Jump to content

walter123

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Bedankt voor de reacties. Wel nu... Ik heb diverse opties van de gekregen feedback verwerkt in mijn nieuwe ontwerp: www.digitale-media.nl Grafsich ziet het er naar mijn idee een stuk atractiever uit. Ook heb ik het vergelijk script aangepast aan de hand van de feedback. Hopelijk wederom constructieve reacties, want ik waardeer de reactie ernorm. Zonder jullie feedback is het voor mij een stuk moeilijker om de site te verbeteren. met vriendelijke groet, Walter mail:info@digitale-media.nl site:www.digitale-media.nl
 2. Nou edo. Ik ben wel geen webdesigner, en zeker geen rekenkundig wonder, maar voor de helft van dat geld denk ik dat ik het ook wel voor elkaar krijg.. ;D Dat bedrag is erg aan de hoge kant voor dat geld moet je er een hele winkel achter hebben hangen een volledig nieuw design kunnen krijgen. Zoek idd nog even verder.
 3. Een week geleden had ik gevraagd mijn site te beoordelen op functionaliteit en uitstraling. Terrecht kreeg ik hier kritische feedback op. Ik heb inmiddels het nodige gedaan aan uitstraling. Vorige keer had ik me nogal gericht op functionaliteit. Graag zou ik willen weten wat ik nu voor verbeterpunten kan aanbrengen. Wat is onduidelijk of werkt niet voor jullie als potentiele gebruikers van een site als deze: www.digitale-media.nl Alvast bedank, Walter
 4. Even een vraagje tussendoor: Vinden jullie het irritant als de voorpagina zou scrollen. Het zou bijna ondoenlijk zij om de voorpagina niet te laten scrollen naar beneden omdat er te veel infromatie te vinden is. Naast ander tip heb ik een tip gekregen over het vergroten van het lettertype. Heb ik zelf ook aan gedacht, maar dan gaat de voorpagina een stuk meer scrollen. Wat is een grotere irritatie: scrollen of klein lettertype? Alsvast bedank voor de rest van de feedback.
 5. Persoonlik denk ik dat de lines bij het menu persoonlijk zijn. Maar wat bedoel je met zoekmachine vriendelijke urls? Ik ben pas beginnened met zoekmachine optimalisatie, heb pas een paar keer de texten aangepast voor beter resultaat, maar hoe krijg ik beter resultaat in zoek machines?
 6. Ik heb vandaag een nieuw script geschreven: de vergelijker voor mijn site www.digitale-media.nl Graag zou ik wat mensen willen vragen een te kijken onder televisie en internet. Kijk dan een of het duidelijk is hoe je abonnementen in de vergelijker stopt en of het duidelijk is hoe je naar de vergelijker komt. Wat ik nog wel eens moeilijk vind is het inschatten of de gebruikers wel snappen wat ik voor ogen heb. Dus als er onduidelijkheden zijn of als het volgens jou niet logisch werkt, laat het me dan even wten. Kan ik wellicht de boel aanpassen zodat het voor de toekomstige gebruikers duidelijker word. bijvoorbaard dank.
 7. Als ik de indruk wekte dat ik geen kritiek wil is dat mijn fout. Alle bijdrage zijn welkom. Ik ben nu inderdaad hobbymatig bezig, maar zekers met doel er ooit een inkomen van te maken. Wie niet durft te dromen is bij start al mislukt denk ik maar. De voorstellen die hierboven staan zijn zekers een goede aanvulling. Gaat de nodige tijd kosten, maar zal dan ook voor de bezoekers een stuk meer informatie opleveren en dus zal mijn site beter/interesanter worden. Ik noteer het in mijn to-do-list. bedankt
 8. Dat klinkt alfof het een absurt idee is om zon site te maken. Ik zal het even toelichten. Het is een hobbyproject. Ik vind het gewoon leuk om te doen. Wie zijn mijn concurenten: veel, maar veel sites lijken op elkaar. Nu ben ik de laatste om te zeggen dat mijn site de beste op dit moment is. Ik heb de basis online gezet. Ik ben natuurlijk drukdoende de site te optimaliseren. Dat kost tijd. Over tijd gesproken die heb ik genoeg. Het is voor mij een hobby waar best wel veel tijd in mag gaan zitten. Echter voor de toekomst lijkt het mij leuk als de site geld op gaat brengen. En de kans dat dat gaat gebeuren is helemaal zo klein nog niet. Daar komt wel een internet strategie bij om de hoek kijken. Natuurlijk heb ik hier overnagedacht, maar ik post hier iets om reacties te krijgen. Die van jou is van harte welkom ik kan er helaas niet zo veel mee. Toch bedankt.
 9. Gedeeltelijk krijg ik de nieuwe informatie van bedrijven en voor een deel is het handmatig werk. Scripts werken moeilijk ivm veranderende sites van aanbieders. Hier maak ik dus gewoon wat tijd voor vrij. Die knippereende text heb ik gedaan omdat ik merkte dat mensen (oudere) moiete hadden de link naar meer info te vinden. Werd weinig op geklikt. Dit houd ik namelijk bij in mijn database. Toen ik die text knipperend had gemaakt schoot het aantal verzoeken van meer info omhoog. Dus wellicht is het minder mooi, het werkt wel.
 10. Ik ben recent begonnen met www.digitale-media.nl Ik ben wel geintereseerd in manieren om commercieel meer van deze site te maken. Als er mensen zijn die mij hier tips over kunnen geven hoor ik die graag. mvg, walter [edit mod] titel specifieker gemaakt [/edit]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept