Jump to content

franky12345

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  anders

Register

 • You are:
  anders
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  columns en algemene
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Dank voor de reacties. Aanvullend nog: ik kan en wil het geen onderverhuur noemen. Ikzelf huur de ruimte. Kan dat juridisch? Dus ik stel mijn interieur en zaken zoals behandeltafel, audio-apparatuur, balie, stoelen, koffie, thee etc. ter beschikking, en ik neem het schoonmaken voor mijn rekening. Dus expliciet niet het onderverhuren van de ruimte! Moeten ze van mij, en sommige hebben geen KvK-nummer maar doen het werk als hobby, een factuur hebben voor de maandelijkse, geringe financiële vergoeding of is dit niet perse noodzakelijk? Sommigen willen het zo betalen. Het gaat overigens om kleine bedragen (bijv. 25,00 of 50,00 per maand). Mag ik hier mijn e-mailadres vermelden voor DM of op het Forum houden?
 2. Goedendag, Naast mijn vaste werkkring, bestier ik ook een praktijk voor behandelingen. Eigenlijk hobby-matig (1 x per jaar BTW), maar ik verwacht dit in de toekomst anders. Vraag: ik ben thans in overleg met een aantal personen die gebruik willen maken van mijn diensten en facilitaire zaken - m.a.w. deze willen daar ook diverse behandelingen gaan gevn. Dat is echter hun ding en hun omzet en hun verantwoordelijkheid. Sommigen staan ingeschrven bij de KvK - anderen weer niet (hobby). Vraag: hoe kan ik duidelijk maken dat datgene wat zij doen, mijn activiteiten niet zijn en dat ze dit aldus doen op eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke titel? Ik wil namelijk niet dat de belasting om de hoek komt kijken en verkeerde conclusies trekt. Moet ik men een verklaring laten tekenen? Let op: niets is kostendekkend hoor, vooral bij mij niet, maar ja - het moet uiteraard wel officieel gebeuren. Graag zou ik hier informatie en/of tips over willen ontvangen. Bij voorbaat dank.
 3. Wat bereken ik voor op mijn website geplaatste advertenties als Btw-tarief: 6 of 21%?
 4. Hoi, Ik snap de tijdzones niet. Ik heb een webwinkel en die moet 24 u. p.dag draaien c.q. online zijn. Gericht op de Nederlandse markt. Wat vul ik qua tijdzone in. Kan iemand NU helpen? Op de laptop moet ik de boel NU activeren. Veel dank. In afwachting. f.bosch10@chello.nl

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept