Jump to content

Bas.Hellendoorn

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Bas
 • Last name
  Hellendoorn
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Zwolle

Vision

 • I'm looking for people who
  In staat zijn een professioneel uitziende website te bouwen.
 1. Okee, super dat je het combineren kan... Ik merk alleen dat als ik school en ondernemen combineer al wel moeite heb met mijn 4VWO, komt ook omdat als ik eenmaal bezig ben ik niet echt meer kan stoppen. Mooie site ook trouwens!
 2. Okay tof, reacties. Op dit moment ben ik even rustig aan aan het doen qua ondernemen, toetsweek komt eraan en wil toch weer eens een paar mooie cijfers halen... De afgelopen tijd heb ik niet stilgezeten, vooral veel kleding verkocht via sites als marktplaats en ebay. Sjoerd, wel grappig wat je zegt van die discotheek/lounge club. Ik zit op school nu in de feestraad (hoop hierdoor wat ervaring te krijgen in eht organiseren van feesten) en ik wil als ik iets ouder ben als bedrijf grote feesten gaan organiseren (zaal huren, grote artiest, veel reclame. gegarandeerd succes lijkt me). Als Het allemaal door gaat met jou discotheek misschien een keer samenwerken? ;) Waar wilde je de discotheek precies beginnen en hoe groot zal deze worden? D.v.D., webontwikkeling is ook erg interessant. Misschien (als dit binnen de regels is) kun je hier een link plaatsen naar je website? ALtijd leuk om even te bekijken. Bas
 3. Jonge ondernemers van Nederland, Ik ben zelf 14 en ik ben al een tijdje bezig met het ondernemen, afgelopen jaar meerdere handeltjes gehad en ik was benieuwd of er meer mensen zijn van mijn leeftijd die met dezelfde dingen bezig zijn. De meeste dingen die ik tot nu toe heb gedaan doe ik samen met een vriend van mij, hij is 15. Het lijkt mij leuk om eens even te bekijken of er meer jongeren zijn met dezelfde interesse en mogelijk samen op een mooi idee te komen en 'onze krachten te bundelen'. :) Reageer gerust, laat even weten of je al eerder wat hebt gedaan op het gebied van ondernemen, en zo ja, zou ik het leuk vinden om te horen wat. Groeten, Bas
 4. Het word geleverd vanuit Italië, niet uit China ofzo. Maar de enoge manier om erachter te komen of het echt of nep is is door het gewoon te bestellen;).. dus dat ga ik binnenkort is doen.
 5. Het gaat hier niet om nep producten, dat is zeker. Bij elk product komt een identificatienummer en je kunt zo nachecken welk product het is en of het echt is. Het is ook geen ebay winkel, gewoon een professioneel bedrijf. Op hun website hebben ze ook een lijst staan met veel gestelde vragen waaronder dat ze alleen echte producten leveren. Ik denk dat een bedrijf zo iets niet op hun website zal zetten als het niet zo is (hoop ik tenminste ;) ) lijkt me voor hun ook juridisch gezien niet zo'n slimme zet.
 6. Het zal ook zeker duur blijven alleen goedkoper dan in de winkel, maar het zou inderdaad een groot probleem kunnen worden. De levering is ook het probleem niet want het word geleverd door een bedrijf dat totaal onafhankelijk is van Gucci, zij verkopen restpartijen van grote merken. Ben net wel naar de KvK geweest en zij zeggen wat ons betreft gooi je het allemaal op de markt, dat moet je regelen met de licentie eigenaren. Ik ga hard mn best doen maar ik vrees het ergste...
 7. Ik weet niet eens of dit wel mag volgens de Nederlandse wet. Misschien herrinner je die elektrische stepjes nog, die werden masaal ingenomen. Ik denk dat dat met diet voertuig hetzelfde is. Ik zie behalve het (toffe) design weinig vooruitgang in dit ding. ;)
 8. Wat je zegt van geweigerde zendingen aan de deur had ik nog helemaal niet bij stil gestaan. Ik koop van een bedrijf dat restpartijen verkoopt, zij verkopen de collectie van deze zomer die de meeste winkels al in januari/februari binnen hebben. Ik ga morgen naar de Kamer van Koophandel die zullen mij waarschijnlijk wel vertellen wat wel en niet kan. Ik hoop natuurlijk dat het allemaal gewoon door kan gaan! ::)
 9. Ik denk dat ik aangezien de forse prijzen die betaald worden ook elk item standaard onder rembours ga laten verzenden, lijkt me ook goed voor het vertrouwen.
 10. Wat je zegt met die cosmetica ben ik het helemaal mee eens, wat betreft de zonnebrillen niet. Er bestaan al een aantal sites die zonnebrillen verkopen via internet en dat loopt allemaal goed. Het zijn voornamelijk handtasjes die zullen worden verkocht en het zijn volgens mij restpartijen aangezien het geen standaard hoeveelheden zijn die ze verkopen, ik krijg telkens e-mails als ze weer wat nieuws hebben en de hoeveelheden zijn niet standaard bijv. 59 stuks of maar 3 stuks van een produkt. Daaruit maak ik op dat het geen groothandel is.
 11. Rein, goed idee van die doosjes en briefjes, zou je me de site van die vrouw kunnen geven? Kan ik wat ideeën opdoen. Als het allemaal doorgaat zal ik hier ook zeker iets mee doen, ik had al bedacht dat het misschien leuk zou zijn om bij de iets duurdere modellen accesoires voor aan je mobiel bij te doen of sleutelhangers. Dit klinkt klein maar zelfs voor deze dingetjes wordt al veel betaald. het gaat hier wel om tasjes tussen de 120 en 1500 euro, ik weet niet of Nederland bereid is deze prijzen te betalen vandaar dat ik de website ook in het engels wilde laten uitvoeren.
 12. Ik zit al een tijdje in de kledingmarkt maar er bestaan al zoveel websites voor exclusieve kleding en daar kan ik de komende tijd nog niet mee concureren. Het bedrijf waar ik de spullen vandaan haal is voor mijn gevoel legaal, toen ik de eerste keer wat bij hun bestelde vroegen ze direct naar BTW-indentificatienummers etc. Ik moet nog een afspraak maken met de KvK om de boel op een rijtje te zetten en om te horen waar ik allemaal rekening mee moet houden en hoe dit compleet legaal kan.
 13. Beste mensen, Laatst ben ik op het idee gekomen om een webwinkel te beginnen waarin zeer exclusieve merken worden verkocht. Het zullen vooral accesoires zijn die zullen worden verkocht zoals handtasjes, zonnebrillen en cosmetica. Onder exclusive merken versta ik Gucci, Versace, Prada, Burberry etc. Ik denk dat dit gaat werken omdat er in Nederland weinig winkels zijn waar deze merken verkocht worden en de prijzen ver onder de winkelprijzen zullen liggen. Ik zou van jullie graag willen weten of jullie denken dat dit gaat werken, ik wil de site in het Engels en Nederlands laten bouwen dus de klanten hoeven niet persé uit Nederland te komen! ::)
 14. Wat je absoluut in je winkel zou moeten verkopen is het merk BAPE pharrel Williams van N*E*R*D* draagt het veel in zeker in Amsterdam is het mateloos populair. Ik heb zelf een contactpersoon in Amerika en ik kan het voor een 'zacht' prijsje krijgen. Je moet er bij bape vanuit gaan dat je de vesten voor ongeveer 300 euro kunt verkopen. Als je dit merk gaat verkopen zullen mensen uit heel nederland je winkel komen bezoeken. Als je tot het besluit zou overgaan bape te verkopen zou ik je dus kunnen helpen. Denk er even over na en plaats in dit onderwerp dan maar een reactie stuur ik je wel een persoonlijk bericht met e-mail adres, kunnen we via msn verder praten. Met vriendelijke groet, Bas Hellendoorn
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept