Jump to content

xavier

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Xavier
 • Last name
  Baars
 • How did you find us:
  maak een keuze
 • Skype

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. oke , dan moet ik dus idd zelf mensen zoeken die de technologie voor me ontwikkelen, aangezien ik niet zoveel zin heb in iets van een joint venture of iets dergelijks waarin ik alleen de marketing voor mijn rekening neem. Ik wil de technologie namelijk wel zelf in huis hebben, bedankt voor de reacties in ieder geval
 2. Allereerst bedankt voor je hulp dat waardeer ik zowiezo Dit heb ik reeds gedaan, maar nu wil ik dus iemand hebben die dit ontwikkeld, maar vraag ik me af, als ik het uitbesteed dan kunnen ze zo zeggen, ja dat idee hebben we al en dat zijn we nu aan het uitwerken. Dat bedrijf wat ik voor ogen heeft heeft namelijk zelf ook een perfect marketing en sales apparaat. Dus ten opzichte van hun heb ik denk ik geen meerwaarde, maar heb ik wel het idee. Dus waar ik eigenlijk naar op zoek ben is naar iemand die samen het idee verder wil uitwerken en daarmee samen een bedrijf beginnen. Maar goed, misschien moet ik inderdaag maar eens wat meer gaan netwerken
 3. Wat ik heb is momenteel inderdaad alleen het idee, en de naam van mijn bedrijf dat perfect aansluit op dat idee. Dat is inderdaad niet veel toegevoegde waarde. Uiteraard zou ik me op marketing en sales kunnne concentreren en dan een partner bedrijf op de ontwikkeling en operations. Mijn vraag in dit topic was echter dat ik liever een business partner zoek in de vorm van een persoon. Die misschien de skills heeft die ik niet heb en om dan samen het idee verder uit te werken. Of dat ik een partner zoek in de vorm van een bedrijf. Maar die vraag is reeds beantwoord denk ik.
 4. Ja uiteraard dat wanneer iemand anders het volledig kan ontwikkelen en zelf ook een bedrijf heeft dan heb ik natuurlijk weinig toegevoegde waarde. Dus dit betekend dat ik niet naar zon bedrijf op zoek moet gaan omdat de kans te groot is dat ze met mijn idee aan de haal gaan?
 5. Oke ik zal wat duidelijker zijn. Ik heb een idee uitgewerkt in een business plan, heb tevens een eigen bedrijf waarvan de activiteiten nu stil liggen. Eigenlijk wil ik dus mij gaan richten op een nieuwe activiteit. Daarvoor heb ik iemand nodig die dat kan helpen ontwikkelen. Het liefst in de vorm van een partnership aangezien ik ook nog studeer en niet veel geld heb. Hopelijk dat het nu wat duidelijker is.
 6. Ik heb een aardig idee, alleen voor de uitwerking heb ik iemand nodig met kennis op een totaal ander vakgebied als ik zelf. Ofwel ik heb technisch gezien geen idee hoe ik het kan uitwerken. Ben er wel van overtuigd dat iemand anders dat wel kan. Maar hoe vind ik nu zo´n iemand met wie ik ff een bedrijf kan starten. Ik heb wel een ander bedrijf op het oog die het zou kunnen. Maar deze zitten best ver van mij vandaan en weet ik ook niet of je ze kan vertrouwen en er niet met je idee aan de haal gaan en zeggen dat ze er zelf al mee bezig zijn.
 7. Dank jullie allemaal voor de reacties. Ik heb het patent weten te downloaden en wil nu eigenlijk weten hoe ik het zou kunnen omzeilen. Het lijikt me niet makkelijk, maar denk dat ik maar eens bij het octrooicentrum langs ga. tnx nogmaals
 8. Ja het zou er wel heel veel op gaan lijken, maar toch met een iets ander business model en veel gebruiksvriendelijker, dus samenwerking zie ik eigenlijk niet zo zitten, helemaal niet omdat zij al vrij groot zijn.
 9. Oke via delphion ben ik er uitgekomen dat ze in de US dus het patent hebben, maar deze site geeft zeker niet aan of het patent ook in europa geldt, of toch wel?
 10. Ik ben bezig met de uitwerking van een web applicatie. Nu kwam ik een amerikaans bedrijf tegen, wat precies doet wat ik bedacht heb. Echter op een iets andere manier en een iets ander business model. Zij hebben op hun techniek een patent aangevraagd. Nu wil ik indien alles lukt me richten op de europese markt. In eerste instantie gewoon nederand,maar later ook Duitsland UK, etc. Het product/dienst is een web applicatie en wordt momenteel ontwikkeld door ons zelf. Kan ik hier nu mee door gaan, aangezien zij een patent op hun bepaalde manier van software hebben? Biedt het patent uberhaubt bescherming in de Europese markt? hoe kan ik precies zien wat ze precies hebben gepatenteerd. zodat ik weet hoe ik het kan omzeilen. [titel aangepast - mod]
 11. Wie heeft er adressen in oost europa, rusland, van ict bedrijven die applicaties of nieuwe technologie kunnen ontwikkelen.
 12. Maak het eerst weer goed met je mama :), dan zeg je dat je liever niet als VOF wilt werken. En dat je gewoon wat minder uren wilt maken in loondienst.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept