Jump to content

RPA Solutions

Senior
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Zoetermeer
 • Branch
  Industrie & bouw
 1. Ja de eindklant wil dit. Misschien in Utopia maar in reallife wordt er niet van de marges afgeweken, spreek uit ervaring en uiteraard al aangekaart.
 2. Helemaal gelijk, maar nu het er op lijkt dat ik heel 2012 bij deze klant mag blijven en ik daar voor gezorgd heb daar beide tussenpersonen helemaal niets doen. Zij vangen een leuk uurtarief dat buitengewoon hoog is, leek het mij een goed idee om dit eens aan te kaarten. Het gaat op jaar basis namelijk om een bedrag van rond de 40000 euro meer omzet, dus of er 15000 euro op vooruit of 40000 euro, lijkt mij de moeite waard dacht ik zo ;) Overigens hebben ze al genoeg verdient aan het werven van deze klant voor mij in 2011.
 3. Het verhaal is als volgt: ik ben heb eenmanszaak waarbij ik mezelf verhuur als ICT-er. Momenteel heb ik een contract met tussenpersoon A. Tussenpersoon A heeft weer een contract met tussenpersoon B en tussenpersoon B verhuurt mij uiteindelijk aan de eindklant. Nu heeft mijn directe tussenpersoon in de overeenkomst laten opnemen dat wanneer ik direct met ofwel de tussenpersoon B ofwel bij de eindklant zaken wil doen, ik een afkoopsom moet neerleggen van 25000,= euro. Daar mijn directe tussenpersoon geen contract heeft met de eindklant vroeg ik mezelf af hoe sterk ik sta als ik dit ga aanvechten. Het levert mij namelijk per uur flink meer op. Iemand een idee? Of is er meer informatie nodig? Alvast bedankt voor het antwoord.
 4. Maar aan die bedrijven betaal ik geen 100 euro per jaar om onzin te verkopen dus ik zeg OPHEFFEN DIT SOORT BEDRIJVEN DIE ONZIN VERKOPEN. Dus nogmaals stop bedrijven die hun info niet in orde hebben, in iedergeval laat mij er niet voor betalen. Ik heb er niets aan. Laat iedereen zich maar voordoen als bedrijf, ik heb er geen last van, maar elk jaar geld neerleggen voor dit soort gasten heb ik wel last!
 5. De telefoniste nam op om te zeggen dat haar collega's pas na 09:00 uur bereikbaar zijn. Dus inderdaad mijn zin zou moeten zijn "je kan de KvK om 08:30 uur bereiken, maar dan alleen de telefoniste en verder niemand, ondanks dat de openingstijd is vanaf 08:30 uur".
 6. Uiteraard kan dat niet, maar we betalen jaarlijks aan deze gasten en het doel is me nog steeds onduidelijk.
 7. Net getracht de KvK te bellen om uitleg. Ondanks dat de openingstijd vanaf 08:30 uur is kan je ze pas na 09:00 uur bereiken. De telefoniste wist me te vertellen dat ze er ook aardig geïrriteerd van werd dat haar collega's poep hebben aan de openingstijden en dat er maar zoveel mogelijk mensen een klacht moeten indienen omdat er dan misschien iets aan gebeurt. Gaat lekker daar.
 8. Geen tijd om de scanner aan de praat te krijgen, dus maar even getypt. Het hoofdstuk heet Meer cash in 2011 dankzij Jan Kees Er wordt niet verwezen naar welke correctie/uitzondering/ dan ook, ook niet naar de site van de belastingdienst. Ik ga er dan gewoon van uit dat ik de auto in 2 jaar kan afschrijven, ben benieuwd wat er gebeurt als je dit daadwerkelijk doet en naar dit artikel verwijst als ze je betrappen.
 9. Blijf het dan nog steeds belachelijk vinden dat ze het doen voorkomen alsof dit voor elke auto geldt!! Een instelling als de KvK zou dit niet moeten doen, blijf het echt belachelijk vinden.
 10. Ik hoop dat het geen onzin is en misschien klopt het wel en heb ik gewoon weg iets gemist?!
 11. In het blad "Eigen Bedrijf" dat volgens mij wordt uitgegeven door de KvK, staat op pagina 19 (nr.6 20210) dat je i.p.v. 5 jaar de zakelijke auto in 2 jaar kan afschrijven? Volgens mij klopt dit niet!? Wie kan mij meer vertellen en indien dit inderdaad niet zo is waarom blijft de KvK deze onzin verkopen en waarom betaal ik nog mijn jaarlijkse bijdrage (ja dat is een andere discussie ;-) ).
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept