Jump to content

muller

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Tot op heden nog nie
 1. Klinkt goed, mogelijk zelfs veel beter! Probleem is alleen dat ik zelf geen website kan ontwikkelen, ben dan weer afhankelijk van een ander welke voor mij een site moet ontwerpen!
 2. Daar heb je op zich wel een punt. Maar.....de site kan ook verder gespecialiseerd worden!! In beginsel start ik op als zijnde een webshop voor verkoop van blu-rayfilms. Nadien kan ik deze ook nog uitbreiden, in samenspraak, met de mogelijkheid om online films te bekijken.... Wat dat betreft mogelijkheden genoeg. Maar de belangrijkste vraag blijft, mag ik online blu-rayfilms verkopen?
 3. Hallo, Ben voornemens een online webshop op te starten enkel gespecialiseerd op de verkoop van blu-rayfilms. Nu ben ik al in het bezit van een domeinnaam. Ook heb ik al een adres gevonden welke mij kan helpen bij het opzetten van de webshop. Enkel nog op zoek naar een leverancier welke mij de films kan leveren. Rest mij nog de vraag; mag ik zomaar beginnen met het online verkopen van blu-rayfilms? Zie op het internet dat er heel veel websites zijn welke online dvd's verkopen. Nu wil ik mij dus gaan specialiseren in het verkopen van blu-rayfilms. Op zich lijkt het mij dat dit geen probleem mag zijn, maar ik weet dit dus niet zeker! Kan ik hiermee problemen verwachten van de mensen achter blu-ray, of is er niets aan de hand wanneer je het gewoon op een goede, nette en eerlijke manier doet? Graag reacties....... [mod-edit: mailadres verwijderd ivm google/mailadresverzamelaars etc. contact zoeken kan via interne mailsysteem van HL (groene pm-knopje)]
 4. Dank voor jullie reacties. Ga er vanuit dat ik er nu wel uit zal komen.
 5. Bedankt voor je reactie. Wel, ik wil de klant gewoon een rapport op één A4-tje kunnen toezenden. Hierin staan dan enkele uitslagen van mijn bevindingen. Ben eigenlijk opzoek naar inspiratie. Deze kan ik dan aanpassen zoals ik hem zelf wil!! Software om pdf te maken, weer wat geleerd ;) Zoals aangegeven, ben echt een leek op dat gebied. Dien dus software te downloaden om een pdf bestand te maken? hierin kan ik dan het rapport maken en naar de klant sturen welke het dan kan openen/printen via Adobe?
 6. Hallo, Fora goed doorgelezen, maar kon het antwoord op mijn vraag nergens vinden! Wil straks mijn klanten een rapport kunnen sturen (adobe/pdf) met daarin een mooi overzicht van wat ik heb gevonden. Het is een beetje lastig uitleggen, maar ben een leek op dit gebied! Ik zal straks voor mijn klant dingen op gaan zoeken. Wanneer ik dit klaar heb, wil ik hen een professioneel en overzichtelijk rapport kunnen toezenden met de uitslag van mijn bevindingen. Is hier een speciale site voor waar ik voorbeelden kan vinden, andere mogelijkheden? Graag reacties?
 7. Wederom bedankt voor alle reacies. Heb inmiddels iemand gevonden die een website voor me gaat maken. Heb nog wel een nieuwe vraag: Ik blijf in beginsel gewoon werken voor de werkgever. Zal mijn website in beginsel naast mijn fulltime baan gaan doen. Wel schrijf ik me dus in als zelfstandig ondernemer (éénmanszaak), gaat er dan nog wat veranderen qua ziektekosten?
 8. Bedankt voor al jullie reacties. Vandaag ook nog even een gesprekje gehad met een ex-ondernemer. Door jullie reacties raak ik alleen maar gemotiveerde om er voor te gaan ;) Weet eigenlijk exact wat ik wil. Zal nu opzoek gaan naar iemand welke voor mij een mooie, strakke en professionele website (en logo) kan maken. ;D
 9. Beadnkt voor al jullie reacties. Gisteravond een feestje gehad, vind het dan wel weer grappig dat iedereen dan weer een ander antwoord geeft. Had een gesprek met iemand waarbij ik aangaf dat ik bezig ben om een eigen site op te starten omdat ik wat voor mezelf wil beginnen. Hij gaf aan dat het eerste jaar belasting vrij is en dat je vanaf het tweede jaar pas echt gaat draaien. Dan komt de belastindienst kijken....etc. Even later praat ik met een ander welke aangeeft dat er totaal geen problemen zijn!!! Heb het idee uitgelegd aan hem, zal ik hier ook even doen: Wil straks als "tussenpersoon" functionere. Zal bedrijven benaderen, en zij, mij. Ik zal voor hen bemiddelen en en diensten leveren. Hierdoor ontvang ik inkomsten. Zal eigenlijk vrijwel geen investering behoeven! Gewoon in het begin vanuit huis, naast mijn werk. Website laten maken, mooi logo er op. Verder gaat alles per mail, eventueel telefonisch. Bij eventuele problemen kan ik de hulp inroepen van een advokaat welke kosten natuurlijk ook voor de partij zijn voor welke ik werk. Nadat hij dit alles gehoord had gaf hij aan dat er eigenlijk helemaal geen struikelblok hoeft te zijn! Ik bied mij aan voor bepaalde diensten. Ontvang ik geen inkomsten, hoef ik ook niets af te dragen. Voor mij is er vrijwel geen investering nodig om te starten. Tevens loop ik vrij wel geen financiele risico's, wat is dan nog het probleem!! Zo zie je dat twee personen al weer een hele andere kijk hebben op het beginnen van een éénmanszaak!!!
 10. Bedankt Jane001 voor je duidelijke antwoord. Denk dat het voor mij niet zo moeilijk is om het met mijn werk te combineren. Heb het geluk dat wanneer ik om 17.00 uur naar huis heen ga, mijn werk is geweest en dat ik de tijd voor mezelf heb ;) Dat van die urenregistratie heb ik eerder gehoord, in het verleden een heel gesprek gehad bij de kvk. Heel veel uitleg gekregen. Denk dat voor mij de drempel hoog is omdat ik nu weet wat ik heb en straks een eigen onderneming erbij heb. Schijnbaar heb ik het idee dat er dan heel wat op mij afkomt!!
 11. Ik lees zojuist je verhaal, vind het heel rot voor je. Wou dat ik je kon helpen, maar helaas.... Wel wil ik je heel veel sterkte en geluk wensen om hier door te komen. Mijn tip is om vooral positief te blijven denken, geloof in jezelf
 12. Thanks, Wat ik wil starten is geen webshop, maar een website. Omdat ik met klanten en facturen te maken ga krijgen wil ik me inschrijven. Staat ook allemaal net iets professioneler en men wil eerder zaken met je doen als je netjes een factuur op kunt stellen voor geboden diensten. Aangaande het doorgeven aan mijn werkgever: is iets wat totaal niets met mijn werk van nu te maken heeft, is ook geen concurrentie. Zie het meer voor als er bij, maar mocht het gaan lopen.....
 13. Hallo, Bedankt voor je reactie. Inmiddels gaat het om iets heel anders. Dat van destijds is niet doorgegaan.
 14. Hallo, Ben momenteel fulltime werkzaam voor een bij een werkgever. Ben voornemens een eigen website op te starten en daarbij een éénmanszaak op te richten. Het idee van de website heb ik al helemaal klaar en hoef alleen nog maar een site te laten ontwikkelen. Om één en ander goed aan te pakken wil ik dus ook een éénmanszaak opstarten. Wel blijf ik gewoon fulltime in dienst en hoop dit op den duur af te kunnen bouwen naar mate ik inkomsten ga genereren uit mijn eigen onderneming. Toch is het voor mij een moeilijke stap om te maken :-\ Op de één of andere manier is er voor mij "iets" wat me tegenhoud! Heb een goede baan, eigen huis, etc. maar toch ben ik bang dat er heel wat op me afkomt wanneer ik een éénmanszaak ga starten. Mogelijke problemen met de belastingdienst terwijl ik werkzaam ben bij een werkgever, ander belastingstelsel, ineens heel veel te regelen, etc. Wie heeft advies?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept