Jump to content

Jeroen Bakker 2

Senior
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Hoofdweg 18e, lijnden, 1175LA, Netherlands
 • First name
  Jeroen
 • Last name
  Bakker
 • Company or organization name
  Allesvan.nl Haarlemmermeer
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Zelf heb ik de site

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Op een goedkope manier effectief hun bedrijf willen presenteren op het internet. Voorbeeld mijn site heet www.haarlemmermeer.allesvan.nl en genereer binnen 1 jaar al 1800 unieke bezoekers per dag en rond de 9000 pageviews per dag.
 • My opinion about entrepeneurship
  Het leukste van ondernemerschap is dat je zo veel verschillende mensen leert kennen.
 1. Onderverhuren lijkt mij niet zo slim. ik heb hetzelfde gedaan, maar dat kwam mij niet ten goede. De mannen, zelfs bekende van mij waren daar met illegale praktijken bezig. Ik ben naar mijn huurbaas gestapt en gezegd dat ik wou opzeggen. Na een halfjaar had hij andere huurders gevonden. Het scheelde mij uiteindelijk 5 maanden huur. Conclusie: onderhandelen met je huisbaas
 2. Van de site zelf; Tja wat zal ik hier nu eens op zeggen. Als jij zegt dat ik de boodschap niet begrijp dan heb je in ieder geval al 1 iemand gevonden bij wie die boodschap gewoon niet overkomt. Nu kun je ervan uitgaan dat ik de enige sukkel ben die het niet begrijpt, dan kun je dit gewoon naast je neerleggen. Het kan natuurlijk ook zijn dat jij zelf niet zo goed begrijpt wat je nu precies aanbied en daardoor verzand in wollige marketingtaal. Dat neemt niet weg dat ik nog steeds wel benieuwd ben waarom de site mij niet duidelijk maakt hoe ik nou meer betalende klanten in mijn winkel krijg. Meetbaar meer omzetkansen is niet het zelfde als meetbaar meer betalenden klanten, en vooral die laatste groep vind ik interessant. Het klinkt allemaal als gebakken data, aan jou om uit te leggen als je dat tenminste wilt. Ha die Merkava, natuurlijk ben ik bereid om dit uit te leggen. Door de marketing activiteiten op en om de site heen kan ik je laten zien dat je meer bezoekers trekt en dat ze daadwerkelijk de winkel binnenstappen. Je presenteerd je op de site en nadat we de mogelijkheden hebben bekeken kunnen we langzamerhand inspelen op de klant zijn behoeftes. Dit kan zowel online als offline. Wij doen het beide. Het is bijvoorbeeld leuk als de klant een kleine demonstratie ziet wat betreft hoe bak je bijvoorbeeld een bolletje. Daartegen zet je een aanbieding en je plaats dat diverse keren op de site met de datum en tijd. Wedden dat je bezoekers in de zaak krijgt. De site is interaktief, als de ondernemer niets doet gebeurd er ook niets. Dat weten we allemaal. Wij bieden de tools en helpen ze daarmee verder PS ik wil hier graag vanavond even verder over hebben, maar ik moet met mijn zoon naar sport. Tot vanavond. Maar goed we gaan even verder. Wat een klein vraagje al niet teweeg kan brengen. Nooit verwacht. Het leuke van het internet marketing is dat je verschillende sites kan gebruiken om een bedrijf te helpen. Zeg nou zelf, als je een kleine ondernemer bent en je bent nog niet zo handig met internet dan moet je toch bij de basis beginnen. Daarom is het leuk om een ondernemer dit ook te leren. Meestal, als daar behoefte aan is krijgen ze een site. Hiermee leren ze wat je kan doen met een site en wat belangrijk is. Eigenlijk laat je ze kopieren wat ik doe. naarmate de kennis toe neemt worden ze ook enthoisiast en elke keer als een klant binnenkomt via mijn site dan geeft dat de ondernemer een goed gevoel. Misschien moet ik het artikel aanpassen.
 3. Niet? Volgens deze site juist wel... Ha ha, dat laat ik maken, dat doe ik niet zelf. ;)
 4. Ik ben er nog niet zo handig mee. ???
 5. Dus met een omzet van 24K per jaar verdien je 7K in 1,5 jaar terug, een bruto marge van nog geen 20%. Misschien dat je bezoekersaantallen en omzet relatief goed zijn, maar je kosten lijken dat niet. Waar gaat al dat geld naar toe? Hoe bedoel je? Misschien even voor de duidelijkheid ik heb alles in ene betaald. Dat kon toen nog.
 6. Dus met een omzet van 24K per jaar verdien je 7K in 1,5 jaar terug, een bruto marge van nog geen 20%. Misschien dat je bezoekersaantallen en omzet relatief goed zijn, maar je kosten lijken dat niet. Waar gaat al dat geld naar toe? Hoe bedoel je?
 7. Van de site zelf; Tja wat zal ik hier nu eens op zeggen. Als jij zegt dat ik de boodschap niet begrijp dan heb je in ieder geval al 1 iemand gevonden bij wie die boodschap gewoon niet overkomt. Nu kun je ervan uitgaan dat ik de enige sukkel ben die het niet begrijpt, dan kun je dit gewoon naast je neerleggen. Het kan natuurlijk ook zijn dat jij zelf niet zo goed begrijpt wat je nu precies aanbied en daardoor verzand in wollige marketingtaal. Dat neemt niet weg dat ik nog steeds wel benieuwd ben waarom de site mij niet duidelijk maakt hoe ik nou meer betalende klanten in mijn winkel krijg. Meetbaar meer omzetkansen is niet het zelfde als meetbaar meer betalenden klanten, en vooral die laatste groep vind ik interessant. Het klinkt allemaal als gebakken data, aan jou om uit te leggen als je dat tenminste wilt. Ha die Merkava, natuurlijk ben ik bereid om dit uit te leggen. Door de marketing activiteiten op en om de site heen kan ik je laten zien dat je meer bezoekers trekt en dat ze daadwerkelijk de winkel binnenstappen. Je presenteerd je op de site en nadat we de mogelijkheden hebben bekeken kunnen we langzamerhand inspelen op de klant zijn behoeftes. Dit kan zowel online als offline. Wij doen het beide. Het is bijvoorbeeld leuk als de klant een kleine demonstratie ziet wat betreft hoe bak je bijvoorbeeld een bolletje. Daartegen zet je een aanbieding en je plaats dat diverse keren op de site met de datum en tijd. Wedden dat je bezoekers in de zaak krijgt. De site is interaktief, als de ondernemer niets doet gebeurd er ook niets. Dat weten we allemaal. Wij bieden de tools en helpen ze daarmee verder PS ik wil hier graag vanavond even verder over hebben, maar ik moet met mijn zoon naar sport. Tot vanavond.
 8. Ik denk dat Merkava juist de site al beoordeeld heeft en daarom dit soort vragen stelt. Ik ben ook wel benieuwd eigenlijk. Wel grappig trouwens dat je van iemand die hier al jaren komt vraagt zijn profiel bekend te maken terwijl er een schat aan informatie is te vinden, alleen al kijkend naar de posts. Waarom heb je dat nodig om het "beter uit te leggen"? Daar heb je een punt. STOM
 9. Ten eerste wil ik mededelen dat ik daar helemaal niets aan heb. Hiermee zou ik mij eigen onderneming mee in de zijk nemen en zeker die van de klant. Ik zorg ervoor dat en spel tussen de ondernemer en mij werkt. Als de klant niet reageer vraag ik hem om na het eerste jaar mijn site te verlaten. Tja als ik lees dat een unieke bezoeker jou € 0.37 oplevert dan maak jij je er met de opmerking dat je er niets aan zou hebben wel erg doorzichtig vanaf. Ik krijg niet betaald wat betreft bezoekersaantal, ik krijg betaald om bedrijven te presenteren en daarbij te helpen. Als ik per dag 100 unieke bezoekers had gehad dan lag het getal van € 0,37 veel hoger. Dit is ook maar een statistisch getal. Mijn verkoop tegenover de bezoekersaantal Je schiet opnieuw in de verdediging zonder mij nu eens uit te leggen wat het verschil is tussen jouw marketingtools en die van google. Ik zie niet in hoe ik door meer met jouw samen te werken ik meer betalende bezoekers kan krijgen omdat ik niet zie waarom een van mijn klanten jouw site zou bezoeken om mij te vinden. Denk is aan nieuwe klanten De bottomline is dat ik als bedrijf meer kopende bezoekers wil wil, of dat nu in de stenen winkel is of via mijn webshop maakt me niet uit. Waarom ik daarom met een soort digitale gouden gids in zee moet gaan ontgaat mij een beetje, al was het alleen al omdat ik steeds meer van dergelijke initiatieven zie. Als ik jou was zou ik ook maar eens kijken wat je precies belooft aan jouw klanten, als je meer belooft dan je waar kunt maken kom je tegenwoordig zomaar op tv. U kan het beste eerst de site beoordelen ,voordat je dit soort conclusies trekt. Uit bovenstaand stukje is het mij duidelijk dat u er niets van begrijpt. Maak u profiel bekent en ik zal het u beter uitleggen.
 10. Leuk eens echt iemand te spreken met die naam :) Welkom! Ben jij de Jeroen Bakker diealtijd bovenin Google staat? ???
 11. Ten eerste wil ik mededelen dat ik daar helemaal niets aan heb. Hiermee zou ik mij eigen onderneming mee in de zijk nemen en zeker die van de klant. Ik zorg ervoor dat en spel tussen de ondernemer en mij werkt. Als de klant niet reageer vraag ik hem om na het eerste jaar mijn site te verlaten. De klant bepaald zelf zijn bezoekers. Hoe actiever hij meedoet met onze marketing tools des te meer resultaat en kennis zal boeken . Dit is alleen maar beter voor elke internet marketeer. (voorbereid zijn op de toekomst) Als je alleen meer bezoekers wil hebben dan moet je zo'n foute adwords campagne van bijv. laat maar zitten Er zijn er genoeg die erin trappen.
 12. ik heb een grote regio en alles valt en staat met inspanning. Als ik op deze voet verder ga beteken dat ik binnen 1,5 jaar mijn gehele investering terug heb verdient. Het maakt ook niet zo veel uit wat je doet, maar hoe je het doet. Ik ben dik tevreden met mijn begeleiding en het concept. De ondersteuning is geweldig en de kennis die je op doet is mooi meegenomen. Ga maar is naar een Seminar, of je doet een cursus. Hier moet je ook voor betalen en het is aan jou wat je ermee doet. Ik vindt het prettig om wat druk op mijn schouders te leggen dmv een investering. In de praktijk leer je uiteindelijk ook heel veel. Conclusie voor mij op dit moment een goede investering. Het afgelopen jaar 45 bedrijven binnen gehaald met een gemiddelde waarde van €400,00 per jaar alleen 1e jaar daarna alleen een maandfee. Een zeer zeker leuk bijverdienste mag ik wel zeggen.En daarin tegen zitten er 17000 ondernemingen in mijn gebied. Als 1 % van de bedrijven lid worden en jaarlijks lid blijven betekent uiteindelijk een omzet van 65.000 euro per jaar.
 13. Top 20 websites van 2007 benchmarken nu ook mogelijk in google analytics alexa.com voor grove benchmarking grote(re) site hebben statistieken online staan voor adverteerders sites die onestat gebruiken en waarvan je in de meeste gevallen stats kunt zien Hoi Willem , bedankt voor de tip ik zal er vanavond eens naar kijken
 14. In de Haarlemmermeer bevinden zich ruim 17.000 bedrijven. Binnen 5 jaar wil ik 1700 bedrijven op de site hebben (Doelstelling) Mijn doelgroep is nogal uitgebreid, maar voornamelijk bedrijven die meer uit eigen site willen halen en daaruit daadwerkelijk meer inkomsten willen halen. Ik begeleid de bedrijven daarin. Heel veel sites staan stil, dit kost klanten. Je weet zelf hoe meer interactiviteit op een site hoe meer bezoekers je trekt.
 15. Ik wil iedereen bedanken voor zijn mening :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept