Jump to content

jhnns

Senior
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Company or organization name
  JavaAtWork
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Kun je er ook een zip van maken? Ik werk onder Linux en daar kan ik volgens mij niet een rar uitpakken. Mijn email adres vind je onder de button van @ en daarnaast staat mijn PM (private mail). Tussen haakjes. Je mag nooit JavaScript laten uitrekenen wat iemand daadwerkelijk betalen moet. JavaScript wordt in de browser uitgevoerd. Dit kan gemakkelijk worden aangepast. Het eindelijke bedrag moet op de server worden berekend met bijvoorbeeld PHP, ASP of Java. Groet, Johannes
 2. Stuur me even een pm met de url van je site dan wil ik er wel even naar kijken. Groet, Johannes
 3. Ik denk dat je je bericht op het verkeerde forum hebt geplaatst. Maar misschien kan ik het oplossen. In welke taal is je website?
 4. Moet ik briefpapier laten maken? Ik heb het nog nooit nodig gehad en zal het waarschijnlijk ook niet nodig hebben. Ik verkoop software en heb een reseller in de hand genomen die feitelijk mijn producten verkoopt. Eén keer per maand krijg ik een creditnota van hun.
 5. Ik heb nu een eenmanszaak. Ik ga dit waarschijnlijk omzetten naar een BV (of LTD). Bij mij eenmanszaak heb ik een aantal lopende 'contracten'. Gaan die automatisch mee? Bijvoorbeeld mijn bankrekening. Kan ik mijn bankrekeningnummer van de eenmanszaak blijven gebruiken in de BV? Mijn domeinnaam staat op naam van mijn eenmanszaak moet ik dit dan ook laten veranderen?
 6. Beide zijn ze belangrijk. Zonder een hoge positie in Google mis je klanten en zonder een pakkende titel mis je ook klanten. Daarom is het ook zo moeilijk.
 7. Sorry, je verhaal klopt. Ik bedoelde de meta tag "keywords", de "description" is zoals je schrijft wel erg belangrijk.
 8. Ik bedoel niet de meta-tags maar echt de title. Meta-tags hebben tegenwoordig weinig waarde meer. Welkom in de SEO wereld. Je moet onthouden dat er twee 'personen' zijn die je site bezoeken: de normale gebruikers en de zoekengines. Voor beide moet je site aantrekkelijk zijn. Dit staat vaak haaks opelkaar. Daarom is het erg moeilijk om een goede site te bouwen. Daarom ben ik ook van mening dat je de SEO niet moet uitbesteden.
 9. Een domeinnaam van 9 jaar is wel iets anders dan een domeinnaam van 2 maanden. Hoe ouder de domeinnaam des te sneller kom je boven in Google. Je bent dus een beetje appels met peren aan het vergelijken. Met de H1 tags doe je het precies goed. De keywords moeten komen in de title en in de eerste H1 tag. H1 omdat Google meer waarde hieraan toekent dan H2 tags. De periode van registratie is ook van invloed. Registreer je domeinnaam niet steeds voor een jaar maar minimaal voor 5 jaar. Dan kan Google zien dat het menens is.
 10. Het is onmogelijk binnen twee maanden met normale zoekwoorden bovenaan in Google te komen. Als je een nieuwe web site hebt moet je minimaal een jaar wachten om op de eerste pagina te komen. Bovendien moet je dan alles optimaliseren. Wat erg belangrijk is is de html title van je pagina. Hierin moeten je zoekwoorden komen te staan. Met title bedoel ik de titel die je links bovenaan in de browser ziet staan. Het eerste woord is het belangrijkst daarna het tweede etc.. Plaats er niet te veel in. Maximaal vier woorden. Deze woorden moeten ook weer te voorschijn komen in de tekst van je pagina. De w
 11. Vandaag las ik op het internet dat het urencriterium in 2009 misschien gestaffeld gaat worden. Dit om het voor flexondernemers aantrekkelijker te maken. De 50% norm zal dan denk ik ook aangepast moeten worden.
 12. Weet je ook of de kosten bij een LTD hoger of lager liggen dan bij een BV?
 13. Ik kan zelf de facturen boeken en de BTW aangifte doen. Ik ben zelf administrateur geweest :). Ik heb een klein bedrijf, heb geen personeel en een kleine administratie, 12 verkoopfacturen en misschien 75 inkoopfacturen per jaar. Ik verkoop software op het internet.
 14. Ik zit erover na te denken om een BV of een LTD op te richten. Kan iemand mij ook vertellen wat ongeveer de jaarlijkse kosten zullen zijn van een BV en een LTD?
 15. Begrijp ik het goed dat 18000 euro niet meer nodig is maar dat het bijvoorbeeld ook in nature (voorraad) kan? Ofwel je moet bezittingen hebben die een waarde vertegenwoordigen van 18000 euro. Het is dus niet zo als bij een LTD dat je niets hoeft te hebben.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept