Jump to content

P.the.chicken

Senior
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Recent activities

 1. Geachte HHL leden, ik heb even en vraagje, voor mijn bedrijf be ik vanaf juli veelal kris kras door het hele land aanwezig en vooral aanwezig bijvoorbeeld bij concerten, pretparken enz. Kan ik de entree tickets en hotel kosten gewoon aftrekken van de belasting? of zitten hier nog addertjes onder het gras waaraan dit soort declaraties dienen te voldoen? Ik hoor het graag van jullie, eventueel met ervaringen alvast bedankt :)
 2. Weet iemand toevallig ook hoe het zit met het volgende : Als mensen zelf geen geld investeren in het gokken ? valt het dan nog onder gokken. Als je mensen credits laat verdienen door bijvoorbeeld mensen via hun zich te laten aanmelden, en reclame e-mails te ontvangen. En dat zij met deze credits dan kunnen ""gokken"" valt dat onder de kansspellen wet ? het is tenslotte allemaal virtueel en er gaat geen echt geld in om op dat moment.
 3. Ik vraag mij het volgende af, hoe ver gaat de gok wet hier in nederland ? zijn sites waar je pooltjes ( uitslag voorspellen ) maakt op wedstrijden van het wk verboden ? valt dat onder gokken ? zoja is er een manier dit te omzeilen ? , zonee tot hoever mag je gaan ? zijn er eisen aan het geld dat je uitkeert, en zijn er eisen aan het bedrag die een speler mag inleggen ? Ik kan vrij weinig vinden over deze wet op het internet ik hoop dat iemand mij hier kan helpen. [titel aangepast - mod]
 4. Kijk even op Marktplaats, daar vind je onder de zakelijke goederen een ruim aanbod, inclusief veel verwijzingen naar bedrijven met een ruim aanbod gebruikt. Fritesaus, zoek even met Google. Klopt marktplaats en speurders al ruimschoots gebruikt voor mijn zoektocht maar tot op dit moment niet het juiste resultaat.
 5. Om dit topic even nieuw leven geven, Weet iemand een GROTE online shop met prijzen waar je veel gebruikte apparatuur die binnen de fastfood wereld gebruikt worden staan ? ( Zoals de grils die Mac Donalds gebruikt, een BIN enz . ) Deze kan ik namelijk niet vinden en toch al vele bedrijven bekeken. Daarnaast weet iemand waar je White Label frietsaus kan krijgen in bakjes ? ongeveer net zo als de Mac Donalds dat doet ?
 6. Ik heb vraag aan jullie, ik ben op dit moment bezig om alle kosten van een Fastfood zaak op een overzichtelijke manier te presenteren doormiddel van een Investeringsplan Echter vraag ik mij af, hoe houd ik dit ooit overzichtelijk ? , er is voor zo`n zaak zoveel nodig, bereidingsgereedschap, tapmachines, kassa`s, enz enz, hoe kan ik dit het beste overzichtelijk presenteren ? Heeft iemand wellicht een voorbeeld van een Investeringsplan met betrekking tot de horeca ? of mischien zelfs tot in de fastfood sector. Alvast bedankt voor jullie hulp.
 7. Inderdaad, zou je het anders even door willen sturen naar mij of vertellen van welke bovengenoemde instanties ontvangen hebt ? dan mail ik ze zelf even.
 8. Kan je die 4 stappenplan mischien hier publiceren ? mischien handig voor anderen mensen die opzoek waren naar het zelfde.
 9. Beste forum leden, Ik ben al een tijdje aan het zoeken maar waar kan je nou het beste terrecht als je een levenmiddel op de markt wil brengen ? Er is erg weinig informatie over te vinden namelijk,
 10. Sorba doet inderdaad veel plaatwerk, ik heb twee jaar terug een project met hun gedaan. Ik denk alleen niet dat kippetje weet dat laten maken een andere prijskaartje heeft dan losse no name kasten inkopen. En waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden. Er zijn diverse fora waaronder tweakers waar je eens zou kunnen rondkijken voor adressen, case modders zijn er genoeg. Ook een beetje computer winkel heeft zijn eigen lijn pc's en kunnen je misschien verder helpen. De bedrijven waar zij hun spullen vandaan halen hebben zeker ook serverkasten, en alle losse componenten. Je bent geen concu
 11. Het gaat echt alleen om de behuizing, koeling enz hoef ik er niet bij. :) ;D Ik wil juist weg bij Dell, en mijn klanten wil ik mee nemen, wil hun een aantal "Eigen merk"systemen gaan aanbieden.
 12. Ik ben opzoek voor één van mijn bedrijven om Server behuizingen te laten produceren, echter gaat het niet om een groot aantal. Dus eigenlijk mijn vraag. Weet iemand waar ik White Label behuizingen kan krijgen ? Of behuizingen in kleine aantallen kan laten produceren ?
 13. Je moet NIET kijken naar de prijzen op de leaseweb.com website, vraag een offerte aan dan krijg je soms wel prijzen die 3/4 lager zijn dan die wie op de website staan.
 14. :) Oke, ja ik was begonnen met vorige topic lezen maar zijn zoveel pagina`s heb ff een rust pauze ;)
 15. Bedankt voor de tip, ga er even naar kijken Bekijk leaseweb.com even en vraag een offerte aan voor een paar mbit, ;) hebben altijd wel leuke prijzen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept