Jump to content

Budopower

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Company or organization name
  BUDOPOWER
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Kan je mij hierbij enig advies geven... welke instantie me kan helpen?
 2. Dus ik kan een Ltd oprichten, en dan "volgens het boekje" mijn huidige eenmanszaak overkopen? Dan koop ik dus feitelijk mezelf over... (of haal ik nu alles door elkaar)
 3. Ik ben de enige eigenaar van mijn huidige eenmanszaak... en de nog op te richten Ltd kan dus ook onmogelijk de eenmanszaak overkopen.
 4. Ok, ik heb inmiddels besloten (na goed overleg met diverse adviseurs) om mijn Eenmanszaak naar een Ltd. over te laten zetten... Ik heb direct contact opgenomen met de KvK, en die vertelden mij dat ik bij een notaris een akte moest laten opstellen en daarmee bij de KvK de juiste papieren in orde kon laten maken. - Echter kreeg ik van mijn financieel adviseur het volgende antwoord: Een Ltd valt niet onder het nederlands recht dus kan een notaris je hierbij helaas niet behulpzaam zijn. Er zijn gespecialiseerde bedrijven die je kunnen helpen maar die kan ik me zo 1-2-3 niet voor de geest halen. * Wellicht kunnen jullie mij een stap verder helpen? (ik snap hem nu ook even niet meer)
 5. Hallo, Ik zit een beetje met een dilemma; Op dit moment sta ik geregistreerd als eenmanszaak (zzp), maar zit er sterk aan te denken om mijn rechtsvorm te veranderen. De reden hiervoor is omdat ik eigenlijk alleen maar zaken doe met het buitenland (ook buiten Europa). Nederland is ook niet mijn doelgroep, vandaar... Nu lijkt het mij verstandig om over te schakelen van eenmanszaak naar BV, Ltd of zelfs Inc. Volgens mij is BV voor mij zowieso niet erg interessant, omdat naar mijn weten de term BV niet erg bekend is in het buitenland. (misschien onze buurlanden, maar dan heb je het denk ik wel zo’n beetje gehad) Wat raden jullie mij aan, BV, Ltd of Inc? Ik wil natuurlijk richting mijn klanten vertrouwen uitstralen, maar ben er niet zeker van wat het beste bij mij past. Nu ben ik op de hoogte van het feit dat hier in NL de term Ltd en Inc niet zo’n geweldige reputatie hebben... maar aangezien ik toch enkel zaken doe in het buitenland, is dat denk ik voor mij niet echt van belang. Ik ben zelf woonachtig in NL en doe mijn werk vanaf mijn laptop, dus heb geen extern kantoor of iets dergelijks. Geen idee of dit nog ergens invloed op heeft, maar ik ben van plan om binnen nu en een paar jaar naar Duitsland te gaan verhuizen (ivm met goedkoper wonen). Ook is het bij mij niet helemaal duidelijk hoe het zit met het inleveren van de jaarstukken, kan dat gewoon in het land waar ik woon (voorlopig NL en in de toekomst waarschijnlijk Duitsland)? En uit hoeveel personen moet een BV, Ltd of Inc minimaal bestaan? Graag wat advies... (en als het kan ook graag wat info wat betreft kosten voor het overzetten) Kortom, wat raden jullie mij aan; BV, Ltd of Inc?
 6. http://www.budopower.com/#/disclaimer/4537187556 Denk dat ie inmiddels aardig klopt ;D
 7. Hallo mensen, Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen... Voor mijn website (die geheel in het engels is) heb ik een NL disclaimer die in zijn geheel vertaald moet worden. Nu ben ik voor 99% klaar met vertalen, alleen loop ik tegen 1 klein dingetje aan waar ik de vertaling niet van ken; -------------------- De gebruiker "vrijwaart" BUDOPOWER, de werknemers van BUDOPOWER, vertegenwoordigers, handelspartners, licentiehouders, etc. van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen en de kosten daarvan die ontstaan zijn als gevolg van het gebruik of het misbruik van de website of inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook; -------------------- * Het gaat dus puur om woordje "vrijwaart" waar ik de Engelse vertaling niet van ken... kunnen jullie mij hiermee helpen aub? (de Engelse vertaling van dat woord moet dus wel op de juiste manier vertaald worden zodat de rest van de tekst nog goed aansluit) Thanks!
 8. Opzich is dat niet zo raar... ik richt me namelijk niet op de NL markt. ;D Omdat vechtsport in NL namelijk geen goede naam heeft (media die constant op de loer ligt om alles onderuit te halen), én omdat het soort van vermaak wat ik aanbied totaal niet als interessant word gezien door het NL publiek.
 9. Ik hoor van iedereen dat hij er onprofessioneel uitziet...dus dan ga ik met jullie mee. Ik kom tenslotte hier om advies vragen, dus als er gezegd word dat het er onprofessioneel uitziet, dan zal dat wel zo zijn? (was niet mijn woordkeuze)
 10. Ik heb al uitgebreid rondgekeken waar er mogelijkheden zijn om zaken mee te doen, en er zijn genoeg kansen wat dat betreft. Dat ik nog geen enkele concurrent lijk te hebben komt naar mijn idee omdat buiten de vechtsport treden een stap is die niet bepaald voor de hand ligt, en dus bijna niemand aandurft. - Ik denk dan ook dat het onprofessionele uiterlijk van mijn site wel degelijk een bepalende factor is voor bedrijven om meteen weg te klikken en al geen moeite meer te nemen om verder te lezen. Inmiddels ben ik wat aan het spelen met nieuwe kleuren: www.budopower.com (huidige site) http://test1982.moonfruit.com http://test1982.moonfruit.com/#/home-copy/4539083638 * Zwarte achtergrond zou onrust wekken zeggen verschillende mensen, vandaar mijn keuze voor licht grijs...
 11. Clowns in een kinderziekenhuis, zangers in een casino... dat hoort daar toch ook niet standaard thuis? We hebben het wel leren accepteren, omdat er 1 zo'n gek rond liep die dat idee naar voren bracht. Vervolgens zijn we het langzaam aan leuk gaan vinden. Er is niks zo veranderlijk als de mens, kijk maar eens naar kleding; waar we nu anderen om uitlachen kan over 2 jaar best mode zijn, en dan wil iedereen het opeens! - Wat ik doe is precies hetzelfde, het is gewoon een nieuwe vorm van entertainment die ik aanbied waar we aan moeten wennen... ik begin niet voor niets buiten NL. (wij staan niet zo snel open voor iets nieuws, en hebben meteen een negatief oordeel klaar)
 12. Ben ik met je eens... maar de website is wél 1 van de eerste dingen die een potentiele klant ziet, en als die dus al niet in orde is word er bij voorbaat al NEE gezegd omdat het amateuristisch overkomt.
 13. De sporters treden in het buitenland inderdaad weleens in clubs en dergelijke op... ik zeg niet dat er een dergelijke onderneming bestaat die hetzelfde doet als wat ik doe. - Maar goed, aangezien ik een iets betere kijk heb op de vechtsportwereld als vele anderen hier... kun je er van uitgaan dat ik heus wel weet wat haalbaar is en wat niet. De reden van deze topic was dan ook wat advies qua website-design... niet of mijn onderneming kans van slagen heeft. ;)
 14. Overal (behalve in NL, daarom richt ik me wereldwijd) zie je tekenen dat het wel degelijk mogelijk is. Het is niet zo dat ik een wilde fantasie najaag, dat zou niet zo snugger zijn.
 15. Tja, dan is mijn mening; waarom alles in een standaard hokje blijven plaatsen? Er is ook een wereld van vermaak buiten de reguliere vechtsport-scene, zonde om daar niks mee te doen. (denk aan Dubai, Monaco, Las Vegas, Macau, enz...)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept