Jump to content

jouw baby

Senior
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • First name
  Miriam
 • Last name
  Rhaouti
 • Company or organization name
  jouw baby
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  kvk

Company info

 • Location
  Rotterdam
 • Branch
  29
 1. Wie zegt dat het ontwerp minder aandacht krijgt? Merk aan je reactie dat je het er niet professioneel uit vind zien. Ik had een logo in gedachten en een kennis die veel kan en verstand heeft van de mogelijkheden die er zijn met grafische programmas, heeft daar een logo van gemaakt. Ik heb er juist mijn hart en gevoel in gezet en ben zelf heel erg tevreden, alleen hoopte ik met jullie feedback of wij misschien nog iets aan het ontwerp konden verbeteren. En gelukkig heb ik van vele dat ook gekregen. Ik vind niet dat je per definitie een beter logo hebt als je er veel geld tegenaan gooit. Dit logo zit mijn gevoel in en dat is veel meer waard.
 2. nee je hebt gelijk, ik heb hetzelfde als ik ergens iets koop op het internet zoek je je helemaal rot en is het bijzonder onoverzichtelijk.
 3. Gelukkig heb ik t probleem niet met die plaatjes wat je zei omdat dit namelijk een foto is die we hebben gebruikt en die hebben we bewerkt tot een plaatje. En de foto daar sta ik namelijk zelf op met mijn kindje, dus geen probleem gelukkig... wat betreft de site die zal ik wel door een pro laten maken.
 4. nou jullie commentaar graag
 5. dit lieve mensen is geen standaard plaatje, dit ben ik namelijk met mijn zoontje ;D
 6. Heb je er al bij stilgestaan, eigenlijk, waarom je denkt dat 'je een bedrijfslogo moet maken'? Waar is dat de logische conclusie van? helemaal mee eens. ik bouw ook niet mijn eigen notebook en ga ook zeker niet mijn eigen kleding ontwerpen. klein budget is jammer, maar je logo is wel je visitekaartje. een creatief brein vindt vast wel een oplossing. maar ga a.u.b. niet zelf een logo in elkaar draaien ;) als je zelf een idee hebt over hoe je je logo wilt hebben en je kunt dat samen met iemand die er wel verstand van heeft iets moois van maken, wat is daar dan erg aan? Ja ik weet dat een logo heel belangrijk is omdat je daaraan herkend wordt. Ik weet heel goed dat het belangrijk is voor mn bedrijf daarom hecht ik er zoveel waarde aan en wil ik mn eigen gevoel in brengen en dat is ook gelukt... vind ik zelf!
 7. :-\ waarom doet ie t niet oke nog een poging
 8. En nu het gelukt is, wat vinden jullie ervan? ;D mooi he
 9. bedoel je dat knaagdier in de marge van je bericht ;) ? ;D hahahah nee het lukte effe niet om m te plaatsen
 10. Nou ik heb een logo en naar mijn mening is ie heel erg mooi geworden. Maar ik zou graag het commentaar van de experts willen horen... wat vinden jullie ervan?
 11. nee dat begrijp ik maar ik heb erg veel info over mn bedrijf dat ik wil gaan opstarten gezet en nu ik genoeg info heb kan ik het maar beter verwijderen snap je dat is de achterliggende gedachte. Overigens heb ik de antwoorden die ik van mensen heb gekregen gekopieerd in word zodat ik het altijd kan terug lezen. Dus de reacties worden niet weggegooid. ;)
 12. kan iemand me vertellen hoe ik een topic die ik zelf heb geopend weer verwijder?
 13. Hostingbedrijven hebben zo hun prijsstructuren... soms betaal je opstartkosten, vaak zit dat in de maandprijs inbegrepen. Voor een losse domeinregistratie denk ik niet dat je opstartkosten zou hoeven betalen... er zijn talloze partijen die de registratie kunnen regelen, de kosten zijn meestal in de orde van een tientje per jaar. Aan een domeinregistratie op zich kan trouwens weinig verkeer gaan, een betrouwbaar hostingbedrijf kun je altijd nog zoeken (verhuizen van een domain stelt niks voor, duurt alleen een dag of 2). en bij elk hostingbedrijf kun je het domein verhuizen? of zitten er bij sommige bedrijven stiekeme voorwaarden die je moet zoeken, zoals dat je het niet kunt verhuizen? Het is verplicht mee te werken aan een verhuizing of een andere wijziging. Als dat niet gebeurt, kunnen ze problemen met de SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) krijgen. :) oke dank je :)
 14. Hostingbedrijven hebben zo hun prijsstructuren... soms betaal je opstartkosten, vaak zit dat in de maandprijs inbegrepen. Voor een losse domeinregistratie denk ik niet dat je opstartkosten zou hoeven betalen... er zijn talloze partijen die de registratie kunnen regelen, de kosten zijn meestal in de orde van een tientje per jaar. Aan een domeinregistratie op zich kan trouwens weinig verkeer gaan, een betrouwbaar hostingbedrijf kun je altijd nog zoeken (verhuizen van een domain stelt niks voor, duurt alleen een dag of 2). en bij elk hostingbedrijf kun je het domein verhuizen? of zitten er bij sommige bedrijven stiekeme voorwaarden die je moet zoeken, zoals dat je het niet kunt verhuizen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept