gehouden. De eerst paar maanden leek het allemaal goed te gaan. Het liep redelijk goed, en je kunt natuurlijk niet verwachten dat mensen je meteen weten te vinden dat heeft tijd nodig. Het aantal klanten steeg langzaam, dus leek het allemaal wel los te lopen. Maar na ongeveer een half jaar kwamen de problemen. Ik had meer kosten en vaste lasten dan verwacht. En de omzetten vielen tegen. Kwam het door de slechte economie? Was dit dorp toch te klein voor een broodjeszaak? Kwamen de mensen in het begin omdat het iets nieuws was? Ik denk dat het een combinatie van dat alles is. - heb je toen je merkte dat die twee niet in balans waren gekeken naar alternatieven? Ja, je probeert natuurlijk op alle mogelijke manier om die 2 weer in balans te krijgen. Je bent immers niet een eigen zaak begonnen om er na een half jaar weer mee te stoppen. Ik heb een aantal nieuwe dingen in het assortiment gedaan. En reclame maken is natuurlijk erg belangrijk, maar dat kost een hoop geld. Ik heb daarom zelf folders, flyers een website etc. gemaakt. Ook heb ik een broodje in het assortiment gedaan wat al jaren niet meer gebakken was in dit dorp en vroeger een heel popular broodje was. Ik heb daardoor GRATIS een hoop reclame gekregen. Ik kwam in regionale kranten en heb zelfs bezoek gehad van TV NOORD!! In het begin liep het broodje echt als een trein! Maar na een paar weken kwam er af en toe nog iemand voor het broodje. Ook heb ik de raad van de mensen hier opgevolgd en ben m'n aldi campagne begonnen. Tegen inlevering van een kassabon van de aldi kregen mensen bij aankoop van een broodje een gratis kop koffie of thee. Ik had echt verwacht dat er veel mensen op af zouden komen. Misschien niet in het begin maar wel na een aantal weken. Ook dat was helaas niet zo. - heb je behalve aan intensivering van je bestaande activiteiten (meer promotie) ook gedacht over nieuwe activiteiten (bezorging)? Over de promotie heb ik bij de vorige vraag al antwoord gegeven. Probeer leuke dingen te bedenken om klanten binnen te halen. Als ze 1 keer bij je zijn geweest komen de meeste mensen wel een keer terug. het probleem is dat je ze de 1e keer echt over de drempel moet trekken met bijv. een leuke aanbieding o.i.d. Probeer daar creatief in te zijn en bedenk en actie die andere zaken niet hebben. Dit valt niet mee maar het is het proberen waard. Bezorgen deed ik al. Niet voor particulieren maar ik bezorgde lunches voor bedrijven. Dat kan ik iedereen aanraden! Zorg dat je zoveel mogelijk bedrijven in je klantenkring krijgt! Probeer ze binnen te halen door bijv. bij de eerste bestelling een korting te geven o.i.d Zoek met name bedrijven waar veel mensen op kantoor zitten. Dat is echt big bussines! - was je op tijd met het signaleren van je problemen, of heb je gewacht tot er geen geld meer was om de rekeningen te betalen? Ik was op tijd met het signaleren van m'n problemen. Maar je kunt dus alleen proberen je omzet te verhogen en je kosten te verlagen. Ik heb daarom alle dingen die niet echt noodzakelijk waren geschrapt. En proberen om toch mensen bij je binnen te krijgen op een manier dat weinig tot geen geld kost. Maar ook dat viel niet mee. Ik ben uiteindelijk naar de bank gegaan of ik nog geld kon lenen om de winter door te komen. 's Zomers lukt het meestal wel maar 's winters is het echt overleven. En ik ging er vanuit dat dat in mijn geval ook zo zou zijn en dat de mensen me ook nog even moesten vinden. Helaas wou de bank op geen enkele manier meewerken. Heb ook geprobeerd of ik uitstel kon krijgen met aflossen maar helaas. Toen werd het dus echt alle eindjes aan elkaar knopen en zien te overleven. Wat dus helaas niet gelukt is.... - wat raad je andere ondernemers aan die merken dat ze interen op hun reserves terwijl hun schulden oplopen? Ik adviseer de dingen die ik bij bovengenoemde vragen beantwoord heb. Wat ik er nog aan toe wil voegen is dat je echt moet zorgen dat je ondernemingsplan goed in elkaar zit en zoek echt heel goed uit of het reeel is wat erin staat. Bij mij is het eigenlijk daar al fout gegaan. Ik had een bedrijf m'n ondernemingsplan laten maken. Die klopte van geen kant en ik heb uiteindelijk het meeste werk zelf gedaan. Terwijl ik eigenlijk nog weing verstand van zaken had. Ik was door 8 banken afgewezen en van de 9e hoorde ik steeds niks. Ik ben toen zelf naar de bank gegaan en heb m'n plan voor gelegd. Dat is m'n redding geweest want nadat ze me gezien hadden en we ff een gesprek hadden gehad kreeg ik de lening. Mijn tip is dus, ga zelf met je plan naar een bank en stuur het niet op. Als het minder goed gaat in je zaak probeer dan te achterhalen waar het door komt. En probeer daar iets mee te doen. Laat je adviseren door mensen met verstand van zaken. Ik ben via de kamer van koophandel bij de stichting ondernemers klankbord terecht gekomen die je gratis voorzien van adviezen. Ook als je besluit te stoppen of voor een faillisement of schuldsanering staat begeleiden ze je. Dit zijn oud ondernemers die nu ondernemers in nood helpen. Als er nog vragen zijn, ik beantwoord ze graag als ik daar anderen mee kan helpen dus laat het me weten!
  13. Wat een nare situatie! Sterkte ermee! :( P.S. Reusje voor het doorzettingsvermogen :) Het is inderdaad een nare situatie maar het is helaas niet anders. Zal nu toch ff door moeten zetten om met een schone lei te kunnen beginnen. Hoe moeilijk het ook is. Dus met het doorzettingsvermorgen zit het wel goed. Zo makkelijk krijgen ze me niet onder tafel 8)
  14. Even een up-date. Het gaat allemaal niet van een leien dakje zoals verwacht. Heb gister een brief van de huurbaas ontvangen dat ze onder geen beding accoord gaan met de ontbinding van het huurcontract en dat ik tot 31 maart 2008 huur moet betalen. Ook trekt hij de verlaging van de huur in. Wat dus inhoud dat ik weer de volle mep kan gaan betalen. En hij wil dat vanaf 1 april. Dus moet ik over de huur die ik al betaald heb nog es extra gaan betalen. :-\ Bij zijn bedrijf gaat het ook niet goed en hij zegt dat hij de huurlasten ook niet kan dragen. Hij zal dus wel tot het uiterste gaan nu. Ik heb weer contact gezocht met stichting ondernemers klankbord en zij adviseerden mij om es te kijken of ik een advocaat kon krijgen via m'n rechtsbijstand verzekering. Maar helaas, dat kon niet. Ik was overal voor verzekerd behalve voor dit. Ondernemers klankbord gaan intern overleggen wat ik nu verder moet doen en dan hoor ik donderdag meer. Afwachten dus maar. Vanmorgen ben ik bij de bank geweest en ook daar waren ze niet erg schappelijk. Zij schuiven me waarschijnlijk door naar een incassoburo. Dat zal dan wel op een schuldsanering uitdraaien. En dan? ??? Als de bank en de huurbaas dit doorzetten kunnen ze me dan failliet laten verklaren?? Maar hoe gaat dat allemaal in z'n werk? Een hoop vragen en onzekerheden. Ik heb gelukkig verder alle rekeningen betaald en zit dus alleen nog met de bank en de huurbaas. Een eigen zaak is erg leuk maar hier krijg je slapeloze nachten van :(
  15. ik had ook gehoopt dat er na de huurverlaging verbetering in zou komen maar dat was dus helaas niet zo. Heb nog wel een vraag trouwens. Ik zit nog wel 4 jaar aan mijn huurcontract vast maar ik heb geen geld meer dus vraag ik me af of de huurbaas me iets kan maken? Ik heb geen huis of auto o.i.d op m'n naam staan dus daar kunnen ze niet aankomen. Maar ik maak me er best wel een beetje zorgen over. Aangezien het niet zo'n vriendelijke man is heb ik hem nog niet ingelicht. Wou eerst het pand leeg halen dus ik informeer hem a.s maandag.
  16. Nou het verhaal heeft een totaal andere wending gekregen. Helaas zat er na de huurverlaging nog steeds geen verbetering in. En de rek was er nu echt uit. Kortom ik heb de deuren gesloten. Hebben het pand van de week leeg gehaald. Dus het broodjeshuys bestaat niet meer. Het is heel zuur om alles leeg te moeten halen waar je al je tijd en energie in hebt gestoken. Maar ik weet dat dit een verstandige beslissing is geweest. Er zat gewoon geen toekomst in en als ik de postbode aan zag komen hoopte ik dat het reclamefolders waren en niet nog meer rekeningen, en dat is geen lekker gevoel. Toch wil ik jullie allemaal nog bedanken voor alle tips en adviezen maar het heeft helaas niet meer mogen baten....
  17. Hallo, De Aldi actie is van start gegaan. Loopt nog niet echt storm maar heeft denk ik ff tijd nodig. Verder gaat het goed met de zaak. Kan echt merken dat de huur verlaagd is. Er blijft nog geen geld over voor een salaris maar ik ben allang blij dat ik gewoon mijn rekeningen kan betalen zonder in de problemen te komen. En de zomer staat weer voor de deur dus ik zie het wel positief in. Begint ook weer drukker te worden de laatste 3 weken. Dus ben helemaal happy :) Mocht aan het eind van het jaar blijken dat er geen toekomst in zit dan stop ik alsnog. Maar dat is natuurlijk van latere zorg :) Over 3 weken heb ik gelukkig wel ff de mogelijkheid om een weekje met vakantie te gaan dus zo goed draait het wel weer gelukkig :D
  18. Mooi dat het allemaal goed is gegaan betrefende je Aldi-Koffie-Campagne. Heb je ook andere marketing ideeën? Jelmer. Nou ik zelf nog niet zo zeer. Maar heb het advies gekregen om eerst de Aldi campagne te starten en niet teveel in 1 keer te doen dus dat advies volg ik netjes op :)
  19. Dat dacht ik ook! Toen ze zeiden: dat moeten we met een hogere baas overleggen dacht ik nou dat kan ik wel schudden. Maar zoals al eerder gebleken is DE WONDEREN ZIJN DE WERELD NOG NIET UIT ;D
  20. Nou er is weer nieuws :) Ik was bij de Aldi geweest om mijn plannen voor te leggen. Nou hadden ze bij het filiaal dat naast mij zit er geen problemen mee. Ook zij zeiden meteen: zijn we in ieder geval van die los slingerende bonnetjes af. Maar ze moesten het met een hogere baas overleggen. En die kwam vanmiddag in Scheemda langs. En er is goed nieuws: ze vonden het goed!!!!!! ;D Dus ik kan van start gaan met folders etc. maken. Toppie he?!
  21. Ik ga morgenmiddag even met de bedrijfsleider van de Aldi praten. Maar ik heb wel een beetje pech..... Die leuke bedrijfsleider waar ik het zo goed mee kon vinden is overgeplaatst :( En nu is er een nieuwe en ik hoorde van de dames die bij de Aldi werken dat ie niet zo leuk is. Maar goed, wie niet waagt wie niet wint, dus ik probeer het gewoon! Heb inmiddels een brief van de huurbaas gekregen met de gemaakte afspraken over de nieuwe huurprijs. Is dus geen contract geworden zoals ik verwacht had maar goed dit is misschien wel zo handig. Ze willen het in januari 2005 opnieuw bekijken en ik zit dan nog steeds 3 jaar aan mijn contract vast dus als hij dan moeilijk gaat doen zet ik hem weer klem ;D En ik heb uit zeer betrouwbare bron gehoord dat hij absoluut niet onder zijn contract uitkomt met de eigenaar van het pand. Dus ik zit voorlopig wel ff onder de pannen. Zolang het niet veel slechter gaat worden met de economie tenminste. Dus al met al ziet het er weer een stuk rooskleuriger uit. Wie had dat gedacht?? ;D
  22. Ik ben vandaag even bij Xenos geweest en heb al een aantal dingen veranderd. En ik moet zeggen, het is erg leuk geworden. Dus Klaas ben benieuwd was je ervan vind als je terug komt ;D Het plafond word van 't weekend ff bij gewerkt en zal regelen dat ik wat posters van lekkere broodjes krijg.
  23. Hoi Klaas, Bedankt voor je tips! Maar dat m'n plafond geverfd moet worden doet wel pijn hoor je wilt niet weten hoeveel werk ik daar al aan gehad heb haha! We hebben alle platen er 1 voor 1 uitgehaald en genummerd (zodat ze op de juiste plek terug komen) heb ze schoongeveegd en GEVERFD ze zagen er namelijk vele malen slechter uit dan nu. Ik wou er graag nieuwe platen onder maar ze zijn redelijk prijzig en daar had/heb ik het geld niet voor. Een vensterbank voor de pui langs zal lastig worden want de pui kan namelijk helemaal openschuiven. Maar ik zou dat rondom in de zaak wel leuk vinden. Kun je er ook wat plantjes etc. op kwijt. Vind zelf ook dat er iets voor de ramen langs moet die vind ik te kaal. Die houten schotten en grote planten vind ik ook een erg goed idee! Zo maak je het toch nog weer iets knusser en gezelliger. Maar helaas ook daar heb ik geen geld voor. Wie weet in de toekomst.....
  24. Zou ik de naam van de Aldi trouwens zomaar mogen gebruiken voor mijn actie? Dat is straks geen proces aan m'n kont hebt hangen haha
  25. Dat is waar. Ik wil altijd meer en beter. Maar het is wel zo verstandig om eerst iets met deze actie te doen en niet meteen vanalles tegelijk proberen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.