Jump to content

psvmaster

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl
 1. dat is gewoon bedrijfskleding bedoel je. Iemand die net begint hebben natuurlijk niet alle geld van de wereld.
 2. ja, wegens de dure bedrukking van deze kangoo kost bij rebema 275 ex btw!
 3. die vrachtwagen is der niet haha, Deze is voor de flash banner van de site. Ik rijd in een kangoo
 4. dit zijn mijn resultaten per maand bij adwords Deze maand Aantal klikken 22 Vertoningen 22.211 CTR 0,10% Gem. CPM € 0,48 Gem. CPC € 0,48 Succespercentage 0,00% Kosten per conversie € 0,00 Totale kosten € 10,63
 5. waar moet ik dan zijn om deze domain namen te registreren?
 6. Bedankt voor je reactie, Ik bezorg in heel nederland, west europa en benelux. De prijzen zijn 0,48€ cent de kilometer verder heb ik geen uurtarief en start tarief. voor extra adressen reken ik maar 4,50€. dus de tarieven zijn over het algemeen goed. Moet ik deze tarieven dan ook op mijn website plaatsen of is dat geen goed idee. het aantal kliks valt vies tegen in 1 maand 11 kliks ergens haken de mensen dan af op mijn website misschien omdat er ook geen tarieven staan vermeld.
 7. hoezo lastig te onthouden de site staat toch op google adwords of marktplaats ze hoeven er alleen maar op te op klikken? verder bedankt voor je tip.
 8. Beste ondernemers, Ik had even een vraagje aan jullie. Ik ben reeds begonnen met een koeriers bedrijf (20-11-2007). Nu heb ik klanten nodig om meer inkomsten te krijgen, Ik heb wel al 2 vaste klanten maar dat is niet genoeg om er een beetje van te kunnen leven. Ik kan me wel redden met mijn vaste lasten enz. maar salaris wil nog niet echt opschieten. Nu probeer ik dan klanten te werven door ze op te bellen en te vragen of ze misschien interesse hebben in mijn diensten die ik te bieden heb als bedrijf. Maar ook dat is op niets uitgelopen. Verder heb ik een website laten maken en deze gekoppeld aan google adwords, maar ook dat gaat niet echt zoals ik het had verwacht. Verder adverteer ik bij marktplaats voor wel 25€ per keer dat je een advertientie plaatst. slechts 2 reacties op 1 hele maand waarvan ze allebei zijn afgehaakt. Nu is mijn vraag waar kan ik voor een normale prijs maximaal adverteren en er nog klanten op na houden. Let wel het is een koeriers bedrijf dus in vakbladen adverteren heeft weinig zin denk ik. Website adres is www.c-koerier.nl ik zou zeggen kijk eens rond en misschien heeft iemand van jullie wel tips voor op de website maar naar mijn mening ziet die der vrij proffesioneel uit. Met vriendelijke groeten Roy Coumans C-Koerier
 9. Beste mensen, Ik ga in zeer korte tijd een taxi bedrijf opstarten wat zich voornamelijk richt op luchthaven vervoer. Andere werkzaamheden zullen zijn; - zaken vervoer - evenementen vervoer - straattaxi Ik heb zelf geen eigenvermogen sterker nog ik sta in het rood (prive) bij de rabobank. Nu wil ik dan een lening of een krediet afsluiten bij één van de vele aanbieders. Ik heb wel een goed en overzichtelijk ondernemings plan laten maken door een accountant. Deze zit dus wel goed in elkaar. Ik ben op de volgende problemen gekomen. - eerste gesprek kvk werd me duidelijk gemaakt dat ik me 1 week voor mijn start van mijn bedrijf kan inschrijven. Maar hierbij had ik wel een bewijs nodig dat ik ook daadwerkelijk een onderneming wil starten (bijv. taxivergunning, ondernemingsvergunning taxi, eenmanszaak contract etc.) maar die documenten kosten geld en geld heb ik niet zonder een krediet of lening. Wat kan ik het beste doen om een krediet of lening te krijgen? Ik heb het al bij bizner geprobeerd maar daar kwam ik achter dat je al een onderneming moet zijn om recht te hebben op een lening of krediet. (bijv: accountants verklaring, laatste ondernemingscijfers opgesteld door boekhouder en belastingsaangifte (waaruit blijkt dat je een onderneming hebt) kortom zonder eigen vermogen kom je er niet of toch wel? zoja wat zijn de mogelijkheden aan de hand van dit verhaal? MVG Roy (hoop op serieuze reacties)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept