Jump to content

sofos

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  haaglanden
 1. uitschrijving doe ik zelf; notaris 'zit' in arnhem en ik 'opereer' vanuit haaglanden;
 2. Bij mijn notaris is dit dus ook onbekend; dus dat KvK bedrijfsnaam kan weigeren op basis van 'gisteren uitgeschreven'. Ik weet eigenlijk nog steeds niet wat wijsheid is. strategie; ik kan uitschrijven bij een andere KvK locatie en niet melden dat ik de dag erna een Bv opricht op dezelfde naam; risico is dat KvK weigert om in te schrijven op basis van het argument/regels die ik (nog) niet ken(behalve dan de opmerking dat er een 1/2 jaar tussen moet zitten...). ik vraag mij af of dat zomaar kan.
 3. nog even voor de duidelijkheid: vandaag bij KvK haaglanden geweest en daar vertelde men dat ik geen nieuwe inschrijving mag doen onder dezelfde bedrijfsnaam; dat mag pas na 6 maanden weer ...
 4. Bedankt voor de reactie; dat is een van de redenen. hoe dan ook; het standpunt van de KvK: is dat de regel ? of heb ik verkeerde informatie van de medewerker? Ik wil de bedrijfsnaam namelijk behouden omdat die gewoon heel sterk is.
 5. bedankt voor uw reactie. Ik weet dat uw suggestie kan echter ik wens een nieuwe inschrijving, de reden gaf ik al aan. De KvK moet m.i. dan toch gewoon uitvoeren. Bijv. vandaag uitschrijven en morgen inschrijven.
 6. Hallo, Sinds een jaar heeft mijn vrouw een eenmanszaak onder haar naam maar heeft er verder niets mee gedaan. Dus ook geen geldstroom of wat dan ook. Nu wil zij de eenmanszaak uitschrijven. Ik wil dan onder dezelfde bedrijfsnaam inschrijven voor mijj avtiviteiten echter onder mijn naam en die van mijn compagnon als BV. KvK stelt dat dat niet kan omdat de bedrijfsnaam dan voorlopig (zij stellen 6 maanden) niet mag worden gebruikt. Ik kan het wel via een KvK wijzigingsformlier voor elkaar krijgen door het vakje voortzetting aan te vinken maar ik wil een strikte scheiding houden tussen haar 'naam' en die van mij en dus een nieuwe inschrijving krijgen. Heeft iemand hier ervaring mee? En is het juist wat KvK stelt? ik hoop dat iemand inhoudelijk wil reageren, alvast bedankt met vriendelijke groet, AK Den Haag
 7. dank dennenappel voor je advies. maar voor een specifieke aanvraag, en dat is bijna per definitie het geval bij een octrooi aanvraag is een duidelijke complete unieke tekening cq -pakket onontbeerlijk. copy-pasten lijkt mij niet de weg maar oke ieder zijn manier. ;)
 8. Bedankt voor uw reactie. Geen prettige ervaring lijkt mij. Gelukkig heb ik met DexterSystems prima ervaringen en is e.e.a. naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Weten waar ze over praten en alle informatie wordt discreet gehouden en via een NDA afgeschermd. Tevens prima technisch gesprekspartner/adviseur voor de volgende (ontwerp en productie) stappen.
 9. bedankt. ik kan terecht bij DexterSystems. die zijn hierin gespecialiseerd. mvrgr sofos
 10. natuurlijk, dat begrijp ik, maar waar kan ik terecht... wie heeft er ervaring mee?
 11. wie heeft ervaring met het laten maken van (lijn) tekeningen voor modelbescherming of octrooi? en aan welke prijzen moet ik denken per tekening / exploded view en samenstelling? waar moet ik nog meer aan denken? Het octrooibureau heeft mij geadviseerd een bureau te benaderen maar die heb ik niet kunnen vinden. dank u. ::)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept