schreudje

Senior
  • Aantal berichten

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door schreudje

  1. Als je alle andere topics leest is het mij nog steeds niet duidelijk waarom sommige websites google images gewoon op hun site (mogen) gebruiken en waarom sommingen foto's aankopen.
  2. Hallo, Kan iemand mij vertellen of je plaatjes van sporters op een website mag zetten? Ik denk dat hier portretrecht om te hoek komt kijken. maar ik was benieuwd hoe zo iets aan te pakken? Ik zie bijvoorbeeld dat www.vi.nl gebruikt maakt van een partner pro shots of pics united. Ik kan me voorstellen dat zij die fotos inkopen. Echter bij nu.nl zie ik helemaal geen link naar een partner staan en vroeg ik me af of men die foto's ongestraft van het internet haalt en plaatst? Ik ben benieuwd of iemand weet hoe dit wereldje werkt en wat er gebeurt als je toch sportfoto's plaatst. wordt er dan meteen een boete opgelegd of wordt er gewoon gevraagd de foto's te verwijderen? Ben benieuwd!
  3. Hoi hoi, Is/zijn er mensen die eraring hebben met het huren van ruimte in openbare gelegenheden als supermarkten/theater/sportverening? Wij zouden graag willen weten wat hiervan de kosten zijn? Je kunt hierbij denken aan een proefkar (Zo een, waarvan je gratis een nieuwe drankje kunt proeven) Volgens ons moeten de leveranciers deze ruimte huren maar we weten het niet zeker, iemand met ervaring(en) ? Ook kun je denken aan het huren van wandruimte in de supermarkt.of in het theater.. zouden deze bedrijven hieraan meewerken? En zo ja, wat zou dan een reeele vergoeding zijn hiervoor of anders gezegd hoe is dit voor een locatie interessant te maken om ons die ruimte te verhuren? Je kunt hierbij denken aan een financiele vergoeding, maar wij hebben geen idee hoe veel dit zou moeten zijn of dat er bijvoorbeeld nog andere mogelijkheden zijn die als 'vergoeding'dienst kunnen doen.
  4. Thx voor de response, en sorry voor de late reactie...zaten er maar meer dan 24 uur in een dag.... De portal die we willen lanceren is een sport gerelateerde a la voetbalzone.nl maar dan anders. Als ik in relatie hiertoe de volgende vragen beantwoordt dan komen er meteen weer nieuwe vragen naar boven... Als je het nu eens niet als "een concept" benadert: wil je dat mensen over je praten, of (delen van) je site doorsturen? Zo ja, dan zijn dit interessante vragen: - Wát wil je dat ze zeggen? Wat maakt jouw verhaal doorvertelbaar? We denken met de content die we verzamelen dat we een stroom van terugkerende bezoekers kunnen genereren die actief discussieren. Dus feitelijk willen we dat de terugkerende bezoekers anderen er op attenderen dat de site bestaat en zo dus nieuwe (terugkerende) bezoekers zullen genereren. Om dit te bereiken zijn we op zoek naar de best mogelijk marketing strategie om dit te bereiken. - Wát denk je dat ze willen doorsturen? Worden ze er beter/slimmer/interessanter/geïnformeerder door? Is dat écht wat mensen zullen doen? Ja, we denken van wel, we denken dat onze bezoekers constant geupdate willen worden met de informatie die wij bieden en de interactie die op de portal mogelijk is. - Kun je je product zó vormgeven dat mensen de doorstuurbaarheid vanzelf aanvoelen? Ja, de website wordt professioneel in een CMS opgebouwd. - Waarvandaan (vanaf jouw site, vanaf Hyves, vanaf LinkedIn, vanaf hun mailinbox?) en waarnaartoe moeten ze het doorsturen/doorvertellen? Zitten daar drempels in, en zo ja, kun je die verlagen? Voornamelijk mail to links, maar ook rss koppelingen zijn mogelijk - Zit je doelgroep al ergens online, en zo ja, kun je jouw nieuws naar hen toe brengen? Zo ja, kun je dat zó vormgeven dat anderen erdoor geënthousiasmeerd worden en het ook willen hebben? Denk bijvoorbeeld aan een widget op Hyves of Facebook. Ja onze doelgroep zit zeker al online ! de vraag die jij stelt is meteen ook de vraag die wij zo goed mogelijk in willen vullen..Hoe kunnen we die bezoekers (ook) naar onze site loodsen!
  5. Na de mooie tips en hulp die ik tijdens mijn vorige project heb mogen ontvangen van iedereen hier, staat het volgende project weer op stapel. Ik heb een business plan geschreven voor een webportal. Ik worstel alleen met een aantal vragen waarbij wellicht een ieders mening of antwoord zeker mee kan helpen. De doelstelling is om de website winstgevend te maken door het verkopen van advertentieruimte. Ervaring met eerdere bedrijven en adverteren op msn.nl, nu.nl , marktpaats.nl leerde ons dat er forse bedragen worden gevraagd voor deze advertentieruimte op deze sites. We denken met de website een publiek te bereiken wat wanneer het bekend is met onze portal regelmatig zal terugkeren voor een 'update'. Er bestaat geen (of nauwelijks) website waar deze informatie gerangschikt wordt weergegeven. We gaan beschikken over een webredactie die onze portal continue van verse informatie zal voorzien. Er is budget beschikbaar voor marketing en nu zijn we op zoek naar manieren om onze portal onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep. Om een continue stroom van vaste terugkerende bezoekers te krijgen. Naar onze mening wordt de portal fraai vormgegeven , gebruikt het nieuwe technieken voor interactieviteit met de bezoekers. De ontwikkeling hiervan is in een vergevorderd stadium. Na veel (o.a. hier) gezelezen te hebben over viral en buzz marketing vroegen we ons af of dit concept in te zetten is bij het introduceren van onze portal. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben? Of is het idee van viral marketing juist niet aan een website/portal te koppelen? Hopelijk kunnen we leuke discussie starten met goeie tips....
  6. Hans, Ik had jou hierover gemaild ook...check it out!.
  7. Is er iemand die mij iets kan vertellen over hoe groot een doelgroep voor een reisburau moet zijn om succesvol te zijn? Denk bijvoorbeeld aan duikvakanties, dit is speciaal voor een bepaalde groep mensen. Of de naturisten vakantie , ook een voorbeeld van een selecte groep mensen die daar in geinteresseerd zijn. Zou bijvoorbeeld een groep van 10.000 mensen met dezelfde interesses voldoende zijn om een succesvol reisbureau (online) te starten of moeten dit er 50.000 zijn of miscchien wel 1 miljoen!? Anyone?
  8. Nomaals bedankt en wat een informatie!! Maar beginnen bij het begin denk ik....
  9. Allemaal hartelijk bedankt voor jullie reacties!Echt Super! Ik ben inmiddels overtuigd dat er aantal zaken concreet anders moet. We doen op dit moment zon 5 workshops per maand , maar gezien de hype rondom poker zou dit m.i. omhoog moeten kunnen mits professioneeel en klantgerichter aangepakt. Sinds we complete arrangementen met prijzen op de site hebben staan is het aantal aanvragen inderdaad gedaald. We willen beginnen met een nog betere en professionelere site en niet eentje die door ons zelf in elkaar is geknutseld! Echter, aan wat voor soort bedragen moet je denken als je dit laat doen? En welke partijen zijn hiervoor het meest geschikt?
  10. Hoi allen, Weer een van de vele zelfde soort vragen, maar wie weet krijg ik toch nuttige antwoorden! De site is inmiddels een half jaar actief en heeft ongeveer 30 bezoekers per dag. We hebben ongeveer 5 workshops per maand en zouden dit graag uitbreiden. Onlangs hebben we voor 400 euro gedurende 2 weken een Adwords campagne gevoerd. (Waar je dus 3,00 per click betaalt om bovenaan het lijstje te staan...) Na het voeren van de campagneis het website bezoek gestegen naar is 50 bezoekers per dag met uitschieters naar 100. Niet eens zo slecht alleen krijgen we van die 50 bezoekers relatief weinig aanvragen/mailtjes of opdrachten! Is ier iets mis met de site? Zouden jullie eens naar de site kunnen kijken en tips en kritiek kunnen leveren? Is het verstandig om via Adwords te blijven adverteren? Alvast bedankt. Adres is: www.poker-workshop.nl
  11. We hadden gehoopt om meer reacties. Is er iemand die antwoord op de volgende vragen weet: - Bestaat de Nederlandse gsm/telecom branche volledig uit hard franchise formules? - hoe kun je het beste te werk gaan als je abonnementen samen met eigen toestellen wilt verkopen?
  12. Dat is in de afspraak met de clubs vastgelegd: Een potentiele koper heeft het recht om de fanshop en de website te gebruiken. Dit lijkt ons inderdaad een goede sales trigger echter in Duitsland zijn veel lokale telecom winkels in hier in Nederland lijkt alles gefranchised?
  13. Wij hebben contracten gesloten met diverse voetbalclubs uit Nederland. Wij produceren voor hun deze exclusieve toestellen. Een voorbeeld uit Duitsland kun je zien op www.handyroyal.de Je begrijpt dat de lokale winkels heel graag deze collector's items (slechts in beperkte aantallen verkrijgbaar) graag in hun assortiment hebben.
  14. Wij zijn onlangs gestart met het in Nederland op de markt zetten van van een succesvol concept uit Duitsland. Het gaat om de productie van exclusieve limited edition mobiele telefoon. De toestellen zijn sterk regio gebonden echter lopen we nu tegen het volgende aan: Wij hebben een aantal lokale telecom winkels benaderd om onze producten te kopen en in hun assortiment op te nemen. De bedrijfsleiders zijn zeer enthousiast over ons concept en zouden ons produkt graag in hun winkel zien. Echter zijn (bijna?) alle telecom winkels een hard franchise waardoor men zelf niet mag inkopen maar het hoofdkantoor. Het hoofdkantoor zit vervolgens weer in een totaal andere regio en is sceptischer over het idee en daarnaast is het bij deze 'grotere'concerns lastig om de juiste persoon te spreken te krijgen. Dit maakt het voor ons dus niet eenvoudiger terwijl we (gezien het succes in Duitsland) zeer overtuigd zijn van dit concept. Zelfs zo dat we zelf de telefoons (via het web) zouden willen verkopen alleen dan loop je weer tegen het probleem aan dat je geen abonnementen kunt verkopen met het toestel waardoor de prijs voor de consument aantrekkelijker wordt. Kun je ergens abonnementen kopen voor wederverkoop met een uniek toestel? We hopen dat er op dit forum mensen zijn die tips hebben met betrekking tot het benaderen van de telecom winkels of met betrekking tot het zelf verkopen van abonnementen met toestellen. Alvast bedankt
  15. Hoi, Wij hebben gisteren te horen gekregen dat we vrijdag op een event aanwezig kunnen zijn waar veel potentiele klaten komen. Echter, flyers op, visitekaartjes op. Heeft iemand enig idee hoe ik voor vrijdag aan flyers of visitekaartjes kan komen? Alvast bedankt!
  16. Hoi, Ik wil een in Duitsland succesvol concept hier op de markt brengen. Echter de productlijn is specifiek voor multinationals. Wie heeft er tips om bij deze 'grote' bedrijven aan tafel te komen voor een gesprek ? Ik weet namelijk niet wie ik binnen deze bedrijven hiervoor moet benaderen en ook contactgegevens heb ik niet. Tja.. landelijke klachtennummers, service nummers.. etc.. Maar directe lijnen naar de juiste personen kan ik niet achterhalen. Hoe kan ik dit het beste aan pakken?
  17. inderdaad al veel bedrijven mee bezig...zo slecht is het idee niet dus, Maar om daar nou inderdaad tussen te gaan zitten....kun je het over hebben. Al ben ik wel van mening dat e.e.a. pas succesvol kan als er een lokaal persoon /bedrijf achter zit. En je zal lokaal flink wat reclame moeten gaan maken....ik kende de hele buurtlink.nl niet....terwijl er toch over mijn regio al wat data opstaat.
  18. Dank je. Dank je. Over het algemeen zijn de reacties niet al te positief en ook voor mij is het een proefballonnetje. Maar ondanks alle reacties blijft voor mij de vraag staan: waarom kan www.tilburg.com wel groot en succesvol zijn? en waarom kan dit in een andere regio niet?
  19. Hier zou ik nou graag tips voor willen krijgen... PS. De site is zo goed als af en volledig geboud in Joomla , en kan dus ingezet worden voor verschillende regio's.... Mischien een ander goed idee om deze CMS site te verkopen aan geinteresseerden....Wat een ideeen allemaal...
  20. Daar is mijn idee nou juist op gericht...zou dit echt zo moeilijk zijn? Kijk eens op de site www.tilburg.com, zeer succesvol.... Is het geen idee om een soortgelijke site te maken voor mijn eigen regio...?
  21. Hmm oke thnx. Misschien moet de definitie dan aangepast worden en is portal (startpagina) niet het juiste woord. Ik bedoelde een site waar bezoekers voor hun interessante informatie kunnen raadplegen of zoeken( de content dus) en hier wekelijks op terugkeren. Een site voor een specifieke groep mensen die voor een specifieke afverteerders interessant kan zijn. Gaat de vlieger dan wel op? Goede content - > veel ( terugkerende bezoekers) - > veel mogelijkheden voor advertenties? Ik vraag me dit af omdat ik denk , goede content heb voor een specifieke groep gebruikers en adverteerders.
  22. Ik heb veel gelezen op het forum , maar kan weinig vinden over het al dan niet succesvol maken van een webportal dezer dagen. Vandaar deze stelling: Goede content en SEO = veel bezoekers = veel interesse voor adverteren op de portal. Kan het zo simpel gezegd worden?
  23. Hoi, Ik fungeer als tussenpersoon of sales agent voor een oostenrijks bedrijfje, OVer Alles wat ik voor hem verkoop krijg ik commissie uitbetaald. Ik factureer deze als bemiddelingskosten, als particulier welteverstaan. Of krijg cash betaald als ik weer eens op bezoek ben. Nu beginnen mijn verdiensten echter behoorlijk op te lopen ;D en ik vroeg me af tot welke hoogte ik e.a.a kan continueren zonder problemen met de belastingdienst te krijgen? Of dat het misschien niet voordeliger is om als bedrijf met kvk nummer en btw nummer dit werk te continueren? Kan iemand aangeven waar hier de grens ligt en wat de voor- en nadelen zijn? Ook zou ik graag een soort van exclusiviteit bedingen, mijn leverancier staat hier open voor. Dit, zodat elke transactie tussen een nederlands bedrijf en mijn leverancier via mij verloopt? Hoe kan ik dit afdwingen ?Is een mondelinge overeenkomst voldoende of een scriftelijke ondertekend door beide partijen ? Of moet dit juridisch helemaal opgesteld en ingedekt worden? Alvast bedankt. [titel aangepast - mod]
  24. Hoi, Ik heb de mogelijkheid om distributeur te worden van een navigatiesysteem. Het betreft een merkloos systeem wat wel de moderne technieken ( www.navteq.com en Samsung processor gebruikt en ook volledige garantie kan bieden. Het unieke eraan is dat het systeem geleverd kan worden met een bedrijfslogo op het systeem en op verpakking om zo een eigen merk navigatiesysteem op de markt te zetten. Het systeem is vergelijkbaar met de TomTom Go 700 en bevat de kaart van Europa. Het is ook nog eens de helft goedkoper. Mij lijkt dit een heel erg leuk idee en ook interessant voor veel bedrijven( o.a. webshops of Aldi of Lidl bijvoorbeeld) Ik vroeg me af of dit idee werkelijk zo uniek is als ik denk of dat het al eens eerder geprobeerd is? Daarnaast weten jullie misschien nog meer bedrijven waarvoor dit uniek en interessant kan zijn! Ik zie de reacties graag tegemoet.
  25. Hoi bedankt voor je reactie. Zou ik u mogen vragen om voor mij informatie in te winnen over mijn leverancier. Dit omdat u reeds over goede contacten in Roemenie beschikt? Ik hoor graag van u. Arno
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.