Jump to content

Vragende

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ja, de voorzitter heeft het 'als archief online houden' bevestigd aan banning en auxen.
 2. ik heb op de mail een bericht van de voormalige voorzitter, dat hij vindt dat mij geen blaam treft. ik heb die site overgenomen, en online gehouden als archief voor mijn klant, de stichting. de prijs was leuk voor het domein, maar de 'voorwaarde' (wens en verzoek van de stichting) was dat de site nog online zou blijven als online archief. dit heb ik bevestigd gekregen van de voormalige voorzitter. ik heb verder nagenoeg niets veranderd aan de site (1 artikeltje toegevoegd in 1 jaar tijd) auxen claimt nu gewoon bij de bezitter van het domein, en dat ben ik. de brief van auxen zegt, binnen 2 weken betalen, anders wordt het bedrag een stuk hoger omdat ze het dan uit handen geven aan een advocaat. het gaat dan van 2800 naar 4600 euro. het domein is mondeling verkocht en overgeschreven bij de provider. de stichting, die niet meer bestaat, bevestigt mijn verhaal volledig, ook bij auxen en banning. je kunt er dus wel vanuit gaan dat ik ter goede trouw gehandeld heb.
 3. Een vraag. Ik heb dus ook zo'n brief van banning advocaten / auxen (dat ik inbraak maak op auteurrechten van de telegraaf media groep) gehad ik heb van een stichting een domein overgenomen, inclusief content. verder nooit naar gekeken, maar ook zelf niets aan veranderd. (aantoonbaar, en de voorzitter van de stichting bevestigt dit) en daar staan een aantal artikelen in, of ik ff binnen 2 weken veel geld wil dokken. (bijna 3k) hoe kan ik dit aanpakken? kan ik iets doen om die 2 weken langer te maken, om te achterhalen of die stichting (inmiddels opgeheven) nog aan te spreken is?? kan ik bezwaar maken, en betekent dat dan dat die 2 weken ( belachelijke termijn) dan langer kan worden. site inmiddels offline gehaald, uiteraard, maar toch.... domein staat op mijn naam.... [mod edit: titel verduidelijkt]
 4. Ok, sorry hoor! ik begrijp dus dat het niet mogelijk is, mits. Nou, sluiten maar dan.
 5. en verkoop aan mijn vrouw bijvoorbeeld? die hem dan niet zakelijk koopt, is dat een optie?
 6. ik heb een BTW auto, maar die wordt de oud om nog tegen catalogus prijs bij te tellen een auto met een nieuwprijs van 50.000 euro die nu 7 jaar oud is, dus ik wil die op prive gaan zetten. dus geen nieuwe auto, maar een die ik al BTW gekocht heb.
 7. Kan ik mijn zakelijke auto op prive zetten in een eenmanszaak? zo ja, hoe doe ik dat? mezelf een faktuur sturen? maar hoe maak ik van en BTW auto een marge auto?
 8. tijdelijk ivm een openbare aanbesteding en het verkrijgen van subsidiegelden ik ben niet het aanspreekpunt dat is een andere partij ik ben verantwoordelijk voor de techniek (servers/cms/beschikbaarheid) er komt voor zover ik weet geen aparte rechtsvorm ik heb al ruim 200 eigenk klante en dat gaat gewoon door. ik stuur fakturen voor mijn werkzaamheden aan een ander sonsortiumlid waarom? beats me mij wordt ook gevraagd een goed lopende website in te brengen. bij afloop van het consortium is er een aandeel eigendom tot 20% mogelijk. specifiek kan ik helaas niet worden, ik zit met geheimhoudingsverklariningen.
 9. ik ben als zzper, met een eenmanszaak gevraag deel te nemen in een consortium. ik heb hier dus echt helemaal geen kaas van gegeten. waar moet ik op letten, wat zijn de risico's??
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept