Jump to content

ondernemen is leven

Senior
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  kvk.nl zibb.nl
 1. duidelijke taal. toch zijn er een aantal internet aanbieders actief met professionele gereedschappen. Voorbeelden zijn toolsxl, mastertools, etc.... er moet ergen een ingang zijn, of een groete kruiwagen......
 2. Ik heb toch een idee...... Ik ga dat idee toch niet aanpassen, omdat ik dan meer kans zou hebben om producten in te kunnen kopen???? Ik heb mijn afzetmarkt toch al bepaald, die bepaald de leverancier toch niet????
 3. goed idee, echter loop ik niet weer tegen hetzelfde aan.......waarom zouden ze mij die overtollige producten leveren? Of ben ik nu te sovinistisch
 4. groothandels verkopen dit product aan zowel bedrijven dan wel consumenten. Prijstechnisch is er dan geen marge op te behalen. Een pallet afnemen is ook geen probleem. Ik ben het met ironny eens dat ik er meer werk van moet maken om bij leveranciers binnen te komen. Misschien dacht ik er te gemakkelijk over. Ik heb wel een goed marktbeeld. Heb ook voldoende prospects.
 5. Daar is niet over gesproken. Ik krijg of geen reactie, of zoals ik van de commercieel directeur van makita een mail heb gekregen, het antwoord dat de markt niet op nog een aanbieder zit te wachten. Willen ze hun huidige aanbieders beschermen?
 6. ik heb contact gezocht met Bosch, DeWalt, Makita, etc Ik vraag altijd naar de mogelijkheden om producten af te nemen.
 7. Ik heb het idee opgevat om electrisch gereedschap te gaan verkopen. Ik wil dit doen via twee kanalen. Eerste kanaal is internet. Het tweede kanaal is om huisleverancier te worden bij aannemers en woningbouwverenigingen. Na middels mail contact te hebben gehad met diverse aanbieders krijg ik, of geen reactie terug, of krijg ik te horen dat de markt niet zit te wachten op een me-too aanbieder. iemand tips? Werkt dit altijd zo?
 8. oke....wat kijken mensen hier verschillend tegen aan he.... Ik vind zelf persoonlijk na drie jaar 26.000 winst voor belasting een prima resultaat. Uiteraard zijn er nog genoeg andere markten waar dit bedrijf omzet uit zou kunnen genereren.
 9. omzetten kosten winst voor belasting 1e jaar 52.000 37.000 15.000 april t/m december 2e jaar 79.000 60.000 19.000 3e jaar 92.000 66.000 26.000 1e jaar overname april / omzetten april 5200 mei 5800 juni 7000 juli 7100 aug 7000 sept 6900 nov 6600 dec 6400
 10. nee dat lukt niet, zij draaien het bedrijf anders dan ik het zal doen. Vandaar ook dat ze er van af willen. Alleen de producten ter waarde van 500 euro zou hiervoor in aanmerking komen. Al het overige moet ikzelf aanschaffen, ik wil niet op de huidige manier werken.
 11. Bedankt, hier kan ik iets mee. Wat betreft de bankgarantie heb ik de volgende opties bedacht: 1. de bankgarantie in termijnen volstorten, door middel van de eerste drie maanden twee maal de huur over te maken. Zo scheelt dit de eerste maand 6.000 euro. Ik weet dat ik de rest ook snel nodig heb, maar goed, je blijft opties bedenken als toekomstig ondernemer. 2. de huur per drie maanden voldoen, zonder borg. Of is dit een raar voorstel? Scheelt in de eerste maand 3.000 en ik heb de tijd om de omzet te verdienen. Het zomerseizoen is zeker beter dan het winterseizoen. Waarom eigenlijk een bankgarantie, als ik een paar maanden de huur niet meer betaal en de verhuurder heeft de bankgarantie geclaimd........of is dit een minimale dekking als verhuurder? Heb ik veel nodig om bijvoorbeeld een kortlopende lening of rekening courant van 20.000 euro te krijgen. Gebruik je als zekerstelling hier dan wel het huis voor? + hoe ziet de hoogte van de kosten van zo een lening eruit?
 12. Ik heb het idee opgevat om een lopend bedrijfje over te nemen. Ik kan het pand van de huidige eigenaar huren. Nu zit ik met de volgende opstartkosten: - bankgarantie huur 9.000 - huur eerste maand 3.000 - pc/telefoon/etc 750 - overname producten 500 - werkproducten eerste maand 500 - inschrijvingen / vergunningen 250 - nieuwe bebordingen 500 - marketingactie bij opening 750 Zo kom ik al gauw op een 15.000 euro. Natuurlijk is de bankgarantie hier een groot deel van. Nu zou ik een deel van de overwaarde van mijn huis kunnen opnemen, maar ook een financiering hiervoor aan kunnen vragen. Wat zou goedkoper zijn? Zijn er ook mogelijkheden om onder een bankgarantie uit te komen? Is immers soort van dood geld. Het bedrijfje heeft wel een lopende omzet, waar ik de kosten uit kan betalen.
 13. Als je het adres in Sappemeer gevonden hebt zit je goed. Dit is de persoon achter alles. Zijn directie jurist is Fir Tiebout. Hij heeft of had een kantoor in Stadskanaal als ik mij niet vergis. Trouwens al die steunpunten, zoals steunpunt acqusitiefraue moet je ook niet mee in zee gaan. Ze zijn ook eigenaar van Stuut. Blootleggen...tja....hier heb je de hoofdpersoon. Bedrijven moet gewoon niet tekenen! Omzet, meer dan genoeg. Kijk maar eens naar deze link http://link.marktplaats.nl/280408574
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept