Jump to content

Webprinses

Senior
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • First name
  Corinne
 • Company or organization name
  Roosen Internet
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Tja, catalogussen staan er ook bol van zeg maar. Het is toch een beetje de stijl. Als het echt goed gaan lopen zit ik erover te denken om echt modellen in een Carstyle pakje te zetten zodat alles wat meer bij elkaar past en een eigen identiteit krijgt. Ik ben zelf vrouw maar ik vind het wel leuk eigenlijk.
 2. Geen gevoel voor humor? :) Die foto's zijn ook niet van mezelf, daar kan ik voorlopig nog niks aan doen totdat ik de pics van de catalogussen zelf heb. Anyhoe, thanks voor de repsons (klikspaan,boterspaan....... ;D )
 3. Thanks! :) Het moet er ook uitzien als een autostyle catalogus ;) Tja en die "blote" dames horen er nou eenmaal bij, staat leuk en schijnt te verkopen. Nou in ieder geval iedereen bedankt alvast!
 4. Nee dat zei ik al, het gaat alleen even om de uitstraling/vormgeving. De prijzen staan er nog niet in, dat komt allemaal deze week, hij is nog niet "open" zeg maar...
 5. Tja het is maandagochtend he... :) Als het nog mag: http://www.carstyleshop.nl Het gaat er mij alleen om of hij professioneel overkomt of dat het niks is...of men er uberhaupt iets zou kopen. Ik moet alles allleen doen en als je het aan vrienden vraagt vind iedereen het mooi, ik kan nergens echt objectieve meningen vinden. Vandaar...
 6. Dit is mijn eigen shop. Ik heb hem voor mijn vader gemaakt. Het is eerlijk gezegd de eerste hele echte werkende shop die ik heb gemaakt in jaaaren omdat is pas weer begonnen ben. Niet commercieel dus, ik krijg er niks voor hoor! Het was maar een vraag, gewoon een beroep op de expertise van de mensen hier, leuk dat je dan meteen berecht word... ???
 7. Ik heb ooit een shop gemaakt met OsCommerce en het is natuurlijk wel te doen, maar ik ben zelf veel meer fan van Joomla met Virtuemart voor een shop. De winkel zelf is gewoon veel makkelijker in te stellen qua betaalmodules/verscheepmodules enzovoorts. Verder is het zo dat Virtuemart wordt ingebouwd in Joomla wat ook weer veel voordelen heeft. Joomla heeft een uitgebreid scala aan SEO componenten en ook componenten en modules voor nieuwsbrieven, uitgebreide statistieken enz. Tevens werkt Joomla met Joomfish, een bijzonder handy component om je site eenvoudig in meerdere talen te maken. Weet je zelf niet zoveel van het bouwen zoek dan naar een bedrijfje dat met Joomla werkt (ff Googlen). Die maken het voor je, kunnen dingen als Ideal inbouwen en dan heb je via hun ook je support.
 8. Hoi allemaal! Ik ben bezig met een webshop voor automaterialen/styling. Hij is nog niet helemaal af nog niet alles staat erin en de prijzen ook niet, maar het gaat mij er even om wat men over het algemeen van de stijl en vormgeving vind. Ik heb al mensen op een webdesign forum naar meningen gevraagd maar daar vind ik toch niet de objectieve professionaliteit die ik hier wel verwacht. Mijn vraag is dus wat vinden jullie zo op het eerste gezicht van de kleuren/vormgeving en de shop in het algemeen, en ook heel belangrijk, komt het professioneel over en zouden jullie hier iets kopen? Zijn er eventueel nog punten waar ik naar moet kijken? Alvast bedankt! Groetjes Corinne
 9. Ik vind het 1000 keer niks. Slordig, onoverzichtelijk en ik was opzoek naar het printen van een album en alle info die ik eerst zo kon vinden daar moest ik nu echt naar zoeken. Ik vind het echt een beetje iets van we willen wat maar het komt niet uit de verf. Net als dat rode logo op die blauwe achtergrond...niet echt opgelet met vormgeving? Sorry hoor, dat ik het zo zeg maar dat was nou echt mijn eerste indruk. Ik had liever de oude site!
 10. http://www.nu.nl/news/998697/50/rss/Websites_kunnen_hun_CO2-uitstoot_compenseren.html Ditte?
 11. Hallo! Ik zou graag via Ebay MP3 spelers willen kopen. Ik vond een hele lijst Chinese handelaren die heel goedkoop MP3 spelers aanbieden die op een Ipod Nano lijken. (of het dan ook om immitatie gaat kan ik niet beoordelen). Ik zou graag een stuk of 100 van deze spelers willen bestellen voor mij en mijn collega's (soort van collectieve inkoop). Het is dus niet voor verkoop bedoeld. Nu heb ik het hele forum doorgespit en heb hoofdpijn van het schermstaren :) maar ik kan geen duidelijke antwoorden vinden voor deze situatie. Daarom mijn vragen: - Heeft iemand dit ook gedaan/ervaringen? - Wat zijn de kosten voor het invoeren? (er stond bij verzendkosten 30 euro maar dat zal niet alles zijn). - Hoe zit het met de belastingdienst/dounae, kan ik ergens aangeven dat het om privespullen gaat of zien zij het zoiezo als handel? Ik zou dit graag willen weten voordat het zo duur wordt dat we net zo goed naar de Mediamarkt kunnen gaan... :) Dan nog een vraag, hieronder zijn de verzendvoorwaarden, houd dat in dat je voor elk item die 30 euro verzendkosten moet betalen? Heeft iemand hier ervaring mee? English We will Ship Worldwide. Combined shipment: Buyer will enjoy 1.00 Eur shipment discount on each additional purchase After payment confirmation, item will be shipped within 48 hours. 1-2 days required to process your order. Shipping confirmation email sent when item is shipped. The shipping and handling fee covers packing, warehouse, distribution cost, etc which is not just for postage only. Buyers are responsible for additional COD charges, VAT, Customs fees, and Duty for importation (if any). We ONLY handle the shipping to you Normally delivery take 7 to 15 business days (not include saturday & Sunday). Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen! Groetjes Corinne
 12. Thanks, ik laat het weten wat eruit komt vanmiddag.
 13. Ik zal wel moeten vanmiddag. Ik ga samen met mijn moeder, die heeft ook een eigen bedrijfje en die kan me een beetje bijstaan. Ze heeft al met die mevrouw waar ik de afspraak mee heb gebeld en ze was heel vriendelijk. Ik hoop dat we er vanmiddag een beetje uit kunnen komen, als blijkt dat ik toch alles moet betalen zal ik zeker om uitstel of een regeling vragen.
 14. Dat zou ik even na moeten kijken. Maar dan nog, stel dat die slotbalans op 5000+ zou uitkomen, waarom moet ik dat dan helemaal betalen? Als het inkomsten zijn hoef je toch maar een deel te betalen?
 15. Zoiets zou kunnen. Net even met mijn baas gepraat (ben tegenwoordig ook weer gewoon in loondienst) en die zegt dat afschrijving winst is. Wellicht dat de belastingdienst gewoon gegokt heeft en dat ik nu moet bewijzen dat ik helemaal geen winst gemaakt heb...Hoe kan dat ook, ik heb dat zaakje een jaar gehad, hoe kun je in een nieuwe zaak nou winst maken in het eerste jaar? Als het zo geweldig was geweest had ik het niet weggedaan!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept