Jump to content

Guerrillahouse

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  innovatief onderneme
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Aan de ene kant een ontzettend sterk idee! Ik begrijp dat werknemers anoniem eerder hun verhaal kunnen doen. Maar ken de gevaren als de manager niet weet van wie het commentaar afkomstig is. Het bedrijf kan er ook op achteruit gaan. Vragende en wijzende ogen richting medewerkers waarvan gedacht wordt dat....Het is algemeen bekend dat mensen virtueel eerder dingen durven te zeggen.......Dus waarom anoniem zijn?
 2. wat is jouw idee dan? Ik volg het even niet Of heb je geurrillahouse gejat? Het duurzame idee kwam van Annedien! We hebben vanmiddag de keuze gemaakt om idd duurzaam te gaan! Met als nieuwe naam: het huis van de duurzaamheid! www.hethuisvandeduurzaamheid.nl
 3. Gaat weinig succesvol worden vrees ik. Een bedrijf wilt zich best associeren met post maar ik denk niet met een condoom (sex). Ik heb er ook wel eens over nagedacht. Maar ik denk niet dat je hiermee een onderneming aan het opzetten bent. Dit is meer een stunt! Je zou het kun MVO kunnen noemen misschien. Maar dan moet je dat wel duidelijk op je site vermelden
 4. helaas gaat duurzaam nog altijd niet samen met een mooi interieur :( of je moet houden van die lampen ;)
 5. MVO wordt onze samenleving moe van tegenwoordig! Ik althans wel! en ooit een mooie spaarlamp gezien ;). Ons interieur/exterieur moet wel een blijvertje zijn! :)
 6. De site is under construction. Maar enkele producten in een volledig leeg huis kan geen kwaad alvorens we online gaan. Zoals bijvoorbeeld dit bed! We zijn er nog steeds niet helemaal uit hoe we ons huis spannend, gek, heroisch of emotioneel kunnen maken! Elk weekend krijgen we een bezoeker die wat schrijft over interieur/exterieur (producten dus). Dit verschijnt op de hoofdpagina van de site. Graag horen we nog wat ons huis spannend, gek, heroisch of emotioneel kunnen maken? Alles is welkom!
 7. Ons eerste product is binnen! Dinsdag wordt die geleverd! Het is een bed ontworpen door een student aan de kunstacademie te Arnhem (3Design)! Tegenprestatie is een link naar zijn eigen website/portfolio zodra je op zijn bed klikt. Thats all! We zijn nu druk bezig met hoe we een muur idd van reclame kunnen voorzien! De webcams hangen in de gang,zolder,keuken, slaapkamer en 2 overige kamers Geurrillahouse is geboren! Wat vinden jullie van het bed? EDIT plaatje aangepast aan forumbreedte
 8. Dat vinden we heel erg lastig. Daar zijn we nog altijd mee bezig! Hebben daarvoor nog 4 weken. We hebben er al aan gedacht dat mensen (bekend of onbekend) een weekendje kunnen komen logeren en een product naar keuze kunnen meenemen. Niet spannend genoeg idd maar we zitten vandaag weer met een biertje op het matrasje! Wat betreft de doelgroepanalyse! Die is oneindig breed! Teun en Charlotte, dus voor ieder wat wils ;) We zijn geen stel btw, just friends! Spannend he Maar even serieus! Wat is spannend genoeg? Een kindje maken en vervolgens babyvoeding en babykleertjes is geen optie!
 9. Niet uitdagend genoeg lijkt me. Als tal van producten staan in ons huis en de site dagelijks vele hits heeft waarom zou peugot nederland dan de nieuwe peugot 206 niet tijdelijk in onze carport zetten? Alles is per slot van rekening welkom!
 10. De 5 webcams leggen de real life soap vast. Lukt het om twee afgestudeerde studenten een volledig gratis ingericht huis en tuin te krijgen. thats all! Dit alles ligt af van het aantal hits! Wij denken dat webcams het wat interactiever maakt. Een show a la Jensen is financieel niet haalbaar. wat zouden andere controversiele zaken in ons huis kunnen zijn?
 11. Wij zijn twee net afgestudeerde studenten en hebben weken geleden een fantastisch mooi huis op de kop weten te tikken. Het is een vrijstaand huis gelegen in de bossen van Arnhem. Er moet nog veel aan gebeuren! Ons interieur staat nog in ons oude studentenhuis en het verhuizen wordt alsmaar uitgesteld. Twee matrassen, een koelkastje en een wit geschilderde muur dat is tot op heden het enigste in ons nieuwe huis. Zittend met een biertje op dat matras al rondkijkend kwamen wij enkele weken geleden op het volgende idee. Gezien vele trends en ontwikkelingen bedachten wij om van dit huis een geurrillahouse te maken. Waarom niet nog een keer de reclame en mediawereld op zijn kop zetten dachten wij! Het concept is als volgt. Alles wat in onze smaak valt is welkom in ons nieuwe huis. Van banken tot een koelkast, van een bed tot misschien wel een jacuzzi! (dream on teun ;) ). Wat krijgen de geleverde bedrijven ervoor terug? Reclame! Heel veel reclame! In het huis komen 5 webcams te hangen waar men dagelijks een kijkje kan komen nemen! Maar dat is nog niet alles! Wij maken dagelijks 20 fotos van 20 posities in ons huis die dagelijks vervest worden op de site. Voorbeeld: we hebben een bank gekregen van een bedrijf. Zodra de bezoeker op de site deze foto ziet kan men met de muis naar de bank. Het moment dat de bezoeker op de bank klikt wordt men doorgelinkt naar de site waar de bank vandaan is gekomen. Beetje bij beetje zal ons interieur en exterieur in worden gevuld totdat we een volledig ingericht huis en tuin hebben. Even voor de duidelijkheid: eten en drank is ook van harte welkom! Alles wat een huis en tuin nodig heeft dus En de oude meubels? Ja die doen we weg! We zijn niet gek! Wij kwamen via oud docenten terecht op deze site. We zijn benieuwd naar jullie mening over geurrillahouse??????????? Enkele bedrijven in de omgeving hebben al positief gereageerd. Uiteraard moeten dingen wel passen binnen onze smaak. Zijn er mensen die ons nog een tip kunnen geven hoe van dit idee een hype te maken? Moeten we landelijk gaan? Moeten we grote merken benaderen ipv in de provincie gelderland te blijven? Zien we dingen over het hoofd? Wat zijn nog verdere mogelijkheden? Free publicity lijkt een feit maar welke kanalen zijn hierbij het beste in te zetten? Tuurlijk hebben we hier over nagedacht maar we hopen dat higherlevel ons naar een higher level kan brengen! Over 4 weken verwachten we de lucht in te gaan en een start te maken aan ons huis! Hou het dus in de gaten!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept