Jump to content

krozz56

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Bedankt voor je reactie. Ik heb dit net nog gevonden: publicatiedatum publicatieomschrijving x-06-2005 Opheffing faillissement wegens gebrek aan baten x-01-2005 Uitspraak faillissement op .. Hieruit blijkt dus dat de onderneming volledig is gestopt en ook geen curator meer heeft. Correct? Zoja, dan staat het domein op een niet bestaand iets, zonder dat iets kan ik geen overeenstemming krijgen met die persoon om een domein te verhuizen.. Lijkt mij althans...
 2. [Hopelijk staat het bericht hier goed, het is beetje van kvk/regelgeving/internet] Hallo allemaal, Ik zou graag een domein willen overnemen van een failliet bedrijf. Ik had hiervoor al een ander draadje lopen. WhoIs van sidn.nl geeft nog steeds de adresgegevens. Contact nemen was gelukt met de curator, deze vroeg een te hoog bedrag. Mij werd aangeraden te wachten, dit kwam ook beter uit door o.a. mijn studie. Op dit moment lijkt het bedrijf te zijn uitgeschreven uit de KvK. (Een kleine twijfel omdat de adresgegevens niet overeenkomen van de KvK en de WhoIs query, echter verschil
 3. wat ik bedoelde, ik registreer domein B terwijl het bedrijf A heet. Als iemand dat aanspraak maakt op het domein B, is de kans dan groter dat ik hem kwijt raakt, dan wanneer ik domein A registreer?
 4. daar heb ik inderdaad ook over nagedacht. Je begrijpt waarschijnlijk ook dat ik wat baal.. en misschien kon ik dat bedrag dus omzeilen door het eens aan de juridische kant te benaderen. Toevoegingen zijn schaars, daar moet echt naar gezocht worden. Maar, als je een domeinnaam registreerd als handelsnaam, niet als oorspronkelijk je bedrijfsnaam dat wel geregistreerd staat bij de kvk, ben je dan niet kwetsbaarder voor andere geinteresseerden?
 5. Helaas zijn er niet echt alternatieven. Andere extensies zijn zelfs niet mogelijk. Het is ook een vrij logische naam. Ik denk dat ik met de curator nog een keer contact op neem, en een serieuze laatste bod doe, en m'n gegevens achter laat. Dit was ik vorige keer vergeten :-[, wat eigenlijk heel stom is. Bedankt voor de hulp heren!
 6. Op dat forum kom ik tegen dat het nog maar 2 maanden in faillisiment zit. Wachten is geen optie. Dus als conclusie kan ik trekken dat ik juridisch gezien geen kans op slagen heb, wachten tot het domein verloopt duurt te lang. Alleen voorzichtig bieden is het laatste wat ik kan doen?
 7. Ik denk dat ik die indruk wel heb gemaakt dat het niet zo belangrijk is. Ik heb hem verteld dat ik er 30 euro voor bied. Voor dat bedrag heb je 3 jaar lang een domein! En ik heb verteld dat ik anders wel een - in het domein registreer. Alleen balen dat dat domein gebruikt wordt, maar weet hij waarschinlijk niet..
 8. merkava, is het niet zo dat het domein pas verloopt als het contract afloopt. Dus voor 5 jaar getekend en betaald, dat het egt 5 jaar vast ligt. En over het afsluiten van het dossier, dit ligt vast gevoelig bij de curator als ik ernaar vraag. Is er een mogelijkheid hierachter te komen zonder het de curator te vragen?
 9. Hallo, ik zou graag een domein van een failliet bedrijf willen overnemen. Ik heb dus contact opgenomen met de curator. Deze vroeg er 2000,- euro voor :o, dat is 1500,- te veel. Nu heb ik op de site van domjur.nl rondgelezen. Ik kan er echter niet uit op maken of ik in mijn recht zit het domein op te eisen. Ze verwijzen naar advocaten. Dit is de situatie: - Ik heb laatst mijn bedrijfsnaam (bedrijfsnaam wordt domein.nl) geregistreerd bij de KVK - Het failliete bedrijf heeft het domein als handelsnaam geregistreerd (bedrijf A, domein A en domein B (waarvan ik in B geinteresseerd
 10. Hallo ondernermers uit nederland, vrij binnenkort ben ik van plan samen met mn vader naar de KVK te gaan om een eenmanszaak of vof op te richten. Omdat ik minderjarig ben zal dit gebeuren op mijn vaders naam. Mijn vraag is, heb ik het recht te kunnen zeggen dat alle winst naar mij gaat? Oftewel afschermen van mijn ouders, ik verwacht winsten :) Zoja, hoe regel ik dit?
 11. bedankt voor de snelle reactie!, met deze sites kan ik zekers iets, en idd, het gaat om low-res, oftewel niet hoger dan de 100 euro wat altijd fijn is. mvg Jeffrey
 12. Heey, op de site van mijn VOF wil ik een aantal fotos plaatsen. Mijn ouders wezen mij er wel op dat dit van de privacywet misschien niet mag. Het gaat b.v. om een meisje (geen idee wie) die op een foto staat die ik laat zien. Is het zo dat ik moet vermelden waar deze foto hoort te staan? Zou ik contact moeten opnemen met die meid, oftewel de foto verwijderen omdat ik geen gegevens weet, of mag je als ondernemer elke foto gebruiken voor commerciele doeleinden? b.v. foto's op affiches van personen.. Ik zou hier graag wat meer informatie over willen hebben. Op postbus51 vond ik echter
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept