ronbrug

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    anders

ronbrug's trofeeën

  1. Ik wil een zaak beginnen waar ik maaltijden verkoop , maar ook olijfolie verkopen en wijnen etc. mijn voorkeur ligt in een delicatessenzaak , vanwege de strenge haccp eisen die voor een traiteur gelden(horeca/ catering/traiteur. gelukkig heb ik al veel ervaring met haccp. Is het mogelijk om als een delicatessenzaak te starten en toch de maaltijdcomponenten te verkopen? Deze vraag stel ik omdat ik daar rekening mee moet houden met het toekomstige pand, Ik heb panden op het oog , maar die mogen niet gebruikt worden voor horecadoeleinden.
  2. Ik heb plannen om een traiteur /delicatessen zaak te beginnen. Nu heb ik op het internet gezien , dat traiteur en delicatessen twee verschillende branches zijn, namelijk detailhadel en horeca. Wat geeft de doorslag? Wat zijn de voor en nadelen, om bij een bepaalde branche toe horen? Alvast bedankt voor de reactie Ronald [titel toegespitst - mod]
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.