Jump to content

Vera

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • First name
  Vera
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl, www.star

Company info

 • Location
  Eindhoven
 1. Hallo Allemaal! Mijn ondernemingsplan is af, en vanuit mijn ww situatie ook goedgekeurd door het CWI. De volgende stap is de bank! Mijn partner zal de eerste tijd helpen met de kledingwinkel. We zijn geen geregistreerd partner, moet ik hem dan toch in loondienst nemen, of kan dit zonder financiele vergoeding? Indien ik hem in loondienst moet nemen, welk contract zou dan financieel het meest aantrekkelijk zijn? Alvast bedankt voor jullie reacties! Gr. Vera
 2. Misschien dat er iemand op z'n vrije zondag een blik op mijn plan wilt werpen? @danny: wat vind je ervan?
 3. Beste HL'ers Ik ben al een tijdje bezig met een ondernemingsplan voor een kledingzaak. Ik heb mijn financieel plan zojuist afgerond. Ik denk dat ik een heel eind ben gekomen, maar het geeft een fijn gevoel als ervaringsdeskundige er een blik op zouden werpen. Wie zou mijn plan willen checken dan stuur ik het in een PM. Alvast bedankt GR. Vera
 4. Bedankt Norbert! Dit is precies wat ik zocht als eerste indactie voor het financieel plan, en input bij een adviesgesprek!
 5. Dank voor je reactie Jasper. Ik denk dat dat inderdaad de enige manier is. Ik had alleen gehoopt dat iemand hier mij zou kunnen adviseren welke verzekeringen zeker van belang zijn, en welke misschien niet meteen nodig zijn. Daarnaast heb ik geen idee aan wat voor premie ik moet denken dus daar zou ik ook graag wat meer info over vinden. Maar op internet wordt alles op maat aangeboden.
 6. Hallo HL'ers, Bij het opstellen van mijn financieel plan voor het openen van een kledingzaak loop ik vast bij de verzekeringen. Veelal hoor ik dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering vooral duur is voor een startende onderneming. Maar een aansprakelijkeheids verzekering, brandverzekering en rechtsbijstand verzekering zijn natuurlijk heel belangrijk. Ik heb op verschillende website gezocht naar de mogelijke premie die betaald moeten worden maar hiervoor moet direct een adviesgesprek aangevraagd worden. Tijdens zo;n advies gesprek zullen verschillende verzekeringen aangedragen worden. Zou iemand mij vooraf al kunnen adviseren waar ik zeker aan moet denken, en een indicatie van de premie kunnen geven? Alvast hartelijk dank!
 7. Beste HL’ers, Ik ben bezig een financieel plan op te stellen voor mijn nog te openen kleding zaak. Naast het inzicht krijgen van de haalbaarheid, is deze ook bedoeld om een financiering te krijgen bij de bank. Ik loop vast bij de voorraad. De importeurs waar ik graag de kleding wil inkopen toetsen een afnemer op kredietwaardigheid. Een startende afnemer vragen zij daarom vaak om een aanbetaling of het de gehele inkoop vooraf te betalen. Dit zou niet ten goede komen om een financiering te krijgen. Daarom wil ik graag weten of iemand ervaring heeft met de voorfinanciering van de voorraad. Zijn hier andere oplossingen voor of zal ik toch de gehele voorraad mee moeten nemen in mijn financieringsaanvraag? Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen. Mvg, Vera [titel aangepast - mod]
 8. sputteren was zeker niet de insteek! Maar zoals pattrick zelf aangeeft, een startende ondernemer die mogelijk een gigant op zn dak krijgt, wilt toch wat dieper op de zaken ingaan. Jullie bijdrage zorgt er in ieder geval voor dat ik verder kan gaan met het ondernemingsplan! @TwaBla ......moet je echter even uitzoeken hoe het zit met de omgeving waarin die verkocht worden. Dat maakt inderdaad deel uit van mijn marktonderzoek. Moeilijk om daar info over te vinden, en de ondernemers in de buurt laten weinig los.
 9. Dat heet dan de wet van de sterkste.. ;) @ Patrick Gerrits Dit is dus niet te voorkomen denk je? Alleen door het merk alleen in je winkel te leggen als je daadwerkelijk erkend bent..
 10. Mijn bedoeling is om in eerste instantie in NL in te kopen. Geen probleem zeg jij dus. Maar wat betekend het "moeilijk doen" dan?
 11. Dank je voor je reactie! Het is ook niet direct de bedoeling om officieel distributeur te willen worden. Door de verschillende informatie op internet twijfel ik of ik zomaar alle merken mag verkopen of dat je voor verschillende exclusieve merken juist officieel erkend moet zijn door het merk zelf. het artikel dat ik in mijn vorige post plaatste, brengt mij in verwarring... ???
 12. Omdat ik mijn eigen kledingzaak wil openen met voornamelijk exclusieve merken is voor mij deze vraag ook van belang. Binnen dit topic krijg ik de indruk dat, indien je de producten via een groothandel inkoopt, er met de verkoop geen probleem zal zijn. Toch hoor je vaak dat je niet zomaar exclusieve merken zomaar in je winkel mag leggen. Niet gek ook, dan zijn de merken niet meer zo exclusief. Door nog wat door te zoeken op internet kwam ik op de volgende website: http://www.expertlog.nl/2008/01/welke-producten.html Dit geeft wat meer inzicht in wat wel en niet mag, al ligt de focus hier op een webwinkel. Heeft er iemand meer ervaring met het worden van officieel distributeur? Ik kan er maar weinig over vinden...
 13. Hallo, Als nieuwkomer, en echte leek ben ik erg blij met het bestaan van higherlevel. Vaak heb ik als geen lid gebruik gemaakt van jullie raad en heb ik tips gelezen. Nu ik er serieus over nadenk om een modellen bureau te starten ben ik benieuwd hoe jullie hier tegenover staan. Misschien zijn er nog wat tips wat betreft een marktonderzoek groetjes Vera
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept