Jump to content

R3wd

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  nog geen....
 1. Hallo allemaal, Ik ben sinds kort aan het nadenken over het uitbreiden van mijn hobbie naar profesioneel. Echer nu wil ik daar meer info over weten. Wat is nu het beste om te doen? Als freelance fotograaf beginnen en later een eenmanszaak opzetten, of gelijk een eenmanszaak opzetten. Alle hulp is welkom!
 2. Ik weet niet of er nog klanten bij freehosting overgegaan zijn. Toen werkte ik hier nog niet. gr, Ruud
 3. Hey Welleke, Je hebt gelijk, echter het was niet de om reclame te maken voor ons bedrijf. Tevens zijn wij al 5 jaar actief. De Website wordt nu in een nieuw jasje gestoken. en daarom zijn er bepaalde links die het niet doen. Dat het onprofessioneel overkomt kan ik me iets bij voor stellen. Groeten, Ruud. Trouwens hoe weet jij mijn E-mail adres?
 4. Ik werk al een tijdje samen met een bedrijf die alleen maar klanten heeft in de zakelijke markt. Het is een relatief klein bedrijf, echter met de nodige expertise. Het voordeel van een klein bedrijf is dat je snel en efficient geholpen word. Ze kunnen je website hosten op verschillende platformen (Windows/Linux). Mocht je meer willen weten kan je ze even mailen. Ze kunnen je de exacte prijzen geven. info@mailcompany.com. Met andere worden ik zou MailCompany aanraden. Groeten, R3wd
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept