Jump to content

pdumoulin

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. is er niemand die hier mij iets over kan vertellen ik zoek ze site van de kvk in belgië echter stuit ik op nkvk.be en nog een ministerie site beide zeggen niets over tarieven e.d. zoals de NL kvk site doet please help me....
 2. hard werken, discipline, creativiteit, doorzettingsvermogen en een beetje geluk. dit zijn volgend mij de top 5 termen waarover je moet beschikken. dit is geen gelul en ja ik meen het serieus. afzeiken doe ik niet aan, want anders zou ik niet de tijd nemen om jou van een antwoord te voorzien. succes!
 3. Ikzelf woon aan de grens, België ligt om de hoek en ik heb besloten dat, mits alles te verwezenlijken is, ik mijn nieuw bedrijfje ga vestigen in België. Ik ga daar echt een ruimte huren en zo, ben er inmiddels al naar op zoek. Kan iemand mij vertellen of misschien een aantal goede links geven wat ik als guide kan gebruiken en wat de mogelijkheden en de kosten zijn net zoals de site kvk.nl weergeeft. En heeft er verder nog iemand dergelijke ervaringen die mij advies kan geven waar op te letten. Alle info is welkom.
 4. ik weet mijn weg wel te vinden, qua kennis zit het wel goed. ik wil gewoon ervaringen delen met anderen en kijken of ik er nog wat van leer. doe het nu meer als bijzaak/amateurtje, en wil het naar een hoger niveau brengen, wat professioneler. juist door die sites heb ik de afgelopen jaren een goede basis gelegd. maar omdat het toch een beroep/vak is en hier in dit forum vrijwel niet over gepraat wordt wil ik dit gewoon even op de kaart zetten.
 5. ik wil op aex, nasdaq en dow jones handelen. puur aandelen, futures, opties. de rest trekt mij niet zo. vooralsnog zit ik bij binck, zij werken met geen extra bestedingsruimte besides je inleg. interactivebrokers wel weet ik 4x als daytrader, ken jij nog anderen waar dit wel kan en waar wellicht nog een grotere bestedingsruimte te krijgen is. forexhandel weet ik maar daar doe ik niet aan.
 6. interactivebrokers.com ofwel co.uk die ken ik zeker, dat wordt vrijwel door iedereen als de beste partij genoemd. kapitaal en zo is geen probleem maar heb er op dit moment nog geen account. wat betreft prof.belegger, dat is inderdaad de rede van die grote sprong ineens naar hogere belastingschalen en daar heb ik geen zin in. vandaar dat ik jullie ervaringen wilde weten.
 7. op dit moment ben ik nog in dienst maar ga op korte termijn actief bezig zijn met beleggen. hierbij moet je voornamelijk denken aan daytrading. alhoewel sommige dit geen beroep vinden wil ik hier toch even op doorgaan aangezien ik een aantal vragen hierover heb. hoe zit het qua belasting, want ik heb gelezen dat als je gewoon in loondienst ben en dit een soort bijzaak is je over de winst die je hebt behaald 3% belasting betaald. echter als je dit als hoofdzaak doet qua verdienen dan moet je hier gewoon normale belasting over betaling ( inkomstenbelasting als prive en vennootschapsbelasting als bv ) iemand ervaring hiermee of dit zo is? nu ben ik hier al een tijd mee bezig maar echt erbij en wat ook zeer lucreatief te noemen is. is het wellicht interessanter om mij in een ander land te vestigen als prive zijnde of als bedrijf? nu heb ik het nog altijd als privé gedaan, is er iemand die wellicht zegt dat ik het beter als bedrijf kan doen, omdat dan alle kosten en verliezen aftrekbaar zijn etc? als ik hier redelijk goed mee kan verdienen lijkt het jullie dan zinvol om mijzelf hier fulltime voor in te gaan zetten en mijn baan op te zeggen. werktijden zijn namelijk van 's ochtends 9h tot 's avonds 22h als je uitgaat van de aex en nasdaq/dow. heeft iemand van jullie goede ervaring met bepaalde pakketten van online brokers, dus hierbij denkend aan jongens als binck, chartnet, marketxs, esignal etc en kan je me wellicht een andere aanraden met de voordelen waarom? Peter
 8. nu heb je goedkope lease aanbieders in NL en BEL voorbeeld: directlease.nl en directlease.be zelfde firma en duidelijk te zien wat het verschil is in prijzen kennen jullie ook zo'n firma waar ik die prijzen van alle auto's kan checken om te zien wat het verschil is.
 9. inderdaad een mooi overzicht maar de vraag is nu, heeft iemand ervaring met buckaroo toch vind ik machtiging en rabodirect en zo wel handig om te hebben is gewoon extra service ook al kunnen ze het terug laten boeken weet iemand al iets over iDeal van alle banken te zamen, heeft iemand al een concept daarvan gezien of brochure?
 10. Hallo Ties, nuttige informatie dank je. Toch nog een aantal vragen..... Stel nu dat ik daar ook een bedrijf vestig, is dat geen optie, want dan kan ik aantonen dat de auto op naam van het bedrijf in luxemburg staat of kijken ze daar gewoon doorheen. Of moet ik mijzelf daar dan als persoon vestigen? maar ja, dan nog zullen ze me aanhouden als ze me veel zien met zo'n kenteken in NL, toch? En wat als ik nou eens in luxemburg werk, dan mag je toch een auto van de zaak hebben voor woon werk verkeer, echter mag je niet in amsterdam te bekennen zijn aangezien dat uit de lijn ligt, maar ja, hoevaak kom je daar nou......of zie ik dit ook fout?
 11. ik zoek voor mijn website waar ik online producten verkoop een goede payment gateway waar ik diverse betaalmogelijkheden kan aanbieden, zoals creditcard, machtiging, internet bankieren rabobank, abn amro etc. heeft iemand van jullie zoiets al ergens zelf waar ik het eens kan checken hoe het eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn. ik zoek niet iets met setupkosten van 2000 euro want die zijn er ook ik zoek het met lage kosten want ik moet het ook wel terug kunnen verdienen en ik ben startende met dit online gebeuren urls posten is altijd goed, dan kijk ik ff maar houdt rekening met de kosten, setup en transactiekosten
 12. ik wil binnenkort een lease auto gaan bestellen op naam van mijn bedijf echter heb ik nogal wat vraagjes: in nederland zijn de prijzen aanzienlijk hoger dan bijv. in belgië, natuurlijk komt dit door de bpm...... is dit ook zo in luxemburg of zijn ze daar nog goedkoper want btw is lager en veel instanties trekken daarheen vanwege fiscale voordelen. kan iemand mij hierover iets vertellen, wellicht ties, maar iedereen is welkom. en advies zou ook handig zijn en hoe ik dit kan doen als ik tot nu toe alleen maar ondernemer in nederland ben en hier ook gevestigd zit. zo....m'n eerste bericht is eruit ;) [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept